Könyv áttekintése: A Celester Yarnall, Ph.D. és Jean Hofve, DVM

A holisztikus macska gondozás teljes útmutatója részletes erőforrás a macskák természetes alternatívái iránt érdeklődő macskák számára. A Celeste Yarnall, Ph.D, a Natural Cat Care és a Natural Pet Dog Care szerzője, valamint Jean Hofve, a DVM, a holisztikus állatorvos, a homeopátia és a homotoxikológia szempontjából, például a táplálkozás, a természetes orvoslás, a természetes orvoslások, a Homotitia és a Homotoxicology című holisztikus állatorvos , és a gyakorlati gyógyulás könnyen érthető módon anélkül, hogy világossá válna a ténybeli információkra. A könyv különös hangsúlyt fektet a táplálkozásra preventív gyógyszerként. Yarnall, a tonkinese bajnoki show macskák tenyésztője, tenyésztett és tizenegy generációt nevelt fel a könyveiben részletezett holisztikus alapelvekre. Tenyésztési programjának alapja a nyers élelmiszer -étrend. A táplálkozás, mint megelőző orvoslásról szóló fejezet teljes és kiterjedt bevezetést biztosít mindazokról, amelyeket a macskatulajdonos meg akarja tudni az ideális módon a nyers táplálkozásról.

A könyvben részt vevő holisztikus macska gondozás egyéb szempontjai közé tartozik a természetes gyógymódok, például a gyógynövények, a homeopátia és a virág esszenciák, a kézi gyógyító módszerek, beleértve a kiropraktikát, az akupunktúrát és a reiki-t, valamint néhány sokkal ezoterikus terápiát , Szín- és hanggyógyulás, valamint mágneses terápia. Mindezeket a módszereket bevezetik és magyarázzák, könnyen hozzáférhető, mégis részletes módon. Összegezve, Yarnall az öregedésgátló egészségügyi ellátás folyamatosan bővülő területén és a macskáink befolyásolásának kilátásait használja.

Amellett, hogy tele van jól kutatott és jól bemutatott információkkal a holisztikus macska gondozásról, a könyvet gyönyörűen elrendezik és szenzációs macskafotókkal illusztrálják. Ez az útmutató értékes forrás minden macskatulajdonos számára, akik érdeklődnek a holisztikus egészség iránt, és lenyűgöző kiegészítéssel járnak a macskaápolási könyvtárhoz.

A Celeste Yarnallról, valamint a macskák és kutyák természetes táplálkozási és egészségügyi ellátásáról szóló sokkal további információkért kérjük, olvassa el a Celeste webhelyét.

Ingrid király

Akár ez is tetszhet:
Adomány: A teljes útmutató a holisztikus macska gondozáshoz

A teljes útmutató a holisztikus macskaápolási ajándékhoz!

Könyv áttekintése és ajándékozása: Amy Shojai teljes ellátása az öregedő macskájáért

«Kisállatfotózás – Interjú Megan Lee -vel, a Paws and Claws Photography -val
Interjú a CJ Lyons -szal, orvosi felfüggesztési szerzővel »

3 megjegyzés a könyv áttekintéséről: A Celester Yarnall, Ph.D. és Jean Hofve, DVM

Ingrid azt mondja:

2009. október 23., 16:40

Margot, ez a könyv teljesen fantasztikus forrás.

Elizabeth, annak ellenére, hogy nem tudjuk megállítani az öregedési folyamatot, nem a macskáinknak vagy a magunknak, még mindig sok, amit különféle holisztikus módszerekkel lehet készíteni.

Válasz

Elizabeth Spann Craig azt mondja:

2009. október 23., 10:23

Úgy hangzik, hogy Celeste és Jean rengeteg tapasztalattal rendelkeznek. Szeretem a holisztikus macska gondozás gondolatát, és teljesen érdekel, hogy megtudjam, hogyan lehet az öregedő macskákat sokkal kényelmesebbé tenni. Kösz!

Erzsébet
A rejtélyírás gyilkosság

Válasz

Margot Kinberg azt mondja:

2009. október 23., 7:47 órakor

Ingrid – köszönöm ezt a felülvizsgálatot. Mindig nagyszerű, ha van egy erőforrás az emberek számára, akik érdeklődnek a holisztikus kedvtelésből tartott állatok gondozásában, és nem tudják, hogyan lehet szitálni a bölcs ajánlásokat a kígyóolajból.

Válasz

Hagyjon választ egy választ. Válasz
Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. a szükséges mezőket jelölik *
Megjegyzés *
Név *

E -mail *

Ha megjegyzést hagy, egyetért az adatainak gyűjteményével ezen a weboldalon, a miénk szerint
Adatvédelmi irányelvek.
*

Értesítsen nekem e-mailben a követő megjegyzésekről. Feliratkozhat kommentálás nélkül is.

Δ