Szeretne egy német juhászkutyát?

Szeretne egy német pásztorot?

Utoljára frissítette 2016. augusztus 3 -án, a Puppy Leaks 2 megjegyzés
Szóval szeretne egy német juhászkutyát?

x

Háziállatok

0 másodperc 34 másodperc

Élő
00:00
00:34
00:34

Imádom a pásztorokat, nagyon igen. De ennek ellenére be kell vallanom, hogy a pásztor keveréke rájött, hogy mennyire alábecsültem a hajtásukat és az energiájukat.

Nem tudok csak hazajönni, és visszarúgni a fiatal juhászkeverékemmel, hanem dolgot kell tennie. Ha nem kap elegendő mentális és testmozgást, akkor terrorává válik. Nem tudok menni a házban, anélkül, hogy tudnia kellene, mit csinálok és nyomozok. Nem tudok csak néhányat ülni a kanapén, és visszarúgni anélkül, hogy emlékeztetne, hogy itt az ideje, hogy tegyek valamit.

Hangos. Ez sem csak a normál ugatás, hanem a német pásztorok a legfurcsább zajok egy részét képezik, amelyek esetleg kijönhetnek a kutya szájából. Üvölt, nyafog, sír, nyögés, hangosan ásít stb. Minden nap, amikor hazajövök, nyafog és morog. Megpróbálom kiszabadítani ebből a rutinból, de ez egy folyamatban lévő folyamat.

Laika – Ne hagyja, hogy a kölyökkutya szemét becsapja

Nagy bajba kerül, ha nem foglalja el. A bár székek segítségével bejutott a konyhai pult tetejére, hogy megnézze az összes remek dolgot, amelyet ott tárolok. Különböző tárgyakat lop, és elrejti őket szőnyegek alatt. Leginkább csak járőröz, ha unatkozik, részben őrkutya, az a feladata, hogy tudassa velem, amikor egy madár leszáll a postaládán.

A német pásztorok sok munka

Kaphat egy pásztorot, ezek meglehetősen különleges és kielégítő fajtájúak. Soha nem birtokoltam egy kedvtelésből tartott kutyát, amely odaadó és szeretetteljes. De fel kell készülnie a rettegőkre, amelyek akkor fordulnak elő, amikor nem tartja elfoglaltságukat. Ezek olyan kutyák, amelyeket kifejezetten nekünk dolgoznak, és figyelemre méltóak.

Megemlítettem a szájszedést? Laika (végül) kedvtelésből tartott kutyám már nem játszik túl durva, de elég folyamat volt arra, hogy minden pillanatban ne harapjon meg mindent. Ha jeleznék neki, hogy fáj, az csak megnehezíti a harapását. Nem csak harapott, hanem engem is. Ha elhúznék őt, akkor azt a halál üvöltésének nevezem, és kétszer olyan keményen térek vissza. Nagyon kihívást jelentő kölyökkutya volt. Nyilvánvalóan ez a pásztorok körében gyakori viselkedés, ezért kezdje el a harapás gátlási edzésével korán.

Ha valamennyien német pásztorra vágyik, akkor menjen el. Figyelemre méltó lények, valójában vannak. Különösen az idősebbek. Csak készülj fel, ha kölyökkutyát kapsz – soha nem kellett olyan felháborítóval foglalkoznom, mint egy pásztoros kölyökkutya az életemben. Ezenkívül további előnye lesz, ha egy odaadó testőröt kap az életre.

Lehet, hogy a kedvtelésből tartott kutyám részben Dingo, ezért nem kellene rossz viselkedést hibáztatnom a pásztorfajta miatt. Nem hiszem, hogy ez nagyon valószínű.

Nézze meg a német juhászkutyák videóit. Mondd el még egyszer, tényleg szeretnél egy német juhászkutyát?

Kéreg, kéreg, kéreg

Kéreg, kéreg, kéreg, játszik, játszik, játszik velem

Megemlítettem a zajokat?

Az egyik sok intelligens fajta?

Nagy csecsemők lehetnek akkor is, ha egy kicsit idősebbek

Nem szeretik az új tárgyakat

Valóban elég bátorak

Ha igazán szeretne pásztorkutyát szerezni, élvezze ezt a videót. Noha ez nem egy német juhászkutya, átjut a ponton, hogy milyen a magas meghajtású kölyökkutya.

Ajánlott olvasás:

13. Roundup – Kedvenc kedvtelésből tartott kutyák, ajánlatok és videók a hétről

Vicces Huskies – Video útmutató

Roundup – Ezen a héten a kedvenc kedvtelésből tartott kutya -cikkek, ajánlatok és videók