Ideje megvásárolni néhány karácsonyi kutya játékot?

Ez a bejegyzés társult linkeket tartalmazhat. Pénzt vagy termékeket kereshetünk az ebben a bejegyzésben tárgyalt társaságoktól.
Minden ünnepi szezonban karácsonyi kutya játékokat vásárolunk a barátainknak és a családunknak (kutyus barátok és család).
Természetesen Stetson, Linus és ebben az évben Dublin fantasztikus kölyökkutyákat és kezeket kap a Mikulásból. Ma reggel kaptunk egy e -mailt az Amazon.com -tól, amelyben bejelentették a 4 -es áron 4 -es árát néhány kutyus játékukon. Az Amazonnak már meredek kedvezményei vannak a helyi kedvtelésből tartott boltokhoz képest. Tehát ahelyett, hogy elhalaszthatnánk, és karácsony estéjéig arra várnánk, hogy minden vásárlást elvégezzünk, előre mentünk, és néhány fantasztikus kutya játékot és terméket vásároltunk az Amazon 4 -en keresztül a 3 Special.

Karácsonyi kutya játékok – 4 a 3 árért!
Íme néhány részlet az Amazon 4 -es 3 -as speciális részéről:
Adjon hozzá legalább 4 támogatható elemet a bevásárlókosárba
Tovább a kijelentkezéshez
A végső pénztár oldalon diszkontáljuk a legalacsonyabb árat.

Itt vannak a kutyus játék (valójában kedvtelésből tartott állatok ellátása) szakasz, amely 4 -ben hirdet, 3 speciális: Pet Supply 4 -re 3 speciális.

Az Amazon egy hatalmas üzlet. A 4 -ben 4 161 tétel volt a 3 különlegességhez a kedvtelésből tartott állatok készleteihez. Tehát milyen különleges tételeket vásároltam?
Ünnepi játékok a kutyáknak
Nem vagyok túl biztos abban, hogy ez egy különleges ajánlat az ünnepekre, vagy valami Amazon rendszeresen fut, de ez egy fantasztikus módja annak, hogy további kedvezményt kapjunk a már erősen kedvezményes kedvtelésből tartott játékokról. Itt vannak a 4 kutyus játék, amelyet végül a fiaimnak kaptam:

BEVEZETÉSEK Plüss kígyó kutyajáték, 3 súroló, zöld/fekete – ez a kígyó legyőzhetetlenséget igényel, de azt hiszem, hogy a kutyáim tévesen mutathatják meg őket. Pár hétvégén útmutató Kutya kiskutya báró odament hozzánk, és hozta a Kyjen kígyót. Dublinnak és Baronnak számos vontatási csatája volt a játékkal, és ez meglehetősen tartós volt … Nem hiszem, hogy több hetes intenzív csatát állhatott Stetson, Linus és Dublin között.

Hide-a-Squirrel kedvtelésből tartott állatok játék, nagy-A múltban több rejtett-játékot vásároltunk, és kutyáink szeretik őket. Még néhány darab maradt a kétéves Ginger Bread House Holiday Canine Toy -tól. A bátyám német juhászkeveréke, Georgie imádja a Hide-A-Toy-t. Ez egy kis rejtvény a kutyák számára is, amikor megtanulják, hogy a mókusokat kinyerjék a plüss otthonukból. Ez valójában nagyon ismerősnek tűnik, amit a kutyáim tesznek a játékok többségének töltelékével.

Hide-a-Bee Pet Toy, nagy-Szeretjük a Kyjen Hide-A-Toy-t, annyit választottuk, hogy a fiatal fiúkat egy-egy-i-méhes játékként készítsük. Az Amazon.com oldalon azt is felfedeztük, hogy az emberek a Hide-Bee-Hive-t használják, hogy ne csak a méheket, hanem a kutyus ételeket is tegyék. Nagyon szórakoztató mind Ön, mind a kutyád számára!

Hide-a-Bird puzzle plüss interkatatív kutyajáték, nagy-igen! Megőrültünk a Hide-A-Toys-szal ezen az Amazon-renden, de mi (a kutyák) nagyon szeretjük velük játszani. A Hide-A-Bird kutya játék volt/volt a tényleges kutya játék, Georgie szereti játszani a bátyám házában. Minden alkalommal, amikor arra gondolok, hogy a kutyáimmal játszom ezzel a rejtekhelyet, az Angry Birds-re gondolok … Nem tudom, miért lenne csak csodálatos, ha egy madár dühös lenne, miután néhány kutya körül dobta.

Ez volt a négy kutya játékunk három áron. Ja, igen, és megemlítettem, hogy itt, Kaliforniában nem kapunk felszámított forgalmi adót az Amazon.com -tól vásárolt termékekre !!!
Mindenesetre, ha érdekli a 3 -as 3 kedvezményes, nézd meg ezt az oldalt, mielőtt elkezdené a vásárlást: az Amazon 4 a 3 speciális. Ezután lépjen erre az oldalra, hogy lássa a 4: 3 -ig hirdetett termékeket: Pet Supply 4 a 3 Special

A karácsony a legjobb a sarkon, ezért ügyeljen arra, hogy ne hagyja ki, és kezdje el korán a kedvenc karácsonyi kutya játékokhoz.
Mit gondolsz? Használta már az Amazon 4 -es 3 -as speciális előnyeit?
Legjobb válogatások a kölyökkutyáink számára
A legjobb kölyökkutya játék, amelyet szeretünk: Calmeroos kölyökkutya, szívveréssel és hőcsomagokkal – ideális új kölyökkutyákhoz. segíti a szorongást az új otthonukban.
A legjobb kutya rágó, mi tetszik: Bones & Chews Bully Picks – Minden kölyökkutyánk szeret harapni, megcsinálni és rágni. Szeretjük a zaklató botok használatát, hogy elősegítsük ezen nem kívánt viselkedés elterelését.
A legjobb kutya-kezelések, amelyek tetszik: Crazy Canine Train-Me-kezelések-ezeket használjuk nagy értékű kezelésekként útmutatónk kutyáink számára.
A legjobb friss kutya étel, amelyet szeretünk: A Farmer’s Canine – Pár hónappal ezelőtt elkezdtük a Raven friss kutya ételeit etetni, és imádja! Szerezd meg 50% -ot a Farmer’s Dog első vásárlásával.

Nézze meg sokkal több kedvencünket az új kiskutya -ellenőrző listánkon.