Harley, hagyja abba!

AddEthis Sharing Buttonsshare a facebookfacebookfacebookshare -hez a twittertwittertwittershare -hez a pinterestpinterestpinterestshare -hez a Moreaddthismore7 -hez

Tudod, olyan mániákussal élve, mint Harley testvérem, kipróbálhatja a türelmemet. Tudom, hogy a fiatal fiú csak szórakozni akar, de bizonyos esetekben valóban tönkreteszi a jó időimet. de képzeld csak? Azt hiszem, megtaláltam a választ a problémámra, az úgynevezett stop tho! Ez egy „viselkedésbeállítási spray”.

Ez várhatóan egyszerű módja annak, hogy megállítsuk a nem kívánt viselkedést. Hmmm, ez csak a jegynek hangzik! A spray sziszegő hangot ad (sokkal hangosabb, mint amennyit tudok készíteni), és jó viselkedési feromont enged fel. Hadd szimatoljak … van egy levendula-chamimile illata. Szép!

Harley!? Fegyveres vagyok és készen állok neked!

Látom, hogy Harley már arra gondol, hogy némi bajt okoz …

Harley, nézd, mi van!

Az itt végzett munkám befejeződött.

Állj le! Te vagy a hősöm. Szeretlek.

Az egyik nagyszerű dolog ebben a spray -vel kapcsolatban az, hogy néhányszor történő felhasználása után csak a kis spray -kannák látványa elegendő ahhoz, hogy Harley fellépjen. és képzeld csak? Van néhányuk, akiket kipróbálhat. Csak hagyjon itt megjegyzést, és holnap reggel két véletlenszerű győztest választunk ki. sok szerencsét!

Frissítés: Gratulálunk a negyven mancsnak és Barbara Beavernek, a véletlenszerű rajzunk nyerteseinek. Küldünk egy e -mailt a díj igénylésével kapcsolatban.

macska viselkedés