Február a kedvtelésből tartott fogászati ​​egészségügyi és wellness hónap

Február Marks Pet Dental Egészségügyi és Wellness hónap, emlékeztetve a kedvtelésből tartott állatok tulajdonosait a rutin fogorvosi ellátás értékére.

2016 -ban az országos tagok sokkal több, mint 16,1 millió dollárt költöttek a kedvtelésből tartott fogászati ​​feltételekre, valamint az eljárásokra, a negyedik tipikus típusú kedvtelésből tartott állatok biztosítási fedezeti biztosítási igényt, amelyet tavaly benyújtottak az üzleti vállalkozásnak. A 80 000 háziállat -biztosítási fedezet tavaly benyújtott nyilatkozatot 16 % -kal növeli az előző évhez képest.

Preventív szájápolási gondozásra nemcsak a háziállatok számára szükséges, hanem a kedvtelésből tartott állatok tulajdonosai számára is gazdaságilag zaj opció. 2016 -ban a kedvtelésből tartott fogak tisztítására, valamint a polírozásra vonatkozó tipikus biztosítási követelés összege 178 USD volt. Ezzel szemben a fogászati ​​betegségek kezelésére szolgáló tipikus biztosítási követelés összege 214 USD volt. A periodontális betegség a legfészségesebb háziállat -biztosítási fedezetet okozott a tavalyi országban – sokkal több, mint 29 000. A fogfertőzések a második tipikus fogászati ​​igényt jelentették, összesen sokkal több, mint 21 100.

A rossz fogászati ​​ellátás összekapcsolható a súlyos egészségügyi és wellness problémákkal, valamint a kutyák és a macskák rövidebb élettartamaival. A tartáris felhalmozódáshoz, valamint a periodontális betegséghez kapcsolódó baktériumok hozzájárulhatnak a szívhez, a májhoz és a vese problémákhoz.

„A családi háziállatok követelménye fogászati ​​ellátás, valamint az ellenőrzések, mint mi, mint mi” – állítja Carol McConnell, a DVM, az MBA, az alelnök, valamint az országos állatorvos -orvosi rendőr. „A rendszeres állatorvosi vizsgálatok döntő jelentőségűek a háziállatok szájürege és wellness szempontjából, mivel ezek magukban foglalják a fogászati ​​értékeléseket. Az állatorvos szintén azt javasolhatja, hogy a háziállatok fogait az állatorvosi GO -k között fogják meg, hogy megállítsák az ínyvonal mentén tartár felhalmozódását, ami gyulladást vagy fájdalmat vált ki, amikor az íny vagy a szája megérinti, és fájdalmasak lehetnek. ”

Az Amerikai Állat -egészségügyi Orvosi Szövetség (AVMA) szerint egy olyan szervezet, amelynek célja az állatgyógyászat tudományának és művészetének előmozdítására, a kutyák 80 % -a, valamint a macskák 70 % -a három éves korig mutató száj- és szájbetegség jeleit mutatja. Országos szinten arra ösztönzi a kedvtelésből tartott szülőket, hogy háziállatuk szájüregét és wellness-jét két évenként egy állatorvos vizsgálja meg.

Az AVMA szerint a kutyák és a macskák fogbetegségének indikációi a következők:

Vörös gyulladt íny vagy barnás-sárga tartár a fogakon

Rossz lehelet

Vérzés a szájból

Gyakori mancs vagy súrolás a megállapodásban és/vagy a szájban

Az étkezés vonakodása – például az étel kiválasztása, valamint a kiürítése

A háziállatok fogászati ​​körülményeivel kapcsolatos orvosi költségek kiegyensúlyozásának elősegítése érdekében az országos kiemelkedő kedvtelésből tartott állatok biztosítási fedezeti terve, az egész háziállat wellness, az egyetlen all-inclusive kedvtelésből tartott állatok biztosítási terve az Egyesült Államokban, amely védelmet használ a wellness szolgáltatásokhoz Tisztítás.

Forrás