Az iraki kutyák új otthonokat kapnak

Egy német pásztor/Border Collie keverék, Nubs nevű, márciusban érkezett Kaliforniába, miután az emberek 3500 dollárt gyűjtöttek a kutya iraki kirándulására, a San Diego Union-Tribune szerint. Brian Dennis újraegyesült a San Diegóban található Mutt -szal, miután mindketten hónapokat töltöttek egy iraki háborús övezetben.

Elolvastam néhány történetet ebben az évben azokról a katonákról, akik kóbor kutyákkal barátkoztak, miközben a katonaság iránymutatásai megtiltották a katonákat, hogy az állatokat Irakban tartsák. A barátok és a család segítségével a katonák bizonyos esetekben képesek megszervezni a kutyákat az Egyesült Államokba repülni. Gondolj az amerikai katona és az iraki hajléktalan kutya közötti kötelékre. Később, az Egyesült Államokban az iraki kutyákkal való újraegyesítés segíti a katonákat az élethez való alkalmazkodásban, amiben semmi más nem képes.

őrmester Edward Watson egy kutyát gondozott, miközben Bagdadban volt. Blogot indított ott, és meg akarta találni a szükséges támogatást, hogy repüljön a kóbor, amelyet Charlie -nak neveztek az Egyesült Államokba. Blogja, a Művelet Charlie Home -t hozta, elmondja a küzdelmeket, amelyeken átment, és milyen volt, hogy végre újraegyesüljön a kutyájával.

Amikor először látta Charlie -t az Egyesült Államokban, Watson írta: „Néhány másodperc múlva, amikor mindent belevetette, őrült lett! Miután bementem a kapun, és képes voltam mellette lenni, annyira izgatott volt. Még soha nem láttam őt, hogy ilyen izgatott. Újra és újra repült a levegőn, hogy rám ugrjon és dühösen nyaljon.

A legtöbb állat szerelmese azt fogja mondani, hogy az ilyen történetek szívmelengetőek. Nem tudtam egyetérteni többet.

Ami a nubokat, Charlie -t és a tulajdonosokat illeti, mindannyian elégedettek voltak.

Mit gondolsz arról, hogy kóbor iraki kutyákat hoznak az Egyesült Államokba?

(Fotó: Scott Linnett, a San Diego Union-Tribune)