Artritisz macskákban – Pontosan hogyan kell elismerni és kezelni azt

artritisz, egy olyan állapot, amely 3 felnőttnél 1 -et érint, szintén befolyásolja háziállatunkat. Ez egy olyan állapot, amelyben egy állat ízületei gyulladtak. A fájdalom, a hő, valamint az ízületekben duzzanat, valamint általában növekvő merevség és mozgékonyság. Az osteoarthritis, amelyet szintén degeneratív ízületi betegségnek neveznek, az állatokon kívül a legjellemzőbb típusú ízületi gyulladás. Az idő múlásával az a porc, amelyet a párnák ízületei lefelé használnak, valamint a csontok, egymás ellen súrolódnak. A betegség előrehaladtával a súrlódás elhasználódhat, és károsíthatja magukat a csontokat. Az ilyen típusú ízületi gyulladás a legjellemzőbb, és a súlyt hordozó ízületekben, például a vállak, a csípő, a könyök, a térd és a boka, a legtöbb fájdalmat okozza.

Az osteoarthritis gyakori, bár az idősebb macskákban alulfelismert állapot. A jelzések gyakran finomak, és nehéz lehet megkülönböztetni – a macskák nem moroghatnak a fájó ízületeikről, tehát a kedvtelésből tartott állatok tulajdonosai a fájdalomra reagálnak. Az ízületi gyulladásban szenvedő macskák megakadályozhatják az élvezetet alkalmazott tevékenységeket, néhányan depressziósnak bizonyulhatnak, vagy étkezési szokásaik módosíthatók, mások csak a szokásosnál morcosabbnak tűnhetnek. Mivel ezek a tünetek szintén más rendkívül komoly problémákat is sugallhatnak, az állatorvosi elengedhetetlen a megfelelő diagnózis biztosítása érdekében.

Az ízületi gyulladás nem gyógyítható meg, azonban holisztikusan kezelhető:

A glükozamin és a kondroitin-kiegészítők, például a cosequin és az omega-3-zsírsavak hasznosak lehetnek a közepes vagy közepes betegségben szenvedő macskákban.

Állítsa be a macskájának légkörét – Adjon hozzá lépéseket vagy rámpákat, hogy könnyebben hozzáférhessen az előnyben részesített hálószobákhoz, használjon alacsony belépéssel rendelkező alomdobozokat, hogy egyszerűen hozzáférhessen a macskákhoz, amelyek már nem képesek SQAT, egy finom konzisztencia alomot használnak. Ez könnyebb a mancsokon.

Kezelje az elhízást, hogy csökkentse a macska ízületeinek extra stresszt.

Óvatosan masszírozza meg a nagy izmokat az ízületek körül, ha a macskád tolerálja.

Az akupunktúra érzelmi kezelés lehet, ha a macska tolerálja a GOS -t az akupunkturisták irodájába, valamint a tűkbe.

Felfedeztem, hogy a Reiki csodálatos módszer, hogy segítse a fájdalmat, valamint a merevséget, amely az ízületi gyulladás esetén járhat, különösen olyan előrehaladott esetekben, amikor a masszázs ugyanolyan fájdalmas lehet.

Nemrégiben elindítottam Amber -t, akinek némi mérsékelt ízületi gyulladással rendelkezik a hátsó látásában, a „Futás és játék” elnevezésű virág esszencia keverékén. Úgy tűnik, hogy egy kicsit élénkebb, mióta elkezdtem rajta, tehát folytatom vele.

Komoly esetekben az állatorvos gyulladásgátló vagy fájdalomcsillapító gyógyszereket írhat fel.

Azáltal, hogy tudatában van a macska finom módosításainak, valamint a szükséges kiigazításoknak, az ízületi gyulladás nem követeli meg, hogy gyengítő állapot legyen, hanem sokat tehet annak érdekében, hogy az ízületi macskát kényelmesebbé tegye.

Ingrid király

Hasonlóképpen is tetszik:
Hogyan lehet elismerni és kezelni az artritisz macskáját

Interjú Dr. Elizabeth Colleran -nal: Pontosan hogyan kell elismerni és kezelni a macska ízületi gyulladást

Hogyan segíti az Assisi hurok az ízületi gyulladásban szenvedő macskákat

«Interjú Dawn Kairns -szel, a„ Maggie: A kutya, aki megváltoztatta az életemet ”című szerzője
Egyedi macskatermékek kortárs csavarral »

3 megjegyzés az ízületi gyulladásról a macskákban – pontosan hogyan kell elismerni és kezelni

Allison azt mondja:

2012. július 2 -án, 7:32 órakor

Volt egy macskám, közepes vagy súlyos ízületi gyulladással. Mindkét első lába bizonyos mértékben el van csavarva, megsemmisült, és néha az első lábaira is megharapott. Az orális glükozamin, a kondroitin és az MSM kiegészítők semmit sem tettek. Az állatorvosom, aki szintén egy haverként fordult elő, az Equan -ról, egy injekciós típusú glükózaminról, amelyet lovakban és kutyákban is felhasználtak. Nagyszerű kutatási tanulmányokat végeztem erről, még az üzletkel is kapcsolatba léptem, és beszéltem velük. Nagyszerű ok nélkül, csak rendkívül korlátozott tesztelést végeztek a macskákon, és akkoriban nem tervezték többet folytatni, annak ellenére, hogy nem fedeztek fel káros eredményeket. Úgy döntöttem, hogy kipróbálom, és ez nagy változást tett! Végül, amikor észrevettem, hogy a házon lévő lövéseket adtam neki, amikor észrevettem, hogy a sántorság növekedése körülbelül két hetente volt. Az öregedéssel lassan gyakrabban kellett adnom az injekciókat, körülbelül egy hétig. A rossz rész az volt, hogy injekció volt az izomban, amit nem szerettem csinálni, annak ellenére, hogy a macska nem sokat gondolkodott. A macskám azóta meghalt (17 év), azonban feltétlenül gondolkodnék erről a gyógyszerről, ha az artritisz problémát jelentett -e bármilyen macskám számára.

Válasz

Ingrid azt mondja:

2012. július 2 -án, 8:37 órakor

A macska állatorvosom az Artritic Cats, Allison esküszik az Artritic Cats számára. Látott néhány fantasztikus eredményt vele. Az egyik Reiki-ügyfelem egy 17 éves macska, akinek súlyos artritiszben vannull