PetMeds® Könnyű könnyfoltok eltávolítása angyalok szemével

AddEthis Sharing Buttonsshare a facebookFacebookBookShare -hez a TwitterTwitterTwittershare -hez a pinterestpinterestpinterestshare -hez a MoreaddthisMore2 -hez

A játékfajták, például a máltai vagy uszkár állati őrök gyakran azt kérdezik az állatorvosoktól, hogy mit tehetnek háziállatuk könnyfestésű arcaival kapcsolatban, amelyek a szem sarkából futnak. Noha ez gyakran az eltömődött könnycsatornák vagy allergiák miatt, valamint a kutyákban nem gyakran tudományos egészségügyi és wellness -kérdés miatt, sok állati gyám kozmetikai okokból akar megszabadulni családi háziállatától ezeknek a csúnya kisülésektől.

A termék angyalok szeme pontosan ezt a megkönnyebbülést kínálhatja. Az elsődleges összetevő, a tylosin, egy antibiotikum, amely hígító hatással van a pigmentre a könnyekben, ezáltal csökkentve a csúnya kisülést. Az egyetlen mellékhatás, amivel foglalkozom, egy olyan antibiotikum, mint a tylosin használata, hogy a háziállatok szigorúan kozmetikai oka legyen. Aggódom, hogy hosszú távú felhasználással ez antibiotikum -rezisztenciát eredményezhet háziállatunkban, így sokkal nehezebb a fertőző betegség kezelése, amikor háziállatunkban történnek.

Ha az angyalok szeme nem működik, az ügyfelek gyakran megkérdezhetik állatorvosukat az eltömődött könnycsövek kiürítéséről. Ez azonban gyakran csak ideiglenesen hatékony. A műtéti kezelés szintén egy újabb választás lenne. Azonban feltéve, hogy az ilyen szemkibocsátások ártalmatlan jellege, gyakran azt javaslom, hogy az ügyfelek csak ezzel a kérdéssel rendelkezzenek, az angyalok szemének nem kell működniük. Még egy választás a háziállat étrendjének módosítása. Korábbi esetekben rájöttem, hogy amikor az ügyfelek családi háziállatukat figyelemre méltó otthoni előkészített étkezési tervre vagy olyan természetes ipari étrendre, mint például a Halo vagy a Nature’s Variety módosítják, akkor ez gyakran csökken.