Daisy ünnepli a Nemzeti Macska Egészségügyi Hónapot

. AddEthis Sharing Buttonsshare a FacebookFaceBookBookShare -hez a TwitterTwitterTwittershare -hez a pinterestpinterestpinterestshare -hez a Moreaddthismore -hoz

Február a Nemzeti Macska Health hónap, de még ennél is fontosabb, hogy ma van a születésnapom! Tudom, hogy nagyon nehéz elhinni, de most tíz éves vagyok. Valószínűleg arra gondolsz: “Hogyan marad Daisy olyan fiatal és lenyűgöző megjelenés?” A Nemzeti Macska Health hónap tiszteletére megosztom a titkaimat, mert azt akarom, hogy minden macska boldog és egészséges legyen, csakúgy, mint én. A tip-top alakban való tartás nagyon egyszerű. Itt van a 4-pontos tervem:

Vegye ki a megfelelő kiegészítőket

Egészséges ételt enni

Vigyázzon a fogaidra

Rendszeresen lásd állatorvosát

Mi van a szekrényemben? Vessen egy pillantást! Az ellátó kabinetem sok fantasztikus dolgot tartalmaz, amelyek segítenek Harley és én egészséges állapotban tartani. Mivel egy kicsit idősebb vagyok, nekem nem olyan könnyű futni, ugrálni és játszani, mint régen. Ez az oka annak, hogy az anyám cosequin -t sprinkles macskákra minden nap az ételemen. Most sokkal jobban érzem magam, és néhány nap is úgy játszom, mint egy cica! Ráadásul egy nagyon rózsaszín kapszulában kapható, és a rózsaszín a kedvenc színem.

Lehet, hogy észreveszi a kis rózsaszín fogkefét és a C.E.T. Enzimatikus fogkrém … baromfi ízesített! A tatár nem néz ki szép, és egyetlen macska sem akar büdös lélegzetet, ezért fontos, hogy figyeljen a fogaira. Ha nem szereti, ha a fogait megcsiszolja, használhat egy víz -adalékanyagot, például friss fogápolási oldat.

A tápláló ételek fogyasztása szintén fontos része az egészség legjobb fenntartásának, plusz finom ízű! Ma néhány Halo -foltot eszünk. Harley általában többet kap, mint én, mert sokkal nagyobb … de még mindig attól tart, hogy több ételt kapok, mint ő! Mindenesetre az elhízás nem egészséges, ezért fontos figyelni a tálalási méretét.

Csak annak érdekében, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megkapja -e az összes fontos vitamint és ásványi anyagot, érdemes lehet egy vitamin -kiegészítőt szedni. Ezeknek a vitachewoknak taurinnal is rendelkeznek, ami nagyon fontos a macskák, valamint az omega-3 és az emésztő enzimek számára. Hal alakú lágy rágcsák, és finom csirkemáj ízük van, amit szeretek!

Harley szereti a macskák közös rágóját, de azt hiszem, az lehet, mert a képe a táskán van. Ezek lágy rágások, és ízlésesek, mint a kezek, tehát ez egy egyszerű módja annak, hogy közös kiegészítést készítsenek!

Harley, tedd le azokat! A tálalási méret csak 2 puha rágás napi!

Ne feledje, hogy az állatorvos rendszeres ellenőrzése szintén fontos részét képezi az egészség fenntartásának, annak ellenére, hogy nem szórakoztató odamenni.