Adók és hála

Az elmúlt néhány napban az adónaphoz vezetve sok ember panaszkodott arról, hogy csekket kell írni az IRS -hez, arról, hogy mennyit kell fizetniük az adókban, és Arról, hogy minden csak egyre drágábbá válik. Úgy tűnik, hogy ez az uralkodó „történet”, és jó beszélgetést tesz lehetővé a vízhűtő és a társadalmi helyzetekben, mert ez mindenki egyetérthet, igaz?

Nos, talán át kell gondolnia, hogyan gondolkodik és beszél az adókról és általában a pénzről. A gondolatok és szavak energiát hordoznak, és rezgést küldenek a világba. Az elküldött rezgés útmutatást ad arra, amit vonz az életedbe, tehát a hiány és a szűkösség helyéből származó pénz gondolkodásával és a pénzről való beszélgetéssel csak többet vonzza az életedbe.

Miért nem változtatja meg a történetét, és gondoljon a pénzre a hála helyéről? Ha nem kellett adót fizetnie, ez azt jelentené, hogy nem keres pénzt. Írja be ezt az ellenőrzést az IRS -nek az elismerési helyről! Tudom – ez egy ugrás a tudatosságban, de a pénz megtekintésének elmozdítása valóban működik.

Az alábbiakban egy részlet egy Abraham Hicks műhelyéből, amely gyönyörű zenét és szép képeket készít a Nature -ból. Ez egy csodálatos magyarázat arról, hogy a pénzhelyzeted hogyan változhat, hacsak nem változtatja meg a rezgést. A zene és a képek javítják az üzenetet azáltal, hogy megerősítik Ábrahám alapvető tanításait, hogy elismeréssel engedjék meg a dolgokat az életedbe.

httpv: //www.youtube.com/watch?

Ingrid király

«Gluténmentes étkezés
Allergia enyhítés egy neti edényből »

Hagyjon választ egy választ. Válasz
Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. a szükséges mezőket jelölik *
Megjegyzés *
Név *

E -mail *

Ha megjegyzést hagy, akkor egyetért az adatainak gyűjteményével a weboldalon, a miénk szerint
Adatvédelmi irányelvek.
*

Értesítsen nekem e-mailben a követő megjegyzésekről. Feliratkozhat kommentálás nélkül is.

Δ