[Új termék] A kutyák szeretik a Snapeas ropogós sült kedvtelésből tartott kutyaki ételeket

Add ezt a megosztó gombokat a facebookfaceBookBooksare -hez a TwitterTwitterTwittershare -hez a pinterestpinterestPinterestshare -hez a Moreaddthismore3 -hoz

Nincs két kutya. Mint minden kedvtelésből tartott szülő tanúsíthatja, minden kedvtelésből tartott kutyának megvan a saját személyisége, kedvelése és nem tetszik. Egy dolog biztos, de minden kutya szereti a kezeket! Olyan sokféle íz, szín, formával és összetevővel, nehéz lehet megmondani az egészséges élvezetet a kutyus gyorsételektől. Ha azt akarja, hogy biztos legyen kedvtelésből tartott kutyájának anya természet által jóváhagyott élvezet, mert ilyen jó gyerek (vagy lány), akkor próbálja ki a kutyákat a Snapeas ropogós sült kedvtelésből tartott kutya-kezelésekhez. Csak néhány, természetes összetevőből készülnek, és amint a neve mondja, a kutyák szeretik őket!

A kutyák karnevelei vagy mindenevők?

Ez a régi kérdés továbbra is heves vitákba kerül. Éles fogaikkal és a hús iránti preferenciájukkal könnyű lenne azt a következtetést levonni, hogy a kutyák többnyire húsevők. A kutyák azonban megfigyelhetők, hogy a saját választott növényeket és gyepet fogyasztanak, ami tükrözi a természetes mindenevő étrendet. Természetesen a kutyák szinte mindig választanak egy steaket a káposzta feje fölött, de természetesen tudják, amikor szükségük van azokra a vegetáriánus tápanyagokra, amelyeket a hús egyszerűen nem nyújt.

Tápanyagok A kutyák zöldségek fogyasztásától kapnak:

Növényfehérjék

Szénhidrátok

Víz

Lipidek

Fitonutriensek

Vitaminok

Ásványok

Rost

Melyek a legjobb zöldségek a kutyák számára?

Míg egyes zöldségek és gyümölcsök nagyon egészségesek a kutyák számára, mások mérgezőek és akár halálos is lehetnek. A gyümölcsöknek és zöldségeknek a kutyáknak kerülniük kell, hogy a paradicsomnövények, az almásmagok, a rebarbara, a kakaócsomagok, a gombák (hivatalosan gomba), ribizli, barack, szőlő/mazsola, hagyma, fokhagyma, nyers vagy zöld burgonya, valamint cseresznye. Ezenkívül különféle szobanövények is vannak, amelyek ártalmasak lehetnek a kutyákra, tehát ha kétségei vannak, akkor minden növényt távol tartson a háziállat számára.

A kedvtelésből tartott kutyájának 10 legjobb zöldsége:

Spárga

Brokkoli virágfülke

Kelbimbó

Sárgarépa (a cukortartalom miatt mérsékelten)

Karfiol

Uborka

Zöldbab

Édesburgonya (mérsékelten)

Tök

Borsó

Mint az élet sok dolgában, a moderálás a jó egészség szempontjából döntő jelentőségű. A kiegyensúlyozott étrend, amely magában foglalja a tápanyagban gazdag zöldségeket, valamint a sovány húsokból és baromfiból álló minőségi kedvtelésből tartott kutyaeledeleket, hosszú távon segíti a kedvtelésből tartott kutyáját.

A kutyák szeretik a pillanatnyilag ropogós sült kedvtelésből tartott kutya -csemegékeket, hogy kutyák könyörgjenek a zöldségekre!

Gondolod, hogy nehéz lesz rávenni a kedvtelésből tartott kutyáját, hogy enni (vagy ő) zöldségeit? A kutyák szeretik a pillanatnyi ropogós sült kedvtelésből tartott kutya -csemegék az ízletes, tápláló módja annak, hogy kedvtelésből tartott kutyáját a természet jóságával jutalmazzák. Csak néhány egészséges összetevőből készülnek, ezek a kezelések vitaminokat, rostot és egyéb tápanyagokat szállítanak, fantasztikus ízű és ropogós textúrájú kutyákkal, amelyek valóban szeretik.

Kutyák szeretik a pillanatnyilag ropogós sült kedvtelésből tartott kutya -ételeket borsóban és csirkében, borsóban és marhahúsban, vagy borsó és sajt ízekben. Ezeket a kellemes kedvtelésből tartott kutyaki ételeket tökéletesen sütik egy könnyű, ropogós ropogtatás céljából.

Az első számú összetevő a kutyákban szereti a Snapeas ropogós sült kisállat -kutya -kezeléseket, amelyek valódi borsó, amelyek nagyon jó B1, B2 és B6 -vitamin forrása, valamint a C -vitamin és a K -vitamin. Ezek szintén fantasztikus növényi fehérjeforrás, étrendi rost, vas, kálium és kolin. Az egyetlen egyéb összetevő a napraforgóolaj, a barna rizs egy további rostforráshoz, és dehidrált csirke, dehidrált marhahús vagy himalájai jak sajt fűszerezés, az íztől függően.

Jutalmazza meg a legjobb barátját egészséges és egészséges kutyákkal, szereti a Snapeas ropogós sült kedvtelésből tartott kutya -kezeket, a Veggie Treat kutyák könyörgnek.

Nyerj ingyenes kutyák szeretik a Snapeas ropogós sült kedvtelésből tartott kutya -csemegeit!

Szereti -e a kedvtelésből tartott kutyája csak néhány kutyát szeretne szeretni a Snapeas ropogós sült kedvtelésből tartott kutya -csemege? Csak hagyjon egy megjegyzést az alábbiakban, hogy elmondja nekünk, hogy Önnek és háziállatának miért van szüksége ingyenes kutyákra a Snapeas ropogós sült kedvtelésből tartott kutya -csemege 1800petmed -től!

Három (3) győztest választanak véletlenszerűen, 2017. szeptember 11 -én, hétfőn, tehát mindenkinek, aki részt vesz, esélyt nyerhet! (Az Egyesült Államok lakosaira korlátozva) Sok szerencsét!

Gratulálunk a rajz nyerteseinek: Cindy C, Donna D és Diane G. Keressen egy e -mailt tőlünk a díj megszerzéséről!

Dogsgiveawaysnew termékek