[Giveaway] Tekintse meg háziállatát, dobjon el egy csemege nyereményjátékot

AddEthis Sharing Buttonsshare a facebookFaceBookBooksare -hez a TwitterTwitterTwittershare -hez a pinterestpinterestPinterestShare -hez a MoreaddthisMore1 -hez.

A macskák és a kutyák küzdenek annak érdekében, hogy sokkal több időt töltsenek el egyedül, mivel családjuk visszatér a munkába és az ünnepi ügyek futtatása. Annak érdekében, hogy a kedvtelésből tartott szülők csökkentsék az elválasztási szorongást, az 1-800-Petmeds® négy Furbo PET-kamerát ad el, amelynek kezelési képessége van, a View Your Pet, dobja el a Treat nyereményjátékot!

A kedvtelésből tartott állatokkal való hosszú nyár után valószínűleg sokkal több időt tölt otthonról, akár visszatér a munkába, vagy arra számít, hogy elfoglalt ünnepi idényt fog tartani.

Az utóbbi időben az országos állatorvosok számoltak be az elválasztási szorongástól szenvedő macskák és kutyák felemelkedéséről. Ha kevesebb időt fog tölteni a kedvtelésből tartott állatokkal, akkor segíthet számukra, ha a legtöbbet kihozza velük. Ilyen módon sokkal valószínűbb, hogy lazítanak, ha nem vagytok a közelben.

Ha szereti otthon a show -kkal és filmekkel való lazítást, akkor a kanapén ült, miközben a kanapén ülne. Használhat kereskedelmi szünetet rövid edzésekként is a gyors továbblépés helyett.

Vegye figyelembe családját, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az állatok továbbra is rengeteg szeretetet és figyelmet kapnak. Gyerekei rejtőzködhetnek az állatokkal, miközben az online karácsonyi vásárlással foglalkoznak. Vagy ahelyett, hogy körbejárja az ünnepi dekorációkat, csomagolhatja és elhozhatja családját egy hosszú szomszédos kutya sétára.

Ha nem lehet otthon a háziállataival, akkor figyelheti őket egy Furbo kedvtelésből tartott kamerával történő elválasztási szorongás jeleire. Kétirányú audio van, így a munkahelyi szünetek során cseveghet az állatokkal, és akár kezeket is indíthat nekik, hogy jutalmazza a jó viselkedést, amikor on-the-go-val jár.

Az 1-800-Petmeds® négy Furbo Pet kamerát ad el. Minden kedvtelésből tartott szülőt felkérünk, hogy lépjen be négy esélyre a győzelemre.

Az 1-800-Petmeds® View Your Pet, Dobs A Treat nyereményjáték 2020. november 4-én, szerdán, 2020. november 30-ig, hétfőig. 2020 -tól november 30 -ig, 2020. november 30 -ig, 11:59 PM ET jogosult nyerni. Minden héten a november hónapban 1 győztest választanak. Összesen négy (4) nyertes lesz. A nyerteseket e -mailben értesítik a 11/10, 11/17, 11/24 és 12/1 telefonszámon. A belépéshez nézd meg az állatok készítésének előkészítését, a nyereményjáték oldalt, írja be az adatait, és küldje el a bejegyzést.