A kutya felfedezi az emberi koponyát a hátsó udvarban

Kutya felfedezi az emberi koponyát a hátsó udvarban

Utoljára 2015. március 15 -én frissítette a Puppy szivárgása
A kutya felfedezi az emberi koponyát Kaliforniában

x

A Yuba City California és kutyája június 23 -án megdöbbentő felfedezést tett. A hátsó udvarban ásva a kutya talált egy emberi koponyát. Hetek óta a Skye, egy 4 éves Husky könyörtelenül ásott a gyep egyik területén, amely a tulajdonosának kíváncsi volt, és arra késztette őt, hogy segítsen. Rétegenként néhány bizarr felfedezést tettek. Végül találtak macheteket, állati maradványokat, „hátborzongató” babafejet és egy emberi koponyát.

A kutya 3 hétig ásta ugyanazon a területen, mielőtt feltárta a koponyát. Aaron Kind, a kutyák tulajdonosa azt mondta a KCRA-TV-nek, hogy „soha nem ás a fűben, vagy bármi más, hanem egy személy. Csak nem hagyná békén. Mielőtt feltárnák az emberi koponyát, amelyet egy kerámia edénybe helyeztek, találtak macheteket, egy hátborzongató kinézetű babafejet és egy egész csomó állati koponyát.

A CAL szakértői chico kijelentették, hogy a termékeket felhasználhatták egy afro-karibi vallási hagyományban. A tisztviselők továbbra is megpróbálják meghatározni az emberi maradványok életkorát és eredetét. Volt egy 1995 -ös érme, amely a lyukban található. A házat, ahol a tartózkodást találták, jelenleg bérelték, a hatóságok a korábbi bérlőket keresik. A Yuba városi hatóságai folytatják nyomozásukat, még nem zárják ki a szabálytalanságokat.

Ajánlott olvasás:

A kölyökkutya elakad a kormányba

37 zacskó halott kutyát talált az istállóban

Ápolási otthon a kutyák számára, akik Japánban megnyílnak