Salon Facelift

Michell Evans készítette
2017. június 1.
„Útmutatásra van szükségem a szalonom frissítéséhez. 14 éve nyitva vagyok, és soha nem változtattam meg semmit. Észrevettem, hogy zsúfoltnak, piszkosnak tűnik, és csak nem rendelkezik friss illatmal. Kíváncsi voltam, van -e ötleted a frissítéshez a bank betörése nélkül. Nagyon jó voltam a felszerelések cseréjével és a javítási munkákkal való lépést, de ez kétségbeesett az arcfelvonáshoz. ” –Helen

Nagyon hálás vagyok, hogy hallottam, hogy frissíteni fogod! Az első dolog, amit foglalkozni kell, a költségvetés. A kis banki kölcsönöket nagyon könnyű megszerezni. Alapvető fontosságú, hogy a szalon frissítését az áremelkedéssel kísérje el. Győződjön meg arról, hogy az áremelkedés elegendő -e a havi fizetés fedezéséhez, majd néhányat. Ügyfelei szeretni fogják látni a fejlesztéseket, és azt akarják, hogy a vállalat sikeres legyen.

Egy kis bankfinanszírozás, amely szerint 3000 dollár, 10%-os kamatláb mellett, 24 hónap alatt megtérült, havonta 138,43 dollár kifizetést igényel. Az 5000 dolláros finanszírozás 36 hónapig azonos árfolyamon havonta 161,34 dollár lenne. Láthatja, hogy egy viszonylag kis áremelkedés fedezi a fizetést. Érdemes lehet azonban egy sokkal jelentősebb növekedést. Ne felejtse el, hogy az ügyfeleket az új friss megjelenés vonzza!

Kezdje a járdaszegély fellebbezésével. Meg fog lepődni, milyen könnyű és gazdaságos lehet egy aranyos ajtószőnyeg letenni, és egy virágos edényt lógni az ajtó mindkét oldalán. Feltétlenül ellenőrizze a bérleti megállapodást és a helyi rendeleteket, és ellenőrizze, hogy megengedett -e. Használjon függő edényeket, nem pedig ültetvényeket, mert az ültetők dicsőséges, mégis haszontalanná válnak, nem idő alatt.
Hirdetések

Vásárolhat olyan beltéri/kültéri szőnyegeket, amelyekben a neve és a logó a legjobban szövött be. Kérdezd meg magadtól, hogy mit látnak az ügyfelek, amikor a jármű parkolójáról nézik szépségszalonját. Van -e valami, amit lefedhetnek vagy újrafedhetnek, hogy a szépségszalon elülső része ügyes és szervezett legyen? Ne felejtse el átnézni az ablakokat.

Miután az ügyfél lép be, mit hallnak, látnak és szagolnak? Próbálja meg elkerülni, hogy a kutyák ugatása vagy az ugatás alkalmazottai vannak, ahol az ügyfelek hallják őket. Próbáljon lejátszani a MedSpa zenét, hogy egy azonnali lendületes érzetet hívjon fel. Ezek a lehetőségek nem lehetségesek bizonyos szépségszalon -elrendezésekben, de vannak más lehetőségek is, mint például a Barking Dogs ütemezése a nap végén egy rövid időpontra.

Megbeszélötted a rendetlenséget. Amikor az ügyfél bemegy a szalonba, elengedhetetlen, hogy jól kezelt helyet láthassanak. Ha az előcsarnok zsúfolódik, akkor túlterheltek lehetnek. Még rosszabb, hogy ez túlterheltnek tűnhet. Senki sem kényelmes a rendetlenség helyén, még akkor sem, ha nem veszi észre. A dekoring nagyon gazdaságos, mert többnyire a saját idejét kell eltölteni. Lehet, hogy meg kell vásárolnia néhány új bútordarabot, hogy sokkal helyesebben tárolja a többletkészleteket és kezelje a papírmunkát. Készítsen három cölöp; Az 1. halom olyan dolgok, amelyeket a vállalat elvégzése során használ, és meg kell őrizni és megszervezni, a 2. halom olyan dolgok, amelyek adományozhatók, és a 3. halom a szemét.

A friss festékréteg valóban frissíti a helyet. Az Ön által megvitatott piszkos megjelenést leginkább egy tiszta, élénk színű és rántott festett díszítéssel javíthatja. Az ápolási szépségszalon festése során rendkívül elengedhetetlen a falak lecsökkentése a festés előtt. Ha nem ismeri, hogy a kutya panda miként ragaszkodik a festett falakhoz, csak vegye be a kezét, és törölje át a falon. Ez megmutatja, hogy van egy krétás, viaszos anyag, amely lefedi a falakat. Ha a festés előtt nem mossa le ezt, akkor problémák merülhetnek fel a festék ragasztásával. Ráadásul a falak lecsökkentése valószínűleg segít az Ön által említett szagban.

Annak eldöntése, hogy fizet -e egy vállalat a falak mosásáért és a festékkel, vagy bezárja a vállalatát, hogy önmagában csinálja, egy számú játék. Mennyi napot kell bezárni? Általában egy vállalat 2 napon belül meg tudja csinálni, de mit számítanak fel? Ezenkívül attól függ, hogy van -e ideje. Ha van egy leesett mennyezet a csempékkel, győződjön meg róla, hogy ezeket friss új fehér csempékkel cserélik. Ezek nagyon olcsók.

A padló az egyik legdrágább dolog, amelyet helyettesíteni kell. Nagyon sok időt vesz igénybe, és sok saját munkáját is igénybe vehet. Egyes vállalatok áthelyezik az összes felszerelést, majd visszahelyezik, de még mindig sok felkészülésre van szükség. A mozgó vállalat felvétele csak megmentheti a Groomer -hátát a felesleges stressztől. Készíthetnek egy tervet, amely segít a csomagolásban és az áthelyezésben, majd az űrbe való áthelyezésben. Az egyik jó dolog ebben a folyamatban, hogy kénytelen lesz rendezni a dolgait.

A padló az egyik leggyakoribb bűnös a „szag” számára. Ha ez sokkal kopott és büdös, akkor az egész térben meg kell tenni. De ha elég jól megtisztítható, akkor talán megszabadulhat a padló megváltoztatásáról a bejárati területen.

Az új műalkotások és néhány növény messze haladnak, hogy felfelé fordítsák a helyet!Szintén valamilyen automatikus légfrissítő soha nem árt. Remélem, ez segít abban, hogy megszerezze a get-er-done-t! Újra beleszeretsz a szépségszalonba! ✂

Multi -legnépszerűbb – show -ban és a legjobban – a Groomer vagyok. Számos Barkleigh kitüntetési díj címzettje vagyok, beleértve az Év Újságíróját. Ezüst és aranyérmes vagyok a GroomTeam USA -ban. Én vagyok a 2015. évi show Canine Groomer győztese. Nagyon nélkülözhetetlen Groomer – Ambassador vagyok Purina -nak, és 2000 -ben tanítom, mint ápoló oktató Kérjük, küldjön kérdéseket a michell@groomingtutor.com címre

Teljes

1

Megoszt

1

0

0

0

0

Hirdetések