Termékértékelés, valamint az ajándékok: A három Dogz

macska ruházata megkérdezheti, hogy miért vizsgálom felül a három Dogz nevű vállalkozás termékeit egy macskablogon, bár nem csak kutyatermékeket kínálnak, ők is. A macska szerelmeseinek sokféle terméke. A Three Dogz egyedi és szórakoztató ruházatot, valamint termékeket kínál az emberek számára, valamint szőrös háztartási tagjaikat, beleértve a macskákat is. Amikor Deborah LaRocque tulajdonos felajánlotta, hogy küldje el nekem a felülvizsgálati lehetőségem termékét, nehéz volt dönteni. Annyi volt választva a weboldalukon!

Úgy döntöttem a fenti képen látható pólókról. Szeretem a Yin Yang stílusát, és senkit sem szabad meglepődni, hogy lila választottam (bár a rózsaszín egy közeli másodperc volt). Amellett, hogy Deborah hozzáadott egy csomó más terméket. Kicsit olyan volt, mint az októberi karácsony, amikor megérkezett a köteg. Kapottunk egy törülközőt, amelyet „Meow azt jelenti, hogy szeretlek”, a macska rajongó egérlemez és alátét, valamint a leginkább imádnivaló cica papírklipek.

És a legszebb, a Three Dogz egy pólót kínál egy szerencsés olvasónak! A bajnok három mintát választhat:

1. tervezés: Büszke arra, hogy macskás anya (4 mintában kapható)

2. tervezés: yin/yang, mint én, imádom a macskámat (ezt a stílusomat választottam)

3. tervezés: Vadok a macskámról (13 fajta, plusz kalikó, valamint tabbok)

Az ajándékba való belépéshez hagyjon megjegyzést ehhez a kiadványhoz, és hagyja, hogy megértsem, melyik ing, szín, valamint a méretre szeretne nyerni. A győzelem kiegészítő lehetősége érdekében tweeteljen erről az ajándékról és/vagy megosztja a Facebookon, valamint hagyja el a linket külön megjegyzésben. Ez az ajándék november 8 -án, kedden ér véget.

További információ a Three Dogz -ról, a termékek széles választékának megtekintéséhez, valamint a megrendeléshez kérjük, olvassa el a weboldalt.

Ingrid király

Hasonlóképpen is tetszik:
Macska ruházat három Dogz Giveaway bajnokról

Ajándék: 50 USD ajándékutalvány az állati szívű ruházatból

Termékértékelés és ajándékozás: Napos ülés macskaágy

«Kemoterápia macskák számára
Jack the macskát találtak! »

43 Megjegyzés a termékértékelésről és az ajándékozásról: Három Dogz macska ruházat

Margherita azt mondja:

2011. november 8., 23:02

Most láttam közzétételét a Facebookon. Szeretem a yin/yang -ot, mint én, mint a macskám, fekete vagy lila 1xl méretű. =^_^=

Válasz

Tammy azt mondja:

2011. november 8 -án, 10:08

Design #1 yin/yang, mint én, mint én, mint a macska lila méretű, 2x -es méretű lenne!

Válasz

Kathy Thompson azt mondja:

2011. október 29., 9:54

Tetszik az összes macskás cucc a három dogz oldalon! Ez egy kiváló termék, amelyet adományozhat a regionális menedékemnek, hogy összegyűjtse a pénzgyűjtést. Szeretném a Yin Yang -ot csokoládébarna méretű közegben. Úgy gondolom, hogy ez a szín nagyon sok nőnél jól néz ki, és a méret néhány fiatalabb tömegünknek is elbűvölne. Köszönjük a kiváló webhelyet, amely nagyszerű információkkal, valamint a Kitties -hez hasonlóan! >^oo^< Válasz Jennifer azt mondja: 2011. október 27., 12:39 Hagynám a „szeress engem… szeretem a macskámat” yin yang rövid ujjú ing fekete színben, méretű közepes <3 Válasz Kína azt mondja: 2011. október 27., 10: 30 -kor Megosztotta ezt az f/b oldalamon ... Remélem, hogy a megfelelés az, amit a link alatt értett ... Válasz Kína azt mondja: 2011. október 27., 10:25 órakor Ó, válasszon ki egy… ifinkso, mindegyik pleez! >^. Ugyanakkor hasonlóan a hazafias ing, rendkívül szép!

Válasz

Cindy azt mondja:

2011. október 27., 10:08 órakor

Szeretem az ingeket !!

Válasz

Bernie azt mondja:

2011. október 26., 14:53

Csak <3 az összes mintát. Tehát nem vagyok válogatós. Szeretnék bármilyen típusú vagy mindegyiket viselni. Akkor azonban csak én vagyok. Válasz Esme azt mondja: 2011. október 26., 11:21 Azok a papírkapocsok a legédesebbek. Válasz Jon Ponsford azt mondja: 2011. október 26., 11:01 Két ingem van három dogz stílusból, és ugyanúgy is macskák. Az egyetlen hosszú ujjú egy macskás apa ing, amelyben alapvetően online vagyok a hétvégén, mivel olyan puha és kényelmes is. A második egy vad a zsálya és a kakukkfű ing, amelyben a három dogz stílus örömmel egyedi, mivel a zsálya és a kakukkfű a macskák neve. Olyan sok megjegyzést kapok erről az ingről. Mindkét ing kényelmes, jól elkészített, valamint valóban jól mosható! A három kutya stílusom az én helyem, hogy kiváló macskaképes termékeket készítsek! Válasz Cam azt mondja: 2011. október 26., 1:33 órakor Egyetértek a lila ying/yang lehetőségével ... egy médiumot vennék. De nagyon szeretem a macska papírklipeket még jobban! Válasz Kimberley azt mondja: 2011. október 25., 23:30 Szeretem a Ying & Yang inget lila! 6 macskám van, és szeretem őket? Válasz Kimberley azt mondja: 2011. október 25., 23:31 Kérem az xtra nagyban. ? Válasz Andreanullnull