Fémfék-gyors Kutya Food Bowl áttekintés

Ez a bejegyzés társult linkeket tartalmazhat. Pénzt vagy termékeket kereshetünk az ebben a bejegyzésben tárgyalt társaságoktól.
Újra van kedden, és ideje áttekinteni egy másik kutya tálat, hogy lelassítsuk a gyors étkezőket. Ma lefedjük a fémfék-gyors kutya ételtálot. Ha egy ideje követett minket, akkor már több mint egy évvel ezelőtt látta volna a szokásos fékgyors kutya-élelmiszer-tál áttekintését. Nagyon tetszett az a tál, kivéve egy problémát: röviddel a tál Stetson használata után az állán kifejlesztett kutya pattanásokat. Állatorvosunk arról tájékoztatta bennünket, hogy a műanyag kutya -élelmiszer -tálak használata gyakran okozta ezt a betegséget. Folytattuk a fékgyors kutya tál használatát, és mindent megtettünk, hogy tisztán tartsuk a baktériumokat, ám egy második kutya pattanás után elhagytuk az eredeti fékgyors tálot.
Azonban minden nem veszített el … találkoztunk a fémfék-gyors tálra, és azt gondoltuk, hogy imáinkra válaszoltak. Sajnos volt néhány probléma ezzel a tálral is. Nézze meg a Canine Bowl áttekintését:
Fémfék-gyors kutya ételek tál áttekintés
Ma kiértékeljük a fémfék-gyors kutya ételtálot. Itt vannak a tálban található specifikációk:

Termék: fémfék-gyors kutya tál listaár: 36,00 USD Termékjellemzők:
A közepes tál sok kutyamérethez kínál beagle -tól a berni Mt. kutyáig. A keskeny pofával 30 fontnál több, 120 font és 120 font feletti kutyák számára alkalmas. 5 csésze ételt tart.
Belső méretek – 7 ″ x 2 1/4 ″
Súly = 2 font
Szándékosan csúszik a padlón, hogy még lassúbb a kutya étkezése
Tartós, mosogatógép biztonságos szerszám-alumínium

Termékleírás: Új! Die-cast alumínium nem tapadó tál! A BRAKE-FAST® Canine Food Bowl kialakítása megakadályozza, hogy a kutya megcsavarja az ételeiket. Az egyszerű akadályok miatt a kutyák lassítják az étkezést. A közepes tál sok kutyamérethez kínál beagle -tól a berni Mt. kutyáig. A keskeny pofával 30 fontnál több, 120 font és 120 font feletti kutyák számára alkalmas. 5 csésze ételt tart.

Kiskutya képzési termékek áttekintése
Termékvideó áttekintés

Stetson és én úgy döntöttünk, hogy a fémfék-gyors kutya étel tálba helyezzük. Az oszlop alakú akadályok valóban lelassítják -e a gyors étkezési kutyát, mint Stetson? Nézze meg a videót:

Mit gondoltál az emberek? Ezúttal egy kis hangot adtam hozzá az audio fölé, ahelyett, hogy csak a zenét és a képernyőn lévő szöveget ragaszkodtam. Sajnos nem tudtam stopper a képernyőn. Meglátom, meg tudom -e csinálni ezt a következő videó áttekintésünkben.
Gondolataim a fémfék-gyors kutya ételtálról
Remélhetőleg megtekintette a videót, de csak abban az esetben, ha nem, 38 másodpercig tartott, amíg Stetson befejezte az 1 1/2 csésze ételt a szokásos rozsdamentes acél tálból. 1 percig és 3 másodpercig tartott, amíg Stetson befejezte az 1 1/2 csésze ételt a fémfék-gyors kutya ételtálból. 25 másodpercig tartott hosszabb időbe az étkezés befejezése, és ezért sikeresen elmondhatjuk, hogy a fékgyors tál elvégezte a munkáját, és lelassította Stetson evését. Ez jelentős különbség, és azt hiszem, hogy ez egy ideális kutyaeledel tál a gyors étkezési kutyák számára, ha…
Az egyetlen kérdésem, hogy ezzel a tálban Stetson, az egy olyan erőszakos evő, hogy fogak oldalát a tálral karcolja meg. Kíváncsi voltam, honnan származnak a kutya szürke jelei, és észreveszek egy kis chipet az egyik kutyáján. Arra a következtetésre jutottam, hogy a fémoszlopok megsértették Stetson fogait. Ezért abba kellett hagynom a fémfék-gyors kutya ételtál használatát, attól tartva, hogy ez állandó károkat okozhat a TOS Stetson fogainak.

Ha azonban a kutyája nem erőszakos evő, akkor ez lehet az ideális tál az étkezés lelassításához. Sajnos Stetson és én folytatnunk kell az ideális kutyaeledelek keresését.
Itt vannak azok az előnyök és hátrányok, amelyeket ezzel a tálral találtunk:
Előnyök:
Nehéz felelősségvállalás – A dolog súlya 2 font, és nagyon szilárd. Úgy érezte, mint egy darab gránit egy dobozban, amikor megérkezett az ajtó lépéshez.
Jól felépített és megtervezett
Ez elvégezte a munkát, és 25 másodperccel lelassította Stetson étkezését. Ez több mint 65 százalék lassul.

Hátrányok:
Amint azt korábban tárgyaltuk, úgy gondoljuk, hogy a fémoszlopok károsodtak Stetson fogait.
A csúszó tál megkéri a fa és esetleg kő, ​​csempe és minden finom padló kárát.

Összességében nagyon tetszettünk ez a kutya -élelmiszer -tál, és nagyon ajánljuk azt a fenti két hátrány mellett. Ha érdekli a kutya ételek vásárlása, akkor többféle méretben kapható: Nézze meg: Fémfék-gyors kutya ételek. Továbbá, ha a kutyájának nincs problémája a PLA -valnull