Hogyan kell gondozni a tengerimalacokat

A tengerimalacok kis családi háziállatok lehetnek, bár sok helyre, figyelemre, erőfeszítésre, valamint interakcióra van szükségük. Ön élvezni fogja a boldog, egészséges, imádnivaló, valamint a jól képzett Guinea Pet előnyeit, ha készen áll arra, hogy gondoskodjon nekik a tengerimalacokról, nagyszerű ételek, gondozás, figyelem, tér, ápolás, állatorvosi ellátás, valamint az állatorvosi ellátás, valamint megfelelő táplálkozásként.

Állítsa be a tengerimalacját

Követel egy ketrecet. Egy Guinea számára legalább 7,5 láb ketrec helynek kell lennie. Két esetben azonban a 8-10 láb nagy méretű. Megéri az összes területet, amelyet megadhat a sertések.

A legjobb, ha szilárd fenekű ketrec a legjobb. megakadályozza, hogy bármit is megszerezzenek egy kábel aljával. A tengerimalacok rendkívül finomak, és védeni kell. A poszmot a kábelpadló válthatja ki.

Ha a ketrec falai 12 és 14 hüvelyk között vannak, akkor nem szabad használni a fedelet. A magas felépített tollaknak nincs szükségük fedélre. Sokkal jobb, ha van ilyen, amikor valami bekerül a ketrecbe. Lehet, hogy a fedél blokkolja.

Gondoskodjon a tengerimalacokról

Fedélre van szükség, ha a ketrec kint lesz, vagy ha van kis gyereke vagy családi háziállata, amely veszélyes.

Kerülni kell a többszintű ketreceket. A 6 hüvelyknél magasabb magasságokból való leesés a lábak és a Guinea-Pig lábai sérülést okozhat. Az idős guineai sertéseket lapos ketrecekben kell tartani. Ne feledje, hogy a malacka nem képes felmászni a rámpákra.

A tengerimalacának néhány hüvelyk értékű ágyneműt követel. Adja hozzá az ágyneműt úgy, hogy a ketrec alját újságokkal vagy kölyökkutyákkal takarja el. A tengerimalacok online papíron, faforgácson vagy gyapjún online. Biztosíthatja a tengerimalacok papír ágyneműt, faforgácsot vagy gyapjúját.

Használjon papírágy -ágyneműt, ha nem biztos benne. Ha online nedves területeken online, akkor mindenképpen módosítsa az ágyneműt. Az összes folyadék beillesztéséhez használhat egy lágy gyapjú takarót, valamint egy Uhaulpadot vagy egy újabb abszorpciós réteget. Területtisztításra van szükség a gyapjúhoz.

Válasszon egy megfelelő helyet a ketrechez. A ketrec elhelyezéséhez a legjobb hely, amelyet a háztartási GOS gyakran és hosszú ideig is gyakran és hosszú ideig. Mivel rendszeres forgalom van, a nappali, a hálószoba vagy a folyosó a legjobb megoldás. A tengerimalac-pig-ek követelménye, hogy megértsék a tulajdonosokat.

Gondoskodjon a tengerimalacok tippeinek

Gondoskodnia kell arról, hogy senki ne utazzon, ne tolja és ne kopogjon a ketrecre. Ez halálos lehet a háziállat számára. Kerülje el a ketrec elhelyezését egy garázsba, amelyben autóutazik. A füstök a tengerimalacok károsodását vagy akár halált okozhatnak. Ezenkívül a garázsok nem készülnek a hőmérséklet szabályozására.

A tengerimalacok rendkívül érzékenyek lehetnek a hőmérsékletre. Sok állatorvos azt sugallja, hogy otthonában tartják őket, mivel ez lehetővé teszi a magasabb interakciót. Egyes szakemberek azt javasolják, hogy a Guinea-Pigs-t a lehető leggyakrabban napfényben tegyék ki.

