A csecsemők és a kutyák legfelső sebességváltó lehetőségeink!

A kutyafelszerelés esetén általában meglehetősen alacsony karbantartás vagyok. A legtöbb eszközünk rendkívül alapvető, és nincs sok. Kiderül, hogy csecsemőfelszerelésünk pontosan ugyanaz – kivéve, ha imádnivaló csecsemő ruhát beszélünk kutyákkal!

Van azonban néhány dolog, amelyek sokkal könnyebbé tették a kutyával és a csecsemővel való életet.

Tehát ma megosztom a csecsemők és a kutyabarát tárgyak három legfontosabb lehetőségét. Hasonlóképpen megosztom három másik darabot, amelyeket a jövőben hozzáadhatunk gyűjteményünkhöz.

Bébihordozó

Az egyetlen kedvenc csecsemőfelszerelésem egy hordozó. Sokkal könnyebbé teszi a sétákat, mint a babakocsi elrontása (lásd a tippeimet a kutyájának kiképzéséhez, hogy sétáljon egy babakocsival). Egy puha szolgáltatóval kezdtük, amely tetszett (egy Huggaloops), majd egy csecsemő Bjorn eredeti diplomát végzett.

Most, hogy Ellie hat hónapos, majdnem kinövi a Bjornot, tehát frissíteni akarok. Szeretem egy olyan szolgáltató koncepcióját, amely integrálja a középső szakasz szíjat, hogy néhány súlyt levonjon a vállamról. Hasonlóképpen jobban szeretem valamit, ami Ellie -vel növekedni fog, ideális esetben a következő évre. Bármilyen típusú javaslat?

Baby Play Yard

Rendkívül hasznos felfedeztem, hogy elválaszthatom a Baxter -t, valamint az Ellie -t a házban, csak a helyzetben, hogy kilépjek a helyiségből, hogy a fürdőszobába menjenek. Tekintse meg a publikációmat a kutyájának és a babájának kockázatmentes területek előállításáról.

Soha nem kaptuk meg Baxtert, ezért úgy döntöttem, hogy „lokkolom a babát”! Használok egy nagy játékkertet. Ellie’s Play Mat, valamint néhány játék online az udvaron, valamint eddig boldogan rúg, valamint tekercsek, valamint mozog.

A Play Lawn meglehetősen nagy, és ugyanúgy jött egy napellenzővel, hogy Ellie -t árnyékolja a napfénytől, ha ki akarjuk állítani. A Play Lawn nem teljesen kutya bizonyíték.

Egy határozott vagy energikus kutya letépheti a hálószázadást, vagy akár az oldalán is ugrik. Számunkra azonban ez egy megfelelő akadály, hogy mindenki biztonságban maradjon.

Kihangosító középső szakasz póráz

Mindig is rajongója voltam a középső szakasz pórázának, valamint most, hogy még inkább tetszik egy csecsemőnk. Ellie -vel a szolgáltatójában, valamint a derekamhoz csatlakoztatott Baxterrel néha mindkét kezem van!

Használtam a pórázunkat a terhességem alatt, és gyorsan megváltozott, amikor a középső részem eltűnt. Most, hogy visszatértem a tipikus méretemhez, még mindig illeszkedik. Jóval a szolgáltató alatt halad, és Ellie nem szorítja be a lábát.

Ez a Mighty Paw-tól származó kihangosító bungee póráz egy Thatmutt.com kedvence.

Egyéb csecsemőfelszerelés, amelyet megfontoltunk

Túrázó babakocsi

A túrázás a Baxter egyike, valamint a kedvenc dolgom, hogy együtt tegyek, valamint élvezzük, hogy megosztjuk Ellie -vel.

Annyira szeretem a fuvarozónkat, néha Ellie kissé nehézkes lesz – és csak növekszik! Egy erős babakocsi, amely terepjáróra megy, meghosszabbítja a sétáinkat, és lehetővé teszi számunkra, hogy több kiváló minőségű időt töltsünk együtt.

Autógát vagy kutya biztonsági öv

Baxter most a csomagtartóban lovagol, míg Ellie -nek a hátsó ülés is magának van. Nem volt probléma azzal, hogy mindenki a helyén tartózkodik, azonban a Travall Guard ilyen akadályai hasznosak lehetnek, ha kutyájának törekvései több, mint egy hátsó ülés -sofőr/bébiszitter.

Egy másik választás egy kutyabiztonsági öv, amely a kutyáját biztonságosan, valamint biztonságosan rögzíti a jármű egyik területén.

Autó rámpája vagy lépés

Egy másik jármű -kiegészítő, amelyre még mindig gondolkodunk, egy rámpák vagy lépés, hogy segítsék a Bax bejutását, valamint a csomagtartóból. Egy kommentátor a közzétételemről, hogy pontosan hogyan készítettük el Baxter -t a csomagtartóban való lovagláshoz, azt javasolta, hogy a kedvtelésből tartott rakodó lépcsők segítsenek nekik.

Ahogy a hideg időjárási állapot közeledik (amikor a Baxter ízületei néha kissé gyengédek), azt akarom, hogy a bejutás és a kijutás könnyebbé tegye őt, ezért szeretnék hallani bármilyen egyéb javaslatot.

Mielőtt csecsemőt születnék, hallottam, és pontosan arról, hogy nem követelnek annyira cuccokat, mint hiszed (bár úgy tűnik, hogy nem tudom átadni a ruhákat kutyákkal). Pontosan ugyanez igaz a kutyákra, azonban határozottan értékeljük ezeket a néhány elemet.

Van-e valami a kötelező baba-kutya fogaskerék-listáján?

Let us understand in the comments!

Julia Preston egy blogíró otthon129 hektár, ahol a vidéki élet és a barkácsolás kalandjairól szól. Ő, valamint háztartása online egy 129 hektáros farmon, a kanadai Ontario-ban. Tartsa be Julia -t az Instagram -on.

Lásd Julia sorozatát arról, hogy pontosan hogyan készítse el kutyáját egy csecsemőre.