Daisy útmutatásai az útról

Add ezt a megosztó gombokat a facebookfacebookbookshare -hez a twittertwittertwittershare -hez a pinterestpinterestpinterestshare -hez a Moreaddthisore3 -hoz

Köszönöm a múlt héten minden barátnőmnek, aki arra buzdított, hogy megtanuljak egy autó vezetését finom ételek és kattintóképzés segítségével. Az első dolog, amit meg fogok tenni, az az út irányelveinek megismerése, mivel nagyon felelősségteljes macska vagyok.

Az útjelek megtanulásával kezdem, mert a képeket könnyű tanulmányozni. Itt van egy extra fontos: Ez a jel azt jelenti, hogy ez nem P zóna. Ha egy P no P zónában fog vezetni, akkor nagyon elengedhetetlen, hogy megnézze az alomdobozt, mielőtt elindulna az útra, így nincs baleset. És nem egy autóbalesetről beszélek …

Ez a jel azt mondja, hogy bármilyen irányba vezethet ezen az úton, előre vagy fordított módon. Alig várom, hogy elkezdjem vezetni az ilyen úton!

A No P zónával ellentétben ez a jel azt mondja, hogy az út mentén vannak alom dobozos kísérők.

Végül, a kedvenc útjelem mindenről! Ez a jel azt mondja, hogy van egy bevásárlónövény előtt áll: Szerezd meg a pénztárcáját és a BFF -jét, és menj vásárolni!

Van -e más alapvető útjelző jel, amelyet esetleg hiányoztam?