Az Orange Region Pet Expo 2012

Ez a közzététel társult linkeket tartalmazhat. Pénzt vagy termékeket kereshetünk az ebben a bejegyzésben tárgyalt vállalkozásból.
Korán van, de már izgatott vagyok a Narancssárga Region Pet Expo 2012 -re! Ez az év egyik preferált eseménye, mivel mindig figyelemre méltó új kutyajátékokkal, valamint termékekkel, kiváló prezentációkkal és rendezvényekkel rendelkeznek, valamint rengeteg fantasztikus információs kedvtelésből tartott állatok standján, a Narancssárga régió vásárterületén. Nem csak az OC Pet Expo rengeteg móka, de az elmúlt 3 évben hasonlóan dolgoztam az Amerikai Kutyák Booth -szal, a Kutya Kutyámmal edzés közben (ebben az évben valószínűleg az Apache standját dolgozom) –
A Narancssárga régióban a PET Expo számos regionális állati mentést is megment a kölyökkutyákkal, cicákkal, kutyákkal, valamint macskákkal. Még a Pet Expo -n is láthattuk a mentő sertéseket.

A helyzetben nem láttad az OC Pet Expo videót a tavalyi évről, itt van:

Remélem, hogy a TV -videó edzésében a kiskutya pumpált az Expo -ra!
Lehetővé teszi, hogy ellenőrizze az ezen évek OC PET Expo 2012 részleteit.
Orange Region Pet Expo 2012
Esemény: Amerika háztartási kisállat-expowhen: 2012. április 20–22. Szombat, 10: 00–19: 00; Vasárnap, 10:00 – 18:00: OC Fair, valamint az Event Center88 Fair Drive, Costa Mesa, CA 92626

Az árak bemutatása:
Általános belépés-12,00 USD 60 éves és annál idősebb-10,00 USD 6-12-6,005 USD, valamint alul-ingyenes
Itt van egy kicsit kivonat az Amerikai Háztartási Pet Expo -ból:

Tekintse meg sokkal több mint 1000 állatot, beleértve kutyákat, macskákat, ló-, madarakat, halakat, lámákat, pot -sertésű sertéseket, kecskéket, patkányokat, hüllőket, nyulakat, miniatűr lovakat, valamint még sok mást a képernyőn, valamint az interaktív színpadi show -k, versenyek, versenyek, versenyek valamint a tüntetések. Több mint 400 kiállítót, valamint mentőcsoportot tartalmaz, beleértve a Bow Meow Pet termékeket, nincs hátrahagyva, állandóan vad egzotikus állati szentély, Dél -Kaliforniai Labrador Retriever Rescue, valamint még többet!
Az elmúlt években az Orange Region Pet Expo nagyon szórakoztató volt. Ha megtekintette a videót, akkor látta volna, hogy Dublin, valamint az Amerikai Kutyák Booth vezető kutyái, megnéztem a számos különféle állatot, és néhány demonstrációt nézett meg. Még házhoz jöttünk néhány finomsággal Dublinnak, Stetsonnak, valamint Linusnak.
Megértem, hogy néhány hónap múlva nem emlékszik arra, hogy megjelölje a naptárait, és hagyja, hogy jó barátai és háztartása megértse, hogy az amerikai háztartási háziállat -expo az Orange Region Vairgrounds április 20–22 -ig terjed. Ez egy nem hagyja ki a rendezvényt, ha kedvtelésből tartott rajongó vagy, és online is a kaliforniai Orange megyében.
És veled mi van? A múltban elmentél az OC Pet Expo -ba? A narancssárga régióba megy, Pet Expo 2012? Értsük meg az alábbi megjegyzés szakaszban.

Legjobb válogatások a kölyökkutyáink számára
A legjobb kölyökkutya játék, amelyet szeretünk: Calmeroos Puppy Toy W/ Heartbeat, valamint meleg csomagok – Ideális új kölyökkutyákhoz. Segít az egyszerűségű stressznek és szorongásnak az új otthonában.
A legjobb kutya rágó, mi tetszik: Bones & Chews Bully Sticks – Minden kölyökkutyánk szeret harapni, nip és rágni. Szeretjük a zaklató botok felhasználását, hogy elősegítsék a nem kívánt viselkedés elterelését.
A legjobb kutya-kezelések, amelyek tetszik: Crazy Canine Train-Me-kezelések-Ezeket nagy értékű kezelésként használjuk a Kutya-kölyökkutyáink számára.
A legjobb friss kutya ételek, amelyeket szeretünk: A Farmer’s Canine – Pár hónappal ezelőtt elkezdtük a Raven friss kutya ételeit etetni, és tetszik! Szerezd meg 50% -ot a Farmer’s Dog első vásárlásával.

Nézze meg sokkal több kedvencünket az új kiskutya -ellenőrző listánkon.