Könnyű módja annak, hogy segítsen egy rászoruló kutya

[keret src = ”http://www.thatmutt.com/web/wp-content/uploads/2014/03/mindy1.jpg” cél = ”_ self” Szélesség = ”570 ″ magasság =” 326 ″ alt = ”Mindy The Cute Pitbull Mix” align = ”Center” PrettyPhoto = ”False”]

Mindy a laboratóriumokkal és még sok minden más örökbefogadására szolgál az SD -ben

Frissítés: Mindy -t elfogadták. A Mindy Girl a Thatmutt.com szponzorált kutyája a hónapban.

Blogom minden hónapban adományokat gyűjt a kutya örökbefogadási adományának szponzorálására. Így valaki elfogadhatja ezt a kutyát teljesen szabadon vagy csökkent költségekkel, ami azt jelenti, hogy a kutya sokkal valószínűbb, hogy gyorsabban fogadják el.

Gyors statisztika Mindy számára

Fajta: Lab/pitbull keverék: 1Location: Labs és még sok más mentés San Diegostatusban: Elfogadva! Az örökbefogadási díj összege szponzorálva: 60 dollár a 300 dollárból (az alábbiakban adományozhat)

Annyira izgatott vagyok, hogy a Labs és még sok mással dolgozom. Ez egy olyan csoport, amely megmenti a kutyákat a helyi menhelyektől, és addig nem fogadja el nevelőházakba.

A mentés minden típusú retriever, de más fajtákat és vegyes fajtákat is igényel, a Rescue képviselője szerint.

“Egy csomó anyát és kölyökkutyát is megmentünk … akik sokan nem tudnak segíteni” – mondta. „Ezek a csecsemők napokon belül menedékhelyen halnak meg. Ez egy feszültség ránk, de kitaláljuk. ”

Mindy az egyik jelenlegi kutya, aki örökbefogadásra kerül a Labs és így tovább. Augusztus miatt a szervezetnél volt a szervezettel.

A mentés szerint hihetetlenül szerető és nagyszerű más kutyákkal és mindenféle emberekkel. Szeret futni és játszani. Hazatérrel van, szépen eszik, és finoman veszi a kezeket.

Nagyon örülök, hogy tudok segíteni egy kicsit tovább a reflektorfénybe. Fantasztikus kutyának hangzik, és szükségem van a segítségedre, hogy megosszák ezt a bejegyzést, és felhívják a figyelmet, amelyet megérdemel.

A Mindy örökbefogadási díjának adományozásához használja az alábbi PayPal gombot. Bármely összeget elfogadnak, és a pénz 100 % -át a laboratóriumoknak adják meg.

Köszönöm, hogy segítettél Mindynek!

Lásd a korábbi szponzorált kutyák Gemini és Otis frissítéseit.

Szerezd meg a Mutt hírlevelét a postaládájában: