Bella ünnepli a nemzeti országot, mint például a kedvtelésből tartott állatok napja

.

Szia megint, mindennapos * bella hullámok mancs *! Én vagyok, Bella!

Mivel a tegnapi olyan nemzeti volt, mint a kedvtelésből tartott napi napod, azt hittem, hogy elmegyek az albumaimmal, és felfedezem az összes fotót, amelyről van szó, hogy ölelést kapjak a Pawrent -től. Itt található néhány a legjobb ölelés, valamint az ölelők, amelyekről fényképeink vannak.

Az első a dél -kaliforniai pomerániai mentő örökbefogadási rendezvényen, kint hideg volt, valamint az anya a kabátjába beillesztett, hogy melegen tartsam:

Ez egy újabb SCPR örökbefogadási rendezvényen, amelyben mindkét Pawrent volt:

Ezt a harmadik képet a Woofstock Beverly Hills -ben készítették, valamint teljesen őszinte. Egy újabb örökbefogadási rendezvényre mentünk az SCPR számára a nevelő kutyáinkkal. Abban a pillanatban, amikor anya hatalmas hanyag csókot ültett az arcomra:

Az ölelések egyszerűen nem tudnak öregedni. Ez egy újabb kedves fotó arról, hogy anya szorongat engem, amely együtt preferált fotóinkból áll:

Ne ne felejtse el, hogy emlékezzen ma a háziállatát, és kiváló hatalmas ölelést biztosítson! Annyira tetszik, mint te, valamint amíg rajta vagy, megölelje a kedvtelésből tartott állatait tőlem!

Szeretet,

Bella Pomeranian