Ha vannak külső macskák, akkor ne kerülj ki a kint! Az éghajlata egy funkciót fog lejátszani, ha kitalálja a legjobb beltéri/kültéri arányt. Ahhoz, hogy a legjobb döntéseket hozza a Guinea-Pig számára, beszéljen állatorvosával.

Kettő vagy sokkal több tengerimalacot ölelhet fel, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem magányosak -e. A tengerimalacok csordaállatok, valamint a követelmények társaság. Alapvető fontosságú annak biztosítása, hogy rokonok legyenek; különben harcolhatnak.

Ne feledje, hogy a férfi és a női malacok párosulnak. Töltsön időt naponta a háziállatával. A depressziós állat végül izolálódhat, ha nem más állatok veszik körül. Hasonlóképpen integrálhat két vagy sokkal több férfit.

A tengerimalacok gondozása örökbefogadás után

A férfi vagy női macska örökbefogadása lehetséges, bár párosulhatnak. A legszebb a férfi semlegesíteni. Ha a nőstény és amire vonatkozik, akkor a nőstény elválasztja a tengerimalacokat, és vegye fel a kapcsolatot az állatorvosával az utasításokért.

A tengerimalacok online és néhány nőstény kis csoportjaiban együtt tudnak online online online együtt. Az állomány utánozza a vadon. Valószínűleg örömmel fedezi fel őket, ha tartja őket ebben az elrendezésben.

Győződjön meg róla, hogy van sok helyük

A harcok elkerülése érdekében ügyeljen arra, hogy megfelelően bemutassa a Guinea-Pigs-t. A Guinea-Pig-eket még egy nyugodt, nyitott légkörben kell bemutatni, amely tele van ételekkel és szénával.

A Guinea-Pigod megszelídíthető. Beszéljen a tengerimalacjával a ketrec elé ülésével. A velük való beszélgetés segít nekik, hogy felhasználják a hangodat, valamint lehetővé teszik a szaglást is. Miután kényelmesen állnak a ketrecükbe, megpróbálhatja a kezét a ketrecbe ragasztani. Meg tudod engedni nekik, ha technikálnak.

Ugyanígy lehetséges, hogy engedjék meg, hogy partnerüljenek az ételekkel. Kezdje azzal, hogy hozza nekik az ételt. Ezután elkezdheti a kézi etetését, ha sokkal kényelmesebben vannak veled.

Hogyan táplálhatja a tengerimalacot

Győződjön meg arról, hogy háziállatának sok víz van. A víz a kedvtelésből tartott állatok gondozásának fontos része. Egy tál vagy egy pohár használható.

A palackok rendetlenek lehetnek, bár szivárognak, míg a tálak sokkal könnyebbekNEA-PIG-ek, amelyeket felhasználni kell, és nem szivároghat. A faforgács sok rendetlenséget okozhat a víziparban. A legjobb víz adagoló egy tengerimalac-pig/nyúl palack, amelynek gömbje van a kifolyóban.

A Guinea-Pig víztengelyét/palackját tisztán kell tartani. Alapvető fontosságú a víz minden nap módosítása. Tisztíthatja meg a vizes palackot úgy, hogy a főzött rizst hozzáadja egy kis mennyiségű vízhez, és erőteljesen rázhatja. Bármely típusú algát (zöldes) felépítést a rizs felold.

Meg kell tisztítani a vizes palack fúvókáját egy Q -ötlettel, hogy kiküszöbölje az élelmiszer -maradványokat, valamint az egyéb akadályokat. Ezek káros baktériumok növekedését és blokkolását okozhatják.
Az algák felhalmozódása akkor fordulhat elő, ha a ketrecet a nap egy részén a napsütésnek vetik alá. Az algák felhalmozódásának leállítása érdekében fedje le a palackokat átlátszatlan anyaggal.

