A Germinder bemutatja a GNFP Digital

új logóval frissítését 2017. június 16 -án

A NYC Office a Crossroads Arts District KC irodájába költözik a SOHO -ba

A Germinder & Associates, Inc., a 67 milliárd dolláros kedvtelésből tartott iparágra szakosodott társaság ma felfedte digitális képességeinek növekedését a GNFP Digital bevezetésével. A bevezetéssel az ügynökség Midtown New York City irodáinak stratégiai lépései a Varick Street 175 -re, a Wework/Soho Westbe kerülnek. Az ügynökség #GNFPDigital szolgáltatásai megtalálhatók a KC Crossroads Művészeti Kerület új Wework/Corrigan állomásán. Ezeket az irodákat éppen időben nyitják meg az állatok egészségének és wellness folyosójának világméretű Állat -egészségügyi és wellness hét éves rendezvényein.

„Mindig arra törekedtünk, hogy a görbe előtt álljunk, valamint a GoodNewsForpets digitális platformunk erre példa. Most a GNFP Digital segítségével meghosszabbíthatjuk ezeket a képességeket a digitális kommunikáció más területein. Kiváló szinergiát látunk az irodáink áthelyezésében egy együttműködőbb innovatív területre Soho -ban, valamint megnyitva új GNFP digitális irodáinkat a Crossroads Művészeti Kerületben, a Kansas City Állat -egészségügyi és wellness folyosó szívében. Ez egy köteg, amelyet arra várunk, hogy mind az ügyfelek, mind a kilátások biztosítsanak egyaránt.

A GNFP Digital alkalmazza a Germinder jól megcsendesített stratégiai tanácsadó márkáját, a szóvivőt, valamint a dilemmai képzési kompetenciát a kedvtelésből tartott állatok piacán, valamint a digitális tér legújabb kompetenciájával. A hírnév -adminisztrációs szolgáltatásokat a digitális környezetben szintén felajánlják. Az üzleti vállalkozások, valamint a C-Suite vezetők, akik digitális létezésük fejlesztésére vagy felújítására törekszenek, előnyösek lehetnek a szolgáltatásokból.

„Az egész évben megértettem a Lea-Ann-t, ő mindig egy lépéssel előre, hogy azt tanácsolja ügyfeleinek, hogy pontosan hogyan lehet proaktívan bekapcsolódni, nem pedig harcolni vagy figyelmen kívül hagyni egy kérdést. És minden kommunikációs csatornát kihasznál a rendelkezésére. Várta az internet hatását, a bloggerek hatását, valamint a közösségi média hatását. Fegyelmezik a megközelítését, és arra gondolok, hogy látom, hogy üzleti tevékenységének ezt a következő szakaszát kibontakozom ” – mondta Susan McGreevy, a Stinson Leonard Street LLP Kansas City jogszabályi cégének partnere.

A Germinder közzéteszi a cég díjnyertes GoodNewsForpets.com digitális platformját. A GoodNewsForpets.com kurátora a híreket az érdeklődésről, valamint a megalapozott kedvtelésből tartott szülők számára a kedvtelésből tartott állatok piacát, valamint az állatorvosi szakmát is. A díjnyertes helyet 2000-ben mutatták be. A GoodNewsForpets szponzorált kötegeket kínál, valamint a NY Dog Filmfesztivál szponzora, egy nemzeti ünnepség, amely a kutyát ünnepli. A rendszer rendszeresen hozzájárul mind a természetben, mind a menedékhelyeknek, a mentéseknek, mind a nonprofit szervezeteknek.

A Germinder & Associates, Inc.
A Germinder & Associates egy díjnyertes New York City, valamint a Kansas City alapú vállalat, amely stratégiai tanácsadót, digitális közzétételi tartalmat, kampányokat nyújt a réspiacok számára, beleértve az állat-egészségügyi és wellness-t, valamint a kedvtelésből tartott állatok termékeit. A társaságot 1998 -ban alapították Kansas City -ben, és 1999 -ben nyitotta meg a New York -i irodát. Az ikonikus erőfeszítések között szerepel a Catalyst Council; Megérteni a szívférgeket, valamint a Kansas City Animal Health and Wellness folyosóját. A társaság a PR Tanács tagja, a PRSANY Hatalmas Apple Awards gyémánt szponzora, valamint a Higher Kansas City Prism Awards fenséges szponzora. A társaság jövőre ünnepli 20. évfordulóját. Tartsa be a Twitter -et: @GerminderPR, valamint a Facebook: GerminderPR.

A Lea-Ann Germinderről, APR PRSA-ról
A Lea-Ann Germinder, az APR-fickó PRSA akkreditált közönségkapcsolat-vezető, valamint az állati egészség és a wellness piac veteránja. A PRSA Alapítvány vagyonkezelőjeként, valamint a New York -i elnöknek, valamint a Kansas City PRSA fejezeteinek elnökeként szolgált az Amerikai Publications Society (PRSA) Nemzeti Tanácsában. Tagja a Női Elnökök Szervezetének (WPO), a NY Women in Communications (NYWICI), a FEAR Free Tanácsadó Testület, az Állatorvosi Reklám Szövetség Vezetői (VMAE), az állatorvosi partnerek, a macskaírói szövetség (CWA), a The Fine Writers ‘Association of America (CWA), a The Feline Writers’ Association of America (CWA), a Az Amerikai Kutyaírók Szövetsége (DWAA), valamint a nők kedvtelésből tartott állatok piacán (WIPIN). Tartsa be őt a Twitteren: @lgerminder

Kapcsolatok:
Lea-Ann Germinder, PRSA APR munkatársa
lgerminder@germinder.com
@lgerminder
Caitlyn O’Hare
Caitlyn.ohare@germinder.com
212-367-2170/917-334-8682