A 2015 -ös Phoenix Pet Expo katonai háziállatokat és PTSD Service Animals

szervezeteket kap a 2015. évi Phoenix Pet Expo -n, április 25 -én és 26 -án, a Scottsdale -i Westworld -ban, hogy felhívja a figyelmet az állatok katonai és veteránok fontosságára.

2015. április 7.-Phoenix-Az állatok szerelmeseinek és a veteránoknak egyaránt készülniük kell a 2015-ös Phoenix Pet Expo-ra, amely április 25-én, Scottsdale Westworld-ban található, 10-től 18-ig és április 26-ig, 11-től 16-ig. A hatodik éves rendezvényen szereplő esemény a jelenlegi és volt katonai tagokra összpontosít, és hogy a háziállatok hogyan befolyásolják életüket. Az olyan szervezetek, mint a Dogs Of Cuttion, és a Katonák legjobb barátja, valamint Lon Hodge és szolgálati kutyája, Gander, mindkét nap kéznél lesznek, hogy megvitassák az ország egész területén a katonai tagok támogatásának fontos munkáját.
A katona legjobb barátja összeköti a veteránokat a helyi menedékkutyákkal, ahol együtt élnek és együtt edznek annak érdekében, hogy kötést építsenek. Ezeket a kutyákat képesített szolgálati kutyaként vagy terápiás társkutóként kiképzni, a veterán igényeitől függően.

“A Soldier legjobb barátja negyedik éve vesz részt a 2015 -ös Phoenix Pet Expo -ban” – mondja Brenda Meir, a Soldier legjobb barátja. “Az Expo fantasztikus lehetőséget kínál számunkra, hogy felhívjuk a figyelmet a közvélemény tudatosságára a pár- és vonatszolgáltatási kutyaprogramról, amelyet a harchoz kapcsolódó PTSD -vel vagy traumás agyi sérüléssel élõ veteránok számára biztosítunk.”

Lon Hodge, a veterán, aki 1973 -tól 1981 -ig a katonaságban szolgált, a PTSD miatti szorongással élt, miután átállt a polgári életbe. Nem talált megkönnyebbülést, amíg nem fedezte fel a Soldier legjobb barátjához hasonló szervezetet: a Freedom Service Dogs Colorado -ban. Mióta 2012 -ben kapcsolatba léptek a Ganderrel, Hodge utazott az országban, a katonai tagokat az állatokkal kötötte csomagok révén (a közösségi kedvesség, a Hodge ötlete), és segített több embernek, akik szenvednek a PTSD -től, és a szociális médián keresztül hangot szereznek.

Míg a Soldier legjobb barátja segíti a veteránokat a szolgálati állatokhoz, amikor visszatérnek a polgári életbe, addig a kiküldetéses kutyák elsősorban segítenek a katonáknak az állatok nevelőjének megtalálásában, miközben kiszállnak az országból. „A Dogs On Exployment munkája arra törekszik, hogy a katonai közösség békéje legyen, amikor szőrös, tollas és pikkelyes legjobb barátaikat kapják”-mondta Alisa Johnson, a Dogs Of Letinging Dogs alapítója és vezérigazgatója. “Az önkéntesek hálózatunk fáradhatatlanul azon dolgozik, hogy a kedvtelésből tartott állatok beszállását biztosítsák, amikor a szolgálat tagjainknak leginkább szükségünk van rá, és megtiszteltetésben részesülünk, hogy a katonaságunk mellett szolgáljunk és álljunk.”

„A csodálatos kedvtelésből tartott állatok expozíciója kiváltságos, hogy ilyen kapcsolatban áll a veteránokkal és a férfiakkal és nőkkel, akik jelenleg az országunkat szolgálják” – mondta Ethan Barnett, a Fantasztikus Pet Expos alelnöke. „Elsődleges hangsúlyunk az, hogy elősegítsük a közönséget az állatokról és az életünk javítása érdekében elvégzett munkákról. Az olyan szervezetekkel, mint a Soldier’s Best Pal and Dogs a telepítéskor, valamint olyan nemzeti képviselőkkel, mint a Lon Hodge és a Gander, tudjuk, hogy továbbra is áthidalhatjuk az emberi és az állati kötvény közötti szakadékot, és erőforrásokkal kapcsolatos segítséget nyújtunk nemzeti számára. Hősök, akik napi rendszerességgel szolgálják ezt az országot. ”

A Phoenix Pet Expo egy ingyenes, beltéri és légkondicionált rendezvény, amely több mint 20 000 résztvevőt vonz szőrös, tollas és hüllői barátaikkal együtt, akik új és egyedülálló élményt szeretnének élvezni, ahol minden háziállat élvezheti Egy vagy két szórakoztató napot a kedvtelésből tartott szülői (ek). Minden jól viselkedett háziállat szívesen látható, mindaddig, amíg rögzített ólomon (vagy hordozóban) vannak, és bizonyítják az életkornak megfelelő veszettség oltást.

A 2015 -ös Phoenix Pet Expo -t a Fantastic Expos, a vezető rendezvénytermelő cég gyártja, amely jelenleg több mint 30 nagy PET -expozust gyárt az Egyesült Államokban. További információkért hívja a 800-977-3609 telefonszámot, e-mailben az expo@phoenixpetexpo.com vagy a.