Kelly Kaspar mentő nemesség

2015. január 16 -án

A PET túlnépesedése az Egyesült Államokban súlyos probléma. Nemrég volt esélyem, hogy erről beszéljek Lorenzo Borghese -vel, az Animal Aid USA alkotójával, valamint a Royal Pet Club alkotójával, valamint a Royal Pet Club elnökével. Ugyanígy egy olasz herceg is, akit a Bachelor kilencedik évadjában mutattak be.

Az Animal Aid minden hónapban mintegy 150 családi háziállatot szállít a vidéki déli menhelyekből New Jersey -be, ahol állandó házukba ölelik be őket, a No Kill menedékhelyek hálózatával. Ez sok önkéntes nélkül nem lenne lehetséges. Lorenzo szerint: „Animal Aid USA (www.animalaidusa.org) hasonlóan lobbiznak a kölyökkutyákról szóló jogszabályokhoz, véget vetnek a gázkamráknak, valamint az érzéstelenítés nélküli cardiás injekciónak, valamint számos állatorvossal együttmûködnek az alacsony költségű spay-i pénzeszközök szolgáltatására. /Never programok alacsony jövedelmű területeken. ”

Megkérdeztem Lorenzót, hogy mit tehet a groomers a hajléktalan háziállatok segítése érdekében. Az idő adományaira mindig szükség van. Ahhoz, hogy közvetlenül az állati segédeszközökhöz kerüljön, a Groomers jelzi a weboldalon, és csatlakozhat a havi lakókocsi egyikéhez. Az autókat New Jersey déli részéről a Blackshear -ba vezetik, ahol a kedvtelésből tartott kutyák ételei, valamint más kellékek is le vannak dobva. Képeket készítenek a rászoruló állatokról, valamint a lakókocsira csomagolva, hogy New Jersey -be menjenek. Az állatokat fürdenek és ápolják az örökbefogadások előtt, valamint a Groomersnek mindig szükség van arra, hogy segítsék ezt. A királyi kedvtelésből tartott klub samponokat adományozzák, valamint az állatok pompássá válnak, hogy felkészüljenek számukra egy új otthon felfedezéséhez.

Ha nem tudsz karavánt készíteni, akkor a monetáris adományt mindig nagyon hasznosnak kell felhasználni. Ezenkívül a groomers, akárcsak az állatorvosok, rendkívül kiemelkedő szerepet játszanak az új háziállat kiválasztásában. „Stressz az ügyfelek számára, hogy elfogadják. Még akkor is, ha nem tud csatlakozni az Animal Aid USA -hoz, adományozza az idejét egy regionális mentéshez vagy az ország egyik többi lakókocsijának. Minél sokkal vonzóbb a kutya, annál sokkal jobb lehetősége van elfogadni ”, megadva Borghese.

Amikor megkérdezték, hogy a groomers mit tehet a mentés sokkal hatékonyabbá tétele érdekében, Lorenzo tájékoztatta, hogy „Több önkéntes sokkal több kutyát jelez. A hálózatépítés az interneten keresztül hatékony erőforrás a mentéshez. Ha egy hónap alatt 150 kutyát lehet megmenteni egy területről, akkor kép, ha az Egyesült Államok körül történt. A hatás fenomenális lenne! ”

Végül megkérdeztem, hogy Lorenzo mit hisz a mentés jövőjének. Nagyon optimista, hogy az Egyesült Államok vezető lesz a kedvtelésből tartott állatok mentésében, valamint más országok is. Amikor itt gondoskodunk a kérdésről, léphetünk más országokba, és segíthetjük őket, hogy pontosan ugyanazokat a precedenseket hozzuk létre. „Optimista vagyok, hogy végül a következő évtizedben az Egyesült Államok nem lesz gyilkos nemzet” – zárja le Lorenzo.

Teljes

3

Megoszt

3

0

0

0

0

Hirdetések