A Guinea-Pigsnek mindig széna kell lennie. A tengerimalacok legeltetésre vonatkozó követelménye, valamint a széna bármilyen időpontban felajánlása. Hasonlóképpen megnézhetik, és ki is dobhatják az orrukat. Ügyeljen arra, hogy fésülje meg, hogy ne legyen éles vagy irányított darab!

A 6 hónapos és idősebb csecsemőket nem szabad lucerna széna etetni. Hasonlóképpen követelmények, hogy táplálják a várható vagy ápolási kocákat. A 6 hónapos guineai sertések esetében a széna, a bluegrass, valamint a gyümölcsös gyepet etetni kell.

Bármilyen módon kell lennie néhány ketrecben. A rosszindulatot a széna hiánya okozhatja. Ez egy eltérés, amely sok ember halálát eredményezheti.

A friss zöldségeket minden nap el kell juttatni a tengerimalacokhoz. A Guineapig étrendjének 15% -át a környezetbarát leveles zöldségekből kell enni. megakadályozzák a magas foszfor, a kalcium, valamint az A -vitaminban magas zöldségeket.

Túl sok a hasi zavarok, a hasmenés és a halál is. A kockázatmentes gyümölcsökről, valamint a zöldségekről szóló megbízható webhelyről kaphat egy listát.

A tengerimalacoknak sok C-vitaminban gazdag zöldséget kell enniük. Nem képesek maguk létrehozni a C -vitamint, így sokat okozhatnak olyan betegségeket, mint a skorbut.

A tengerimalacok számára, a leveles környezetbarát saláta, a zeller, mind a sárgarépa mind nagyszerű választás. A tengerimalac emésztőrendszerének súlyos károsodásainak elkerülése érdekében korlátozza az adott zöldségek mennyiségét.

Noha a tengerimalacok, például az alma és az eper, néhány gyümölcsöt élvezhetnek, ezeket csak a savasság óta szabad használni. Próbáljon meg vágni a zöldségeket, ha a tengerimalac megtagadja őket.

Ne feledje, hogy a tengerimalacoknak különböző ízlései és preferenciái is lehetnek. Hasonlóképpen kedvelhetik vagy nem kedvelhetik az egyes zöldségeket.

Kerülje a tengerimalacok rakétasalátainak, a jéghegy saláta, a piros levelek és a karfiol, valamint a burgonya, valamint a répa zöldek biztosítását.

Napi minden tengerimalachoz egy csésze zöldségre van szükség. Bölcs koncepció, ha a zöldség ételt két részre osztják, mivel a tengerimalacok egész nap több ételt szeretnek enni.

Korlátoznia kell a pellet mennyiségét a Guinea-Pig étrendjében. Tápláló pelletekre nincs szükség az egészséges tengerimalacokhoz. Ha sertéseit pellet fogyasztására használták fel, elengedhetetlen, hogy lassan hozzászokjanak. Sokkal több információért kérjen tanácsot állatorvosától.

Ha pelleteket kell etetnie, feltétlenül használja a kiváló minőségű pelleteket. A várható vagy ápolói kocák, valamint a 6 hónap alatti csecsemők számára lucerna-alapú pellet ajánlott. A timothy-alapú pelletet 6 hónapos kornál több tengerimalacnak kell etetni. Az Oxbow és a Kleenmama két nagyszerű márka.

Kerülje a tengerimalac-pig nyulak vagy a kis állati pellet etetését a háziállatához. Ezekben a pelletben található vitamin anyag különbözik, és veszélyes lehet a kedvtelésből tartott állatok számára.

A fulladás leállításához győződjön meg arról, hogy magok nélkül táplálja a tengerimalac-pelleteket. A szokásos pellet a legjobb. Nem tartalmazhatnak semmilyen szárított gyümölcsből, színes darabból vagy kukoricából. Csak pelletből kell állnia.

A Guinea-Pig-eket nem szabad más ételeket etetni. Az egyetlen élelmiszer, amelyre a tengerimalacoknak szüksége van, a széna, a pellet, a friss zöldségek, valamint a kezeletlen organikus gyep (búza, alapvető udvari fű). Veszélyes lehet más ételek etetése.

