Macskák étrendben: Még mindig szeretnek téged?

A múlt héten az amerikai macskák elhízási járványáról írtunk (az országban a macskák 58% -a túlsúlyos vagy elhízott) és az elhízás súlyos egészségügyi kockázata. Ami ezt a tendenciát annyira zavaróvá teszi, hogy teljes egészében a gyámok hozzák létre, akik szeretik a macskáikat. A vadonban nincsenek elhízott macskák. Macskáink támaszkodnak ránk, hogy megfelelő táplálkozási döntéseket hozzunk számukra, és a macska gyámok egyik legnagyobb hibája az, hogy az ételeket a szeretettel egyenértékűek.

Kihívás lehet a macska fogyásának megszerzése. Szükség lehet a macska táplálkozási ütemtervének megváltoztatására, maga az étel megváltoztatására, a macskával való játék és még sok más növelésére. Olvassa el a macskák súlycsökkentési tippeit, hogy útmutatást kapjon arról, hogyan lehet a cicád egészséges súlyát elérni.

A tanulmány azt sugallja, hogy a macskák gyámoknak nem kell félniük az elutasítást

A macskának a fogyásának megszerzéséhez a macska emberének egészséges adag mentális erőssége is igényelhet. A legtöbb túlsúlyos macska nem lesz elégedett a csökkentett mennyiségű élelmiszer, a eltérő táplálkozási ütemtervvel és a kevesebb kezeléssel. A macskás gyámok gyakran attól tartanak, hogy a macskájuk nem szereti őket, ha abbahagyják nekik, amit akarnak. Egyesek attól tartanak, hogy macskájuk agresszív lehet.

A Cornell Egyetemi Állatgyógyászati ​​Iskolában készített nemrégiben végzett tanulmány azt sugallja, hogy a macskák gyámjainak nem kell félniük az elutasítást, ha macskáikat étrendre teszik. Valójában a tanulmány azt találta, hogy nyolc hetes étrend után a macska valóban nagyobb vonzódást mutatott gyámjaik iránt.

A vizsgálathoz 58 elhízott macskát tápláltak a három korlátozott étrend egyikében, egyenlő kalóriában. A tulajdonosokat felkérték, hogy rögzítsék az előkészítést, követik, kövessenek, méhek és ingereljenek. Arra is felkérték őket, hogy rögzítsék az utólagos viselkedést, például az ölbe ugrást, a pihenést, az alvást és az alomdoboz használatát.

Négy hét elteltével sok macska kissé növelte előadási viselkedését, ám ezek szintén növelték a kézbesítést. Nyolc hét elteltével az előadási koldulás elvesztette jelentőségét, és a Purring jelentősebbé vált.

Kitty eleinte panaszkodhat, de hosszú távon boldogabb lesz

Ezek a megállapítások azt sugallják, hogy míg Kitty egy kicsit panaszkodhat az étrend első négy hetében, végül boldogabb lesz, feltehetően, mert egészségesebb lesz és jobban érzi magát, és bizonyítja megnövekedett boldogságát azáltal, hogy megnövekedett szeretet mutat az őreinek.

Dr. Fern Crist macska állatorvos nemrégiben írt egy cikket arról, hogyan lehet a macskát egészségesebb étrendre átalakítani Legyen ideiglenesen morcos az ételeik megváltozásáról. Mit csinálsz: Ne hagyja figyelmen kívül a morzsást. ” Azt javasolja, hogy gondolkodjon a macskájára, mint kétéves kisgyermekre. “Már tudja, hogyan (és miért!), Hogy nemet mondjon gyermekének, amikor szörnyű kettőt húz rád” – mondja Dr. Crist. „Pontosan ugyanaz a macskáddal. A macskád egyszerűen csak egy fehéres gyerek, és már tudja, hogyan kell ezzel kezelni. Ne hagyja figyelmen kívül a dallamot. El fog múlni. Jobban tudod, mint a macskád.

Fotó: Dan Perry, Flickr Creative Commons

Ingrid király

Akár ez is tetszhet:
A megfelelő étrend a rákos macskák számára

A megfelelő étrend a vesebetegségben szenvedő macskák számára

Forgatási étrend macskák számára

«Áttekintés és ajándék: Yogi Cats by paige hodges
Hangulatos macskaágyak egy olyan társaságtól, amely gondoskodik – Különleges kedvezmény a tudatos macskaolvasók számára »

5 megjegyzés a macskákról az étrendről: Még mindig szeretnek téged?

Stephanie azt mondja:

2016. március 22 -én, 4:33 órakor

Nemrég váltottam a macskáimat nedves élelmiszer -étrendre, hogy segítsen a nehéz fogyásban. Észrevettem, hogy egyikük sem volt bélmozgása 2 nap alatt. Ez normális?

Válasz

Ingrid azt mondja:

2016. március 22., 5:02

Egyes macskáknak csak a bélmozgások lesznek minden más napon nedves ételekkel, de ha még mindig nem volt ilyen 48 óra után, akkor kissé aggódnék. Hozzáadhat néhány konzerv tököt az ételükhöz, hogy megnézze, hogy ez mozgatja -e a dolgokat.

Válasz

Ingrid Ivins azt mondja:

2016. március 14 -én, 16:32

A legnagyobb macskánk súlya körülbelül 25 font. De ő nem csak egy kicsit kövér, valóban nagy magassága, hossza, testrészei stb. Mivel ő és testvére egy kóborból született, amelyet az utcákról vettünk, fogalmunk sincs a származásról, de azt gondolják, hogy az apának lehet valami Maine Coon benne. A probléma az, hogy anyja egy kicsit kisebb (18 font), és testvére, aki éppen hosszú és magas, de kb. 18 fontra épített, mindegyik eltérő étkezési szokásai vannak. Mivel ők családok, örömmel fogyasztják egymás tányérjait, és soha nem harcolnak, de külön kell etetnünk őket, vagy a legkisebb nem fog enni. Van néhány szorongási problémája is, így a szellemi esszenciákat használjuk, amelyek egy kicsit segítettek. De az állatorvosunk szerint a Prozacot (nagyon alacsony adagot) is veszi, így nem fejleszti a kényszeres ápolásból származó forró foltokat. Ez egy kihívás! De megéri ők :).

Válasz

Janine azt mondja:

2016. március 14 -én, 6: 40 -kor

Emlékszem a Pono napokranull