A család a Dog

háztartásának konténerlistáját készíti a kutya számára.

Utoljára 2014. augusztus 18 -án frissítette a Puppy szivárgása 1 megjegyzés
A család konténerlistát készít a rákos kutya számára

Marsha és Judy Jaros

A Littleton Colorado háztartása „vödörlistát” készített ápolt kutyájuk számára; Egy 5 éves amerikai Bulldog-keverék, amelyet 3. stádiumú bőrrákkal diagnosztizáltak.

Judy Jaros átfogta Marshát a South Platte -völgy Humane Society -ből, ahol kutyaként önként jelentkezik. Marsha több mint 6 hónapig volt a menedékben, a korábbi sérülések miatt. Régóta vadon futott, és számos almát született. Amikor eredetileg az állatmenhelybe ment, fertőzés miatt kezelték, megsérült lábujj, valamint egy golyó a könyökében.

Jaros úgy esett be, mint Marshával, valamint a Jaroshoz való sok hónapos kötés után úgy döntött, hogy átfogja. A napon Jaros és a másik fele átfogta Marshát, és felfedezték a bőrrák diagnózisát. “A prognózisa nem jó, de úgy döntöttünk, hogy nincs lejárati dátuma” – mondta Jaros az USA Today -nak.

Ahelyett, hogy felkészültek volna, egy konténerlistát készítettek Marsha számára, és napjai mindegyike új kalandokkal teli ajándékot jelent. A háztartás túrázását, kempingjét és horgászatát is folytatta.

„Igazán nehéz élete volt. Megérdemli egy esélyt ” – mondta Jaros, amikor Marsha üldözött egy egeret egy mezőben. „És igen, megtörheti a bankot, bár ez pénz. Tök mindegy. Több örömet hozott nekünk, csak felbecsülhetetlen számunkra, tehát megéri. ”

Ajánlott olvasás:

35 kutya mentett a grúziai kölyökkutya malomból

A kölyökkutya elakad a kormányba

A hiányzó tűzoltók kutya biztonságossá vált