Az aranycsont -ajándék júniussal is kiterjed!

AddEthis Sharing Buttonsshare a facebookfacebookfacebookshare -hez a twittertwittertwittershare -hez a pinterestpinterestpinterestshare -hez a Moreaddthismore -hoz

A Golden Bone Giveaway, az 1-800-Petmed kiemelkedő ajándéka, amely a május teljes hónapjával folytatódott, éppen meghosszabbodott, hogy június hónapban folytatódjon!

A helyzetben nem érti, mi az aranycsont-ajándék, ez az 1-800peted legszembetűnőbb promócióinak egyike, amelyben az ügyfelek lehetősége van arra, hogy teljes megrendelését teljes mértékben visszatérítsék! Ez a promóció 2017 februárjában kezdődött, hogy segítsék a kedvtelésből tartott szülőknek a kedvtelésből tartott gyógyszerek és a készletek növekvő költségeit. Most már jóval több mint 150 ügyfél megkapta az Arany csontkártyát, valamint a teljes visszatérítést a megrendelésükhöz!

A mai nyerteseket, valamint a Bella -t, a K9 Advantix II rendjével teljes mértékben visszatérítették. Most Bella -t biztosítják azoktól a bosszantó bolháktól, valamint 4 hónapig ingyenesen kullancsoktól!

Az aranycsont -ajándék június végével fut. Mindenkinek, aki június 30 -án megrendelést helyez el, lehetősége van arra, hogy arany csontkártyát szerezzen, mivel véletlenszerűen helyezkedik el egy kimenő csomagban, amikor naponta. Ha Ön az egyik szerencsés nyertes, aki felfedezi az Arany csontkártyát, akkor arra utasítják, hogy válaszoljon a háziállatról a kártyával, valamint a rendelési számmal, hogy teljes visszatérítést kapjon a megrendelésre. Látogasson el az Arany Bone győztesei oldalra, hogy megnézze a korábbi győzteseket.

Lehetne a következő? Rendeljen még ma a lehetőséget, hogy teljesen ingyenes legyen !!

Adományok