Testmozgás, valamint társadalmilag kölcsönhatásba lépni a tengerimalacával

Engedje meg, hogy a tengerimalacok minden nap padlóideje legyen. Hagyhatja, hogy egy zárt területen ingyenes futtatásban részesüljenek, azonban ügyeljen arra, hogy senki sem lépjen rájuk. Ha nem olyan meleg vagy hideg, akkor beállíthat egy tollat ​​egy olyan területen, ahol könnyen tisztítható padlók vagy kívül vannak.

Gondoskodnia kell arról, hogy tengerimalacának sok hely legyen a testmozgás területén. Ez lehetővé teszi számukra a futást és a játékot. A tengerimalac boldogsága a testmozgás rutinjától függ.
Gondoskodnia kell arról, hogy vannak -e olyan játékok, valamint alagutak, amelyeket a gyerekek a környéken játszhatnak.

Ha engedélyezi a tengerimalacok szabadban történő edzését, további vigyázzon. A tengerimalacokat bármilyen módon élvezni kell. Csúszhatnak kis terekkel, valamint az udvarra menekülhetnek. Ragadozók, mint például a sólymok, valamint a róka can hasonlóan a legbiztonságosabb területekre is.

Szolgáltathat a tengerimalacok számára sok játékkal és kiegészítőkkel. Saját játékok elkészítéséhez használhat dobozokat, papírzacskókat és zabliszt tartályokat. Használjon bármilyen anyagot, amelyet otthona körül kínálnak, hogy valami kreatív legyen.

A Guinea-Pigs lesz a legszebb barátod. A tengerimalacok társadalmi állatok, valamint vadonban csoportokban vagy állományban fedezhetők fel. A Guinea háziállatának boldogságát attól függ, hogy pontosan mennyire kezeli őket minden nap. Beszéljen a Guinea-Pigs-szel. Gondoskodnia kell arról, hogy rengeteg ideje legyen a Guinea-Pig játékához.

Egyes országok jogellenessé teszik az egy-tengeralatti pig-ek vásárlását. Párban kell beszerezni őket. A tengerimalacok boldogulnak, amikor még egy guineai haverjuk van.

A depressziószerű tüneteket tengerimalacok tapasztalhatják (az étvágy, az inaktivitás stb.). Ha nem megfelelően ragaszkodnak, akkor depressziószerű tüneteket hozhatnak létre.
A tengerimalacok rendkívül intelligensek lehetnek. Megtaníthatók, hogy álljanak a hátsó lábukon, valamint centrifugáljanak, ugorjanak és még többet.

Hogyan tartsa a tengerimalac egészséges és tiszta tartását

Helyezze el a tengerimalac ketrecét. A tengerimalacok meglehetősen tisztaak lehetnek, ezért ügyeljen arra, hogy a ketrecet hetente legalább kétszer tisztítsa meg. Hasonlóképpen felfedezheti azt is, hogy hasznos, ha hetente két napot félretesz a ketrecek tisztításához.

Legalább hetente tisztítsa meg a Guinea-Pig ketrecét. Az ágynemű típusa, valamint pontosan azt, hogy milyen sok tengerimártya-pig-ek kitalálják a tisztítás gyakoriságát.

Tisztítsa meg az összes ételt, játékot, valamint a béléseket, majd ártalmatlanítsa vagy használja a háziállatbarát antibakteriális spray -t a tisztításhoz. Ne felejtsen el megszabadulni bármilyen tisztítószertől, mielőtt az alkatrészeket a ketrecbe helyezi. Ne használja az emberek számára szánt tisztítószereket.

A ketrec/kunyhó belseje megkövetelheti, hogy tisztítsák meg tengerimalac-barátbarát antibakteriális spray-vel. A víz és a napfény ugyanakkor természetesen megölheti a baktériumokat. A ketrecet ki lehet helyezni a szellőzés céljából.

