Könyvértékelés: Nora Roberts „Black Hills”

Nora Roberts -t olvastam, és míg a könyvei kissé formális lehetnek, amint azt a műfajra számíthatod a szórakozás, az escapizmus, valamint a kiváló történet. Ki nem szereti ezeket a szempontokat egy könyvben? Az elmúlt években a történetvonalai egy kicsit “sötétnek” lettek számomra, és kiugrottam számos újabb kiadása, például a High Doon. Hasonlóképpen nem vagyok olyan őrült a paranormális témákról szóló könyvekről, valamint elvesztette a vámpírokkal, valamint a boszorkány trilógiáival.

Aztán elengedték a Black Hills -t – és én is rajongó vagyok. Ha a hipnotizáló puma gyönyörű borítója nem volt elegendő a figyelmem megragadásához, a könyv leírása a következő volt: A Black Hills a Lil lehetőségének története, valamint Cooper Sullivan, akik kielégítik a gyerekeket, amikor Cooper jön New York City -ből Töltsön el egy nyárot a nagyszülei Dél -Dakotában. Minden évben, a Coop éves nyári látogatásával, barátságuk elmélyül az ártatlan játékoktól az ellopott csókokig, azonban van egy közös tapasztalat, amely véglegesen kísérti őket: a természetjáró testének félelmetes felfedezése.

Az évek múlásával Lil vadon élő biológussá válik, és vadon élő állatok szentélyét hoz létre családja földjén, míg Coop az apja követelésével küzd, hogy jogalkotási intézményhez menjen, és csatlakozzon a háztartási céghez. Tizenkét évvel később a sors újra egyesíti őket. Coop nemrégiben elhagyta a New York -i gyors életét, hogy gondoskodjon az öregedő nagyszüleivel, valamint a tanyával, amelyet telefonon hívott haza. Eközben furcsa dolgok történnek a vadon élő állatok menedékjogában. A kis csínyek és a károk cselekedetei a menedékhelyen elhelyezkedő egyik puma szívtelen gyilkosságába kerülnek, emlékeznek egy megoldatlan gyilkosságra ezekben a rendkívül dombokban nyomozáshoz, valamint sorozatgyilkos kereséséhez. Lil és Coop egyaránt megértik a természetes veszélyeket, amelyek a Fekete -hegyek vad tájában rejlik. Most azonban együtt kell működniük a csavart és a természetellenes ösztönök gyilkosának feltárására, akik ragadozóként választották ki őket.

Egy jól elmondott és jól kidolgozott történet mellett a macskák hozzáadása miatt annyira élveztem ezt a könyvet-és még a sorozatgyilkos anyagot is tolerálhatóvá tették nekem (általában nem ellenőriztem. Kikönyvek, amelyek ezt a témát tartják). Lil rehabilitálja a vadmacskákat-pumákat, oroszlánokat és tigriseket, és megpróbálja újra létrehozni a természetes légkörüket, amennyit csak tud, így online ki tudják adni életüket kockázatmentes környezetben. Különösen az egyik macska, egy puma, amelyet csecsemőnek nevezett, ragaszkodik hozzá, hogy visszatérjen a szentélybe, amikor megpróbálja felszabadítani őt a vadonba.

Elégedett Nora Roberts -t egy Washington DC -ben bejelentett könyvben, amely valószínűleg hozzáadta a könyv örömét. Szórakoztató hangszóró volt, és több mint egy órán keresztül válaszolt a közönség aggodalmaira, valamint rendkívül kegyes volt, miközben könyveket írt alá a több mint 800 résztvevő számára.

Ingrid Nora Roberts -szel

Ingrid király

Hasonlóképpen is tetszik:
Könyvértékelés és ajándékozás: A karácsony kilenc élete Sheila Roberts

Áttekintés és ajándékozás: Fekete és környezetbarát 2013. naptár szerkezete

Könyv áttekintés: Garth Stein „A verseny művészete az esőben”

«Pontosan hogyan lehet megbirkózni a háziállat elvesztésével
A táplálkozási kiegészítők alacsony szintje »

3 megjegyzés a könyv áttekintéséről: Nora Roberts „Black Hills”

Sarah azt mondja:

2018. december 4., 15:57

Nem hittem, hogy ilyen leszek, mint ez a könyv, mivel rendkívül lassan indult. Ez az első könyv, amelyet Nora Roberts nézett ki, ám ez határozottan nem lesz az utolsó. Ez a könyv teljesen lenyűgöző volt. A kötelező olvasni !!

Válasz

Ingrid azt mondja:

2009. augusztus 10., 13:54

Örülök, hogy hallottam, hogy biztonságosan eljuttatta új otthonához, Tammy -hez. Élvezze a könyvesboltok böngészését, és hadd pontosan megértsem, hogyan tetszik a „Black Hills”.

Válasz

Tammy azt mondja:

2009. augusztus 10., 13:24

Nora Roberts rajongója is vagyok. Valójában az ír trilógiájának újraolvasása közepette vagyok! Nem tudtam bejutni a vámpírok trilógiájába, bár a három nővére (boszorkány)!

Meg kell vizsgálnom ezt a legfrissebbet. Nagyszerű ok arra, hogy megvizsgáljuk a könyvesboltot az új városomban!

Válasz

Hagyjon választ egy választ. Válasz
Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. a szükséges mezőket jelölik *
Megjegyzés *
Név *

E -mail *

Ha megjegyzést hagy, akkor egyetért az adatainak gyűjteményével a weboldal szerint
Adatvédelmi irányelvek.
*

Értesítsen nekem e-mailben a követő megjegyzésekről. Hasonlóképpen feliratkozhat kommentálás nélkül.

Δ