Az Assisi hurok társalgója, valamint a sleepypod: Gyógyítsd meg a macskáját

Ezt a közzétételt a Sleonypod szponzorálja*

Korábban elmondtam neked az Assisi Loop Lounge ™ -ről, amely a SleepyPod és az Assisi Animal Health közötti érdekes partnerség eredménye. A Sleepypod most egy Assisi Loop Lounge ™ tartozékot biztosít a SleepyPod Air, valamint a SleepyPod Atom PET szolgáltató modellekhez.

„A Sleepypod hordozók pontosan átalakították az állatok utazását”-állítja Michael Leung, a Sleepypod társalapítója. „A nem gyógyszerészeti gyulladáscsökkentő technológia vezetőjeként az Assisi Animal Health and Wellness megfelelő együttműködési partnere a Sleepypod számára. Ezzel az együttműködéssel mi, mint csapat, a gömböt előre mozgatjuk a Buddy Animal Care -ben azáltal, hogy ötletes módszert biztosít a testgyógyuláshoz és a fájdalom enyhítéséhez. ”

Hogyan működik a Loop Lounge ™?

Az Assisi Loop Lounge ™ az egyetlen olyan terápiás kedvtelésből tartott ágy, amely integrálja az FDA tisztított, vényköteles PEMF-et (impulzusos elektromágneses mező), amelyet az állatgyógyászatban áttekintett orvosi kutatás támogat. Az Assisi Loop’s® célzott (TPEMF ™) technológiával a Loop Lounge ™ mikroáramot biztosít, amely a test saját természetes gyulladáscsökkentő folyamatát célozza meg. Ez a mikroáram javítja a nitrogén -oxid -termelést, felgyorsítva a puha és a nehéz szövetek gyógyulását – beleértve a bőrt, az inak, a szalagok, a csontok és a szervek. Az Assisi Loop Lounge ™ önmagában is hatékony, és más terápiák kiegészítőjével is felhasználható.

A TPEMF-et, amelyet az 1970-es években nagyon megvizsgáltak, valamint az FDA-t az emberekben való felhasználás céljából, alacsony szintű elektromágneses energiát alkalmaznak a test saját gyógyító mechanizmusainak serkentésére, hogy segítsék a fájdalmat és a duzzanatot.

Az Assisi Loop Lounge ™ terápiás ágy felhasználható SleepyPod Air vagy Sleepypod Atom hordozókkal a hagyományos hab betét helyén, hogy egy tartós, kényelmes területet hozzon létre a házban vagy útközben.

A kezelőmező, amely a padlótól a hordozótól 10 hüvelykig meghosszabbodik, bármilyen kis állat garantált nemcsak az orr-farok, hanem a fül-fül-kezelés kezelése.

Hogyan lehet megvásárolni az Assisi Loop Lounge ™ -et

Az Assisi Loop Lounge ™ -nek receptre van szüksége az állatorvosától. Ha már van egy SleepyPod Air vagy SleepyPod Atom hordozó, akkor csak a hurok társalgójával cserélheti ki a habpárnát.

Az Assisi Loop Lounge ™ -ről szóló sokkal további információkért olvassa el.

*FTC nyilvánosságra hozatal: Ez egy szponzorált üzenet, ami azt jelenti, hogy kompenzáltam a tartalom működését. A kapott visszafizetéstől függetlenül csak az ezen a webhelyen szereplő termékeket vagy szolgáltatásokat fog látni, amelyek szerintem érdekes az olvasóink számára.

Ingrid király

Hasonlóképpen is tetszik:
Giveaway: Assisi Loop Lounge a Sleepypod szolgáltatóval

Az Assisi Animal Health and Wellness bejelenti az Assisi hurok társalgóját, valamint az atomterápiás párnákat

Assisi Loop Lounge a SleepyPod szolgáltató bajnokával

«Kutatási tanulmány azt mutatja, hogy az 1TDC ™ hat héten belül csökkenti a periodontális betegségeket
Van -e genetikai alap a sziámi macskák megkülönböztetett viselkedéséhez? »

2 megjegyzés az Assisi hurok társalgójáról, valamint a sleepypod -ról: Gyógyítsd meg a macskáját bárhol

A World of Animals, Inc. azt mondja:

2019. május 21., 16:47

Köszönet a megosztásért. Úgy tűnik, hogy ez elősegíti bármilyen fájdalmat, valamint egy idősebb macska fájdalmait. A videó valódi segítséget nyújtott, hogy pontosan hogyan működik. Legyen fantasztikus napod.

Válasz

Annette azt mondja:

2019. május 21., 5:52 órakor

Ez olyan csodálatos módszernek tűnik, amely javítja a magas rangú macska általános egészségét. Felfedeztem a beszállítót Ausztráliában, és azt is megkérdezem az állatorvosomat róla. Nagyon köszönöm az információkat.

Válasz

Hagyjon választ egy választ. Válasz
Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. a szükséges mezőket jelölik *
Megjegyzés *
Név *

E -mail *

Ha megjegyzést hagy, akkor egyetért az adatainak gyűjteményével ezen a webhelyen, a mi szerint
Adatvédelmi irányelvek.
*

Értesítsen nekem az e-mailben a követő megjegyzésekről. Hasonlóképpen feliratkozhat kommentálás nélkül.

Δ