Cserélje ki az ágyneműt. A vizeletfoltok megállítása érdekében ez gyakran nagyszerű koncepció az ágynemű alatti helymeghatározó újság számára. Az újságot nem szabad ágyneműként használni, és nem szabad gyorsan hozzáférni a Guinea-Pigshez.

Lehet, hogy belélegzik a tintát, amely ellenőrizheti, hogy veszélyes. A Carefresh egy nedvességet, amely a törülközők vagy az Aspen ágynemű felett használható.

Használjon faforgácsot és fűrészporot az ágyneműhöz. Megakadályozzák a forgácsot vagy a cédrus ágyneműt, amely káros fenolokból állhat. Finoman használhatja az Aspen vagy a kemencében szárított tűt.

Használhatja a gyapjú alatti törülközőket a ketrec vonalának. Csak rázza le bármilyen típusú törmeléket, és mossa le őket. Gondoskodnia kell arról, hogy ne legyenek laza szálak, mivel a Guinea-Pig lábai gyorsan bekerülhetnek.

Biztosítania kell egy helyet, hogy a Guinea-Pig aludjon. Az igloosok sok kedvtelésből tartott állatok üzletében megvásárolhatók, vagy laza széna lehetnek nekik a játékhoz. Ha lehetővé teszi számukra, hogy a széna elrontják, akkor a szemüket megsérülhetik.

Néhány hetente vágja le a Guinea-Pig körmét. Rádáljon egy zseblámpát a körmük mögött, ha sötét körmök vannak. A köröm elkezdi vérezni, ha az erekhez is vágja. A vérzés leállításához használjon kukoricakeményítőt vagy styptikus port.

Nagyszerű koncepció minden olyan személy számára, aki nem pozitív a körmök vágásában, hogy állatorvoshoz menjenek, hogy elvégezzék őket. Az állatorvos vagy a tech megsemmisítheti a körmét, és segíthet a részletekben.

Kerülje a tengerimalacok fürdőjének biztosítását is. Noha érdemes fürdeni a tengerimalacokat, ez felboríthatja a természetes test-folyamataikat, így csak egy évet kell fürödni. Hosszú hajú tengerimalacnak évente 2-3 fürdőre lehet szükség.

Fizessen kamatot a betegség indikációiért. megérteni az egészségügyi probléma jeleit, valamint pontosan hogyan kezelni őket. A tengerimalacok rendkívül nagyszerűek az egészségügyi problémák elrejtésében, ezért figyelmeztessenek a rutinok és az étvágy bármilyen módosítására.

Alapvető fontosságú az összes Guinea-Pig egyszerre kezelése, mivel a betegségek az egyik Guinea madárról a másikra terjedhetnek.

Ellenőriznie kell a hím Guinea-Pig nemi területét. A hím-guinea-pigeket a nemi területeken befolyásolhatják. Lehetőség van az ütközött terület masszázsával pamut tamponnal. Ezenkívül győződjön meg arról, hogy nincs -e hátul kakukk.

A tengerimalacokat távol kell tartani a nyulaktól. A nyulak által hozott természetes baktériumok miatt a tengerimalacok rendkívül betegek lehetnek. A nyulak nagyobbak és erősebbek, mint a nyulak. A nyúl élénk rúgása halált okozhat a Guinea-Pigs-ben.

Hetente értékelje a tengerimalacját. Az egy -két uncia tipikus súlyingadozása normális. Bármely típusú magasabb azonban sugallhat súlyos fogászati ​​kérdéseket vagy más egészségügyi és wellness problémákat, amelyek megkövetelik a képesített állatorvos érdekét. Ez a legfinomabb, amelyet digitális konyhai méretű.

A tengerimalacok gondozása – Professzionális kérdések és válaszok

Mi a tengerimalac tipikus élettartama?A tengerimalac tipikus élettartama a Fou között van