Sniffer Dogs

Ez a bejegyzés társult linkeket tartalmazhat. Pénzt vagy termékeket kereshetünk az ebben a bejegyzésben tárgyalt társaságoktól.
Szippantó kutyák, detektáló kutyák, kutya orrú… Mindegyik különböző neve egy kutya számára, amelyet az anyagok/szagok észlelésére képeznek a szaglásuk alapján. Egy nemrégiben készült Oprah rövid cikk szerint „az átlagos kutya 10 000–100 000 -szer jobbra képes észlelni az illatokat, mint az átlagos ember.” Ez elképesztő! Nem csoda, hogy ezek az állatok miért olyan jól alkalmazhatók, mint Sniffer Dogs!

Fekete Labrador -retrieverünk, Stetson egy szakma megváltoztatott útmutatója, és megpróbáltunk találni valamit, amit valaha is tennie, mert őt elhagyták a Kutya -programból. Megvizsgáltuk a Terápiás Kutya -képzést (még mindig érdekelünk), a Surf Canine Training, a kutya engedelmességi képzése, az agilitási edzés (Stetson nem túl összehangolt), rally edzés, Splash Canine Training (Stetson nem szereti a vizet), És most megvizsgáljuk a Sniffer Kutya edzést! Végül is adtunk Stetsonnak a „Mr. Sniffers ”, jóval azelőtt, hogy még a K9 Nosework képzéséről is hallottunk.

Valójában nem csak arra törekszünk, hogy Stetson csatlakozzon a Sniffer Dogs Elite csoportjához, hanem már bevonjuk őt az első néhány kutya -nosework edzőórájába. Ha követett minket a Facebookon vagy a Twitteren, akkor valószínűleg már láthatott néhány rövid tweetünket vagy képünket Stetson Sniffer Canine edzési óráiról.
Nemrégiben elindítottuk a negyedik Sniffer Canine Training Osztályunkat (K9 Nosework), és végre látunk némi előrelépést Stetsonból. Tehát úgy döntöttünk, hogy sokkal több kutatást végezünk a bolygó elit szippantó kutyáinak rendelkezésre álló különféle karrierjeiről.
Szippantó kutyák
Bed -bug szippantó kutyák – A közelmúltbeli ágynemű -kitöréssel sokkal többet és sokkal többet hallottunk arról, hogy az ágynemű a kutyákon szippantja a kutyákat. Az egyik útmutató kutya kölyökkutya, aki a barátokat neveli, még egy ágynemű -szippantó csapatba is beugrott, miközben egy Las Vegas -i szállodában tartózkodott. Egy kis vitát folytattunk róla a Facebook rajongói oldalunkon, és izgatottak voltunk az edzés közbeni szippantó kutyák kis csoportjának jövőjéről.
Bomba szippantó kutyák – hallottuk a robbanásveszélyes detektáló kutyákat is. Nemrég találkoztunk egy szomorú történetről egy bomba szippantó kutyacsapatról. Először egy orvlövész lelőtte a katona, és később a bomba szimatoló partnere meghalt az események katasztrófája által okozott lefoglalás miatt. Az említett történetről szóló sokkal további információkért nézd meg a videót.
Kábítószer -felismerő kutyák – Valószínűleg az első dolog, amire gondolunk, amikor a kábítószer -detektáló kutyákra gondolunk, azok a nagy K9 német pásztor rendõrségi kutyák. Kábítószer -felismerő kutya nyilvánosság: Nemrégiben láttuk a Curb Your Lelktion című epizódját, amikor egy kábítószer -detektáló kutya felismeri a marihuánát Larry David kabátjában.
Rögzési detektáló kutyák – Nemrég láttunk egy TV -műsorot, amely kiemelte a rohamok észlelését. A programban egy epilepsziás rohamokkal rendelkező személynek személyes háziállat -kutya volt, amely tudatosan észlelné rohamait, mielőtt azok megtörténnek. Tulajdonosának felfedezte a viselkedést, és professzionális szolgálatot folytatott a kutya edzőjével kedvtelésből tartott kutyájával, hogy élesítse a készségeket, és hitelesített szolgáltatássá (lefoglalási észleléssel) váljon.
Gyújtogató kutyák – Visszatekintve, amikor Stetson útmutató kutya kiskutya volt az edzés során, találkoztunk egy gyújtogató kutyával az OCGDA csoport ülésén. A neve Denali volt, és szakma váltott vezető kutya volt. Boldogan dolgozott a tűzoltósággal gyújtogatásként, amely a gyorsítószereket észlelte a tűzhelyzetben. Valójában nemrégiben hallottuk, hogy Denali ismét hozzánk fog menni a közelgő OCGDA -találkozón. Itt van a rövid cikk, amelyet a Denali -ról és a gyújtogatásról írtunk.
Rákos szippantó kutyák – A TV megtekintése közben találkoztunk egy olyan programmal, amely egy kicsit beszélt a rák kimutatására képes kutyákról. A programban megmutatták, hogyan működnek együtt a rákos kutyákkal és egy lusta Susan -ként úgy néz ki, mint egy lusta Susan. Láttuk egy hasonló eszközt, amikor a két gyújtogató kutya, Denali és Gator ment minket.
A DVD szippantó kutyák – még hallottunk a DVD -ről a kutyák szippantásáról, és írtunk róluk egy rövid cikket. Nehéz elképzelni, hogy egy kutya orra elég érzékeny ahhoz, hogy az illegális DVD -ket vadászhassa!

Ez csak egy rövid listája azoknak a szippantó kutyáknak, amelyekről hallottunk a Stetsonnal és a K9 Nosework csapatával, a Wags N Wiggles -nél, Tustinban. Biztosak vagyunk benne, hogy legalább egy tucat vagy még sok más szippantó kutya karrier áll rendelkezésre olyan kutyák számára, akik kiemelkednek ebben a tudományágban.
Stetson és én szippantó kutya edzési órákat veszünk csak szórakozásból, de ki az orr (a szándék szerint) talán Stetson egy nap az egyik elit szippantó kutyává válik Orange megyében, és azt mondhatjuk !

Szeretné -e a kutyád használni az orrát? Talán a Sniffer Kutya képzés a jövőben van.
Legjobb válogatások a kölyökkutyáink számára
A legjobb kölyökkutya játék, amelyet szeretünk: Calmeroos kölyökkutya, szívveréssel és hőcsomagokkal – ideális új kölyökkutyákhoz. segít enyhíteni a szorongástnull