Animal Empath Award-2010. február

A tudatos macskák, valamint Stacia Kelly a Mind-Body-Spirit Works-ban előállították az Animal Empath díjat. A díjat azoknak az egyéneknek adják, akik életüket arra szentelték, hogy a világ sokkal jobb hely legyen az állatok számára. Ha egy hónapot ad az elme-test-spirit Works és a Mindful Cat. Ha megérti az egyik ilyen különleges embert, aki megérdemli ezt a díjat, kérjük, küldjön egy e-mailt Stacia Kelly vagy Ingrid King számára.

Köszönet Stacia -nak, hogy elkészítette a fantasztikus jelvényt a díjért, amelyben nem más, mint Buckley!

A legelső díjunk Cindy Ingramnak szól.

Cindy Ingram a Casey’s House, a Bluemont (VA) személyes mentőcsoportjának alkotója, amely az idősebb és a nehéz macskák átfogására összpontosít. Cindynek különleges helye van a szívemben, mióta megmentette az értékes bit Buckley -t, a Buckley történetének tárgyát – a macska mester tanára tanulságait, egy farmból, a délnyugati Virginia -i farmból, ahol ő, valamint kb. Húsz másik macskát marginális életben tartották. körülmények.

Casey otthonát Cindy dédelgetett cirmos macskájának nevezték el, aki tizenöt éves korában online volt vele. Cindy legelső első helyén megtagadta a házába való belépését, mivel akkoriban már két macskája és két kutyája volt. Casey azonban nem volt macska, aki nem válaszolt. Casey akkoriban „otthona” körülbelül ötven macska kolóniája volt, és valószínűleg elhasználódott, hogy vagy nem jutott el az ételéhez időben, vagy meg is evett a tisztátalan ételekből. Casey minden este kétségtelenül éhes, Cindy tornácán várja, így Cindy eteti. Lassan, bármennyire biztosan, Casey végül Cindy családjának részévé vált. Végül négy macska kolóniájának barátja arra vonatkozott, hogy csatlakozzon Casey -hez. Cindy államok: „Casey megtanította, hogy túllépjem az önmagában kitűzött korlátaimat, valamint az otthona az álom, amely most valósággá vált”.

Amellett, hogy az idősebb macskák számára kockázatmentes menedéket szállít, a Casey otthona szintén elősegíti a csapda-neuter-visszatérítést. Ezzel a programmal a vadmacskák emberileg csapdába esnek, mivel az állatorvos értékelhető, spayed vagy ivartalan, oltott, akár fülhallgatóval. Az emberek, valamint a cicák számára barátságos macskákat szerető otthonokba ölelik fel. Az egészséges vadmacskákat visszatérnek külső otthonukba. Casey otthona 2009 -ben sokkal több mint 200 macskát vett fel, és jelentősen hozzájárult a túlnépesedés problémájának ellenőrzéséhez.

Cindy fantasztikus légkört hozott létre a macskák számára. Rendkívül kevés ketrec van, sok macskát online egy nagy nyitott szobában, tele szőnyegpados rámpákkal, macskás tornyokkal, valamint nagyszerű puha párnákkal, valamint takarókkal, amelyekkel aludni. Az új megmentéseket, valamint a várható egészségügyi és wellness körülményeket külön területeken tartják, amíg az állatorvos meg nem nézi őket. Ami igazán hihetetlen volt számomra, pontosan az volt, hogy az energiát abban érezte, hogy az energia abban a nagy térben volt. Úgy tűnt, hogy az összes macska nem volt sziszegő, posztolás vagy harc. Cindy kijelentette, hogy az összes év alatt elvégezte ezt a munkát, csak egy előfordulása volt két macskával. Casey otthona valóban kockázatmentes menedék a rászoruló macskák számára.

Mint minden nonprofit szervezet, különösen az állatokat segítő, Casey otthonában is nehéz helyzetben van ezekben a nehéz gazdasági időkben. Ha van egy előnyben részesített menedékhely vagy mentőcsoport, amelyet támogat, kérjük, gondoljon nekik adományt – ezeknek a segítségét most sokkal többet követelik. Amellett, hogy még nem támogatja a menedéket, akkor talán arra gondol, hogy adományt ad Casey otthonának Buckley emlékezetében. Cindy és a Casey otthoni macskái is köszönetet mondanak neked.

Ingrid király

«Interjú Bernadette Kazmarski állati művészekkel
Meditálva a macskáddal »

6 megjegyzés az Animal Empath Award -ról – 2010. február

Ingrid azt mondja:

2010. május 4., 15:51

Nagyon köszönöm, hogy gondolkodott arról, hogy adományt ad a Casey házának, Andrea -nak. Nagyon örülök, hogy élvezed a tudatos macskát!

Válasz

Andrea azt mondja:

2010. május 4., 11:51

ps.. soha nem értette, hogy megmentette Buckley -t (nos.. még nem jelentkezett ki..it kivonatokból stb. arról, hogy készen állt arra, hogy megnézhesse.? Ok. Utolsó válasz 🙂

Válasz

Andrea azt mondja:

2010. május 4., 11:49

Még mindig itt megyek a régebbi oldalakkal.
ezt láttam és ..
A következő adományom (ez nem sok .. mivel nincs igazán pénzem .. de remélem, hogy értékelni fogod .. az idősebb és/vagy nem kívánt megtakarításokat szereti (ez a szó megöl) macskák.. egy dolog, amire .. Mindig..gyár annyira, hogy a bántalmazott speciális szükségletek vagy macskák is küzdenek a túlélés érdekében)
Remélem, hogy hamarosan néhány dollár lesz. valamint elküldi. Könyvjelzője (Casey’s House). egy kicsit körülnézett, akárcsak a mai Dr Appt -mnull