A Pet Dog Writers Association of America verseny 11 új írási díjat használ, közel 8000 dollár értékű

újságírók, és a szerzők összesen 14 000 dollárért versenyezhetnek speciális díjakért

Manapság az Amerikai Knimó Kutya -írók Szövetsége bejelentette, hogy a szponzorok 11 új külön díjat adtak hozzá az idei írási versenyhez – további 7900 dolláros pénznyereményeket, amelyek az általános nyereményt 14 000 dollárra hozzák.

A DWAA éves írási verseny július 10 -én kezdődik, és 2017. szeptember 8 -án zárul le. A győzteseket december elején teszik közzé, és 2018. február 10 -én, szombaton, a híres New York -i Hotelben, a Manhattan híres New York -i Hotelben, a Díj -bankettben fogadják el díjaikat. –

“Extatikus és hálásak vagyunk, hogy sok fantasztikus egyén, nonprofit szervezet és vállalat szponzorál különleges díjakat ebben az évben” – mondta Jen Reeder, a DWAA elnöke. “A Különleges Awards különleges módot kínál arra, hogy a kedvtelésből tartott állatok írásának közösséget eksztatikussá tegye egy témáról és támogatja a Superior Canine Publishing -t.”

A legnagyobb pénztárcával rendelkező két díjat egyaránt az Award Free, LLC szponzorálja: az Awgimentary Family Háziállatok Award és az Aggodalomban részesülő kedvtelésből tartott kutya -dúsítási díj. Mindegyiknek 2000 dolláros nyereménye van. Aggodalomra ad okot, az ingyenes alapító, Dr. Marty Becker, más néven „Amerika állatorvosának”, vitaindító beszédet tart, és a díjakat a bankett nyerteseinek adja meg.

“Pet egy kedvtelésből tartott kutyaíróként, valamint állatorvosként és a Free Free alapítóként, kivételesen nagy megtiszteltetés számomra, hogy beszélek a kedvtelésből tartott kutyák írói szövetségével, és ebben az évben az aggodalomra ad okot.” – mondta Becker. „Azoknak, akik a kedvtelésből tartott állatok tulajdonosaival kommunikálnak a frontvonalon, különleges hatalommal bírnak a kutyák és az emberek életének javítására, akik munkád révén szeretik őket. Aggodalomra adjuk okot, hogy elismerjük ezt a befolyást és arra ösztönözzük a kedvtelésből tartott kutyák íróit, hogy terjesszék a szót a félelem, szorongás és szorongás minimalizálásáról háziállatunk életében. ”

Egyéb új speciális díjak a következők:

A Kutya Firstok Díj – 350 USD

A CEVA Heartworm Prevention Award – 1500 USD

A GNFP Digital Online Post díj – 500 USD

A Harrison Stephens Inspiráló Feature Award – 300 USD

A kedvtelésből tartott állatok divat szakembereinek Nemzetközi Szövetsége Pet Fashion Award – 350 USD

A Morris Animal Foundation Canine Health Award – 300 USD

A PSI Professional Pet Care Award – 300 USD

A Take Your Pet Dog díjat – 300 USD

A Walter R. Fletcher Memorial Award – Honor székhelye a 2018 -as Westminster Kennel Club Pet Dog Show -n

“Nagyon örülünk, hogy ilyen sokféle díjat adtunk a Pet Dog írók számára nyújtott különleges díjak már csillagok listájához” – mondta Reeder. “Szerencsések vagyunk, hogy évről évre visszatérünk a nagylelkű szponzorok visszatérésére a szervezet és az íróink, például az American Kennel Club támogatására, amely számos kívánt díjat szponzorál.”

Különleges díjak visszaküldése:

AKC Club Publication Excellence Award – 500 USD

AKC Microchipping Awareness Award – 1500 USD

Az AKC felelős kedvtelésből tartott kutya tulajdonosi közszolgálati díja – 500 USD

AKC S.T.A.R. Kiskutya és kutya jó állampolgár díj – 500 USD

Dogwise Best Book Award – 500 USD

DWAA DIGINTUISITED SZOLGÁLTATÁSI DÍJ – 1000 USD

DWAA Junior Writer díj – 400 USD

Dwaa Robert H. McKowen Memorial Friends of Rescue Award – 300 USD

James Colasanti, Jr. Poetry Award – 200 USD

William Lewis Judy kapitány – 350 USD

A Haggerty kapitány díja a legjobb edzési könyvért vagy hozzászólásért – 200 USD

Sokkal több információért vagy a versenyre való belépéshez látogasson el: dogwriters.org.

A DWAA -ról

Az Amerikai Knimó Kutya -írók Szövetsége a legismertebb professzionális írási szövetség, amelyet a kutyáknak szenteltek. Az 1935 -ben alapított DWAA nyolc alapítóból több mint 500 tagra nőtt, köztük újságírók, szerzők, bloggerek, publicisták, fotósok, illusztrátorok és média személyiségek. Az ember-kanin kötvény égisze alatt a tagok fedezik a kedvtelésből tartott kutyák versenyeit, az egészségügyet, a képzést, a mentést, a kedvtelésből tartott állatok divatot, az állatorvosi kutatást, a dolgozó kedvtelésből tartott kutyaki szervezeteket, az állatjóléti jogszabályokat, az adománygyűjtőket és sok más témát. Sokkal több információért látogasson el a dogwriters.org webhelyre.