[Új termék] Fedezze fel a gyors javítást az apoquel

segítségével. AddEthis megosztja a Buttonsshare -t a FacebookFaceBookBookShare -hez a TwitterTwitterTwittershare -hez a pinterestpinterestPinterestShare -hez a MoreaddthisMore1 -hez

Thump… Thump… Thump… Thump. Ez a hang, amelyet hallhat, amikor a kutya viszket. Mindannyiunknak időnként van egy kis viszketésünk, amelyet karcoláshoz kell. A túl sok karcolás azonban a bőrkárosodást és a hajhullást eredményezi. A kutyák bőrproblémái rettenetes kellemetlenséget és ingerlékenységet okozhatnak, ami a kedvtelés vagy a szeretet elutasítását eredményezheti. Jelenleg van egy hatékony új szolgáltatás a viszketéshez, amely a különféle okokból származik.

A kedvtelésből tartott viszketés okai

A viszketést számos körülmény okozhatja, ideértve a bolharákra, az ételekre, a pollenre vagy más anyagokra, valamint az atópiás dermatitisre. Az allergia általában sokkal elterjedtebb a tavaszi és a nyári hónapokban, a pollen emelkedésével a levegőben és a virágzó bolhapopulációk.

Időnként a kedvtelésből tartott viszketés gyökere kihívást jelenthet, vagy lehetetlen megtalálni és felszámolni. Ezekben az esetekben meg kell állítania a viszketést, mielőtt a sérülés megtörténik. A túl sok karcolás (és a bőr rágás) forró foltokat, hajvesztést vagy akár káros bőrfertőzéseket eredményezhet.

Állítsa le a viszketést apoquel segítségével

Az Apoquel egy áttörő gyógyszer, amely enyhíti a viszketést és a gyulladást, amely számos okból származik, beleértve az allergiás dermatitist és az atópiás dermatitist.

Az apoquel, az oclacitinib maleát aktív összetevője a mechanizmust (a viszkető szenzációt hozta létre) a mechanizmusra (pruritogén citokinek). Az Apoquel gyorsan fellépő, és jelentősen csökkenti a viszketést és a gyulladást a rövid és hosszú távú megkönnyebbülés érdekében.

Az Apoquel gyorsan működik, a viszketés megkönnyebbülésével az adminisztráció után 4 órán belül. A háziállatának 24 órán belül meg kell tapasztalnia a viszketés jelentős ellenőrzését. A viszketés enyhítésével a karcolás is csökken. Ez viszont segít elkerülni az összes kapcsolódó bőrproblémát, amely a kedvtelésből tartott gyászát okozhatja. Ez a gyógyszer az állatorvos vényköteles kiírását igényli, ezért kérdezze meg állatorvosát, hogy az Apoquel a legjobb -e a kutyájának.