Austin az Egyesült Államok leginkább kedvtelésből tartott kutyabarát városa?

Megjegyzés: Pauly Presley Realty -vel együttműködtem, hogy elhozjam ezt a bejegyzést.

Az Egyesült Államok egyik leginkább kedvtelésből tartott kutyabarát városában élek – San Diego!

Az emberek kutya őrültek itt. Vannak kutyák az élelmiszerboltokban (elég biztos, hogy illegális?), Kutyák a CVS -ben, a kutyák, bárban, sörfőzde, kávézók és külső éttermek.

Ráadásul rengeteg kedvtelésből tartott kutyabarát strandunk, parkok és nyomvonalak vannak. Nem is beszélve a kedvtelésből tartott kutya sétálókról, a groomerről és a napi gondozásokról.

De az egyetlen város, amiről mindig is hallom, hogy még sokkal kedvtelésből tartott kutyabarát, mint San Diego, Austin.

Mit gondolnak az emberek? Ez igaz? Van -e bármilyen típusú online Austinban?

Austin, valamint San Diego, az Egyesült Államok 10 legfontosabb kedvtelésből tartott kutyabarát városának minden tőzsdei tőzsdei jegyzékében szerepelnek. Véleményem szerint San Diego legyőzi a legtöbb városot – lefelé.

De… Soha nem jártam Austinban, tehát nem tudom mondani.

A Pauly Presley Realty emberei összeállították a kedvtelésből tartott kutyabarát útmutatót Austinhoz, valamint meglehetősen lenyűgöző.

Szeretném látni Austinot, és pontosan látni szeretném, hogy az a San Diego, mint egy kedvtelésből tartott kutyabarát város, pontosan hogyan halmozódik fel.

Szerezd meg a teljes útmutatót Austin kedvtelésből tartott kutyájbarát szolgáltatásaihoz – kattintson ide
Az útmutató az osztályozásokba sérült – kedvtelésből tartott kutya -barát éttermek, bárok, kiskereskedelmi üzletek, parkok és pályák, valamint a program örökbefogadási szervezetei.

És hallgassa meg ezt!

Az útmutató szerint Austinnak sokkal több, mint 35 kedvtelésből tartott kutyabarát étterme van.

Például a Banger kolbász otthoni és sörkertje a webhelyén állítja, hogy rendkívül saját póráz-kedvtelésből tartott kutyaparkkal rendelkezik, valamint egy speciális kolbászgal rendelkezik, amelyet csak a menüben lévő kutyák számára készítettek. Azta!

Austinnak szintén van legalább 22 kedvtelésből tartott kutyabarát bárja, mint például a Pet Dog Home Drinkery, egy bár, amelynek pórázon kívüli kedvtelésből tartott kutyaparkja van!

A városnak szintén a városban legalább 27 kedvtelésből tartott kutyabarát kiskereskedelmi üzlete van, valamint az útmutató szerint sokkal több, mint 12 kedvtelésből tartott kutyabarát parkok és nyomvonalak.

Nézze meg a teljes útmutatót itt.

Vajon valamilyen típusú utazott -e Austinba? Mit gondoltál?

Mi a leginkább kedvtelésből tartott kutyabarát funkció a saját városában?

Hadd értsem meg az alábbi megjegyzéseket.

Jelentkezzen be annyit, mint edzési ötleteket és még sok minden mást a kéthetes hírlevelemben: