A macska fél a vákuumtól? Hogyan tartsuk távol a vákuum-szörnyet!

AddEthis Sharing Buttonsshare a facebookfacebookfacebookshare -hez a twittertwittertwittershare -hez a pinterestpinterestpinterestshare -hez a Moreaddthismore2 -hez

Ha olyan vagy, mint sok macska (és néhány kutya is!), Lehet, hogy kissé félsz a porszívótól. Mint a barátod, szeretném megnyugtatni, hogy bár ez a dolog hangosan ordít, és úgy gördül át a szőnyegen, mintha eljutna, valójában nem szörnyeteg.

Nézz rám! Csak annak bizonyítása érdekében, hogy ez a dolog biztonságos, a saját védetlen mancsommal megérintem a vadállatot. Itt van egy titok: Ez a dolog szereti a laza háziállat szopását. Azt hiszem, ezt eszik vacsorára. Ha kevesebb találkozást szeretne vele folytatni, akkor abba kell hagynia, hogy a szőrme egész helyén hagyjon. Ennek egyik módja az, hogy kérje meg anyádat vagy apját, hogy rendszeresen vőlegényt, mint például a Furminator de-shedding eszköz. Amellett, hogy segít a rettegett vákuum távol tartásában, a fogmosás nagyon jól érzi magát. Ezenkívül az, hogy megszabaduljon az összes laza szőrből, a hajgolyók távol tartása is segíthet.

Hé vákuum! Annak ellenére, hogy nem vagy igazi szörnyeteg, továbbra is figyelek rád.

Félsz a porszívótól? Nem mondom senkinek!