Ne hagyja, hogy az időmódosítás elrontja az esti sétákat háziállatával!

AddEthis Sharing Buttonsshare a facebookfacebookfacebookshare -hez a twittertwittertwittershare -hez a pinterestpinterestpinterestshare -hez a Moreaddthismore2 -hez

Amikor az idő megváltozik, napjaink rövidebbé és rövidebbé válnak, valamint a játékidő, valamint a háziállatokkal is. A sötétben való séta végül biztonsági problémát eredményezhet, különösen akkor, ha sötét ösvényeken és utcákon járnak. Ezért ahelyett, hogy a családi háziállatunkat sétálnánk ki, csak egy rövid lejtőt választhatunk a hátsó udvarban, ami azt jelzi, hogy a családi háziállatok szenvednek. Ha nem megfelelő mennyiségű testmozgás, pusztító viselkedést okozhat, ami fejfájás a kedvtelésből tartott szülők számára. Ráadásul akár súlygyarapodást is okozhat.

Most nem kell elkerülnie az éjszakai sétáit a kedvtelésből tartott állatokkal. Biztonságban tarthatja őt. A Dog-e Glow LED gallér és póráz rendszer segíthet abban, hogy megtegye. Mind a Dog-E Glow gallér, mind a póráz megvilágítja, így a belépő webes forgalom, valamint a gyalogosok és a kocogók mindig láthatják háziállatát. Vízálló anyaggal borítva, imádnivaló „kék csontok” stílusú, a kutya-e izzólörölgörzs és a póráz is könnyű, és akár 1000 láb is látható.

Csak egy alapgomb segítségével mind a Dog-E Glow LED gallér, mind a póráz egy szilárd kék lámpát mutathat, vagy pisloghat. A kutya-e-glow gallér és a póráz külön is kínálják, azonban amikor integrálja őket, a kedvtelésből tartott állatok lesz a legszembetűnőbb háziállat késő délutáni vagy esti sétáin.

Fontos az, hogy háziállatát nagy egészségi állapotban és wellnessben tartsa, ezért ne kerülje el a testmozgást, csak a nap lemondása óta.

új termékpet biztonság