Bella Cheers for Change A Pet A Pet életnapja január 24 -én

Adja hozzá a megosztó gombokat a FacebookFacebookBookShare -hez a TwitterTwitterTwittershare -hez a pinterestpinterestpinterestshare -hez a MoreaddthisMore12 -hez

Szia megint mindenki! Én vagyok én, Bella Pomeranian. Január 24 -én a Petmeds, a Hill Pet Nutrition, a mentőcsoportok és az állatok menedékhelyein egy nemzeti napon egy nemzeti napon állok össze a kedvtelésből tartott állatok örökbefogadásának előmozdítása érdekében. A Hill’s fizetni fogja az első tíz örökbefogadásért az ország 300 partnerállat menedékhelyén, és az új kedvtelésből tartott állatok tulajdonosai ingyenes tudományos étrend -ételeket kapnak. Ha ismersz valakit, aki készen áll egy új, négy lábú prémes gyermeket felvenni a családjukba, mondja el nekik erről, hogy kihasználhassák a Hill’s által kínált kiegészítő segítséget.

Amellett, hogy a Petmed TV -csillag és egy terápiás kutya vagyok, én vagyok a dél -kaliforniai Pomerániai Rescue Pombassador, és havonta több hétvégén veszek részt az örökbefogadási rendezvényeken. A Pawrent -ek szintén elősegítik a Pawrents Dexter, Phoebe, Toby és Suesue -t. Mind a négy olyan idős kutya, akit nehezebb elhelyezni, mint a fiatalabb kutyák. A múlt hétvégén mindannyian együtt voltunk egy kisállat -áruházban a Lancaster CA -ban, a szokásos harmadik vasárnapunkra. További képeket tekinthet az albumaimban az örökbefogadási eseményen a Facebook oldalamon.

Január 24 -én a háziállat életének megváltoztatásáról szól az örökbefogadás révén, és mindannyian szeretnénk, ha az Ön erőforrása lenne a segítséghez és a tanácshoz. De várj … tudom, hogy vannak olyan olvasók, akik nem tudnak elfogadni, legalábbis nem most, de talán később. Időközben kérjük, vegye figyelembe, hogy sok más módon is segíthet az állatoknak. Hívja a helyi állati menedéket, és kérdezze meg, van -e „kívánságlistájuk” azokról, amelyek szükségesek ahhoz, hogy megkönnyítsék az ottani macskák és kutyák életét. Annyira hideg volt, hogy a menhelyek sok állatának pulóverekre és takarókra van szüksége. Ha inkább, akkor közvetlenül adományozhat egy mentőcsoportnak. Itt van egy kép rólam, amelyben az egyik rajongóm által az SCPR -nek az SCPR -nek adományozott ruházati adományt adhat, amelyet egy adománygyűjtőn aukción lehet aukción:

Vásárolhat ajándékkártyákat számos különféle háziállat -ellátásból és takarmányboltból is. Mindig nagyra értékelik az ajándékkártya adományozását! Itt van egy kép rólam, a nemrégiben adományozott ajándékkártya bevételével, és további 10 dolláros kupont tudtunk beszerezni, mert a Purina márka képviselője azon a napon volt a boltban. Ennek az adományozónak köszönhetően elegendő étel van ahhoz, hogy sok pomeránit tápláljon! :

Ha szereti az állatokat, de az Ön forgatókönyvei megakadályozzák az elfogadását, miért nem önként jelentkezik a szolgáltatásaiban, hogy segítsen és ölelje meg őket egy örökbefogadási rendezvényen? Itt van Dave bácsi, aki az örökbefogadási rendezvényeinkre jön, és nagy szívét kínálja, hogy ölelje meg egy kis kutyát, akinek meleg ölelésre volt szüksége. Segíthet abban, hogy egy kis sétára vegyen őket a bolt körül, és elősegítheti őket, hogy megtartsa és beszéljen velük:

Állatmenhelyeket találhat, és megmentheti az Ön számára a Facebookon vagy a Google -on. A helyi kedvtelésből tartott állatok ellátási üzletei megismerik a mentéseket és a menhelyeket, és telefonszámot biztosíthatnak a kapcsolatfelvételhez. Legközelebb, amikor egy örökbefogadási rendezvényt tartó kisállat -áruházban tartózkodik, dobjon egy dollárt az adománya edényébe. A pénztárnál mondd meg, hogy igen, adományoz egy dollárt az üzlet leányvállalatának. A blog végén esélyt kap arra, hogy üzenetet küldjön nekem (az alábbi megjegyzésekben), és szeretném hallani az Ön javaslatait más módszerekre, amelyek segítenek a háziállat életének megváltoztatásában!

Szerelem, Bella