Mindy -t elfogadták!

Mindy örökbefogadásra kerül a laboratóriumokkal és még sok más mentéssel San Diegóban

Frissítés: Mindy -t elfogadták!

Mindy egy laboratóriumi/pitbull keverék, amely örökbefogadásra kerül a kaliforniai Labrador retrievers -szel és sokkal több mentéssel San Diegóban.

Aranyos, nem?

Kétféle módon segíthet Mindynek:

[check_list]

Osztja el a szót róla, hogy megosztja ezt a bejegyzést. Ez vonzhatja az adományozásra vagy örökbefogadásra kész embereket.

Adományozzon a Mindy örökbefogadási adományozási díjához az ezen az oldalon található PayPal gomb segítségével.

[/check_list]

Mint tudod, a ThatMutt.com havonta pénzt gyűjt egy másik menedékkutya örökbefogadási adományának szponzorálására. Olvassa el a korábbi szponzorált kutyáink frissítéseit, Otis és Ikrek.

Márciusra figyelmünket Mindyre fordítjuk

Mindy elfogadásának költsége 300 dollár, és hogy Mutt pénzt gyűjt a teljes díj szponzorálására. Ez azt sugallja, hogy valaki képes lesz elfogadni Mindy -t csökkentett költségekkel, javítva Mindy esélyét, hogy hamarabb elfogadja.

Mindy körülbelül 18 hónapos, és a laboratóriumokkal és még sok mással is rendelkezik, mert augusztus a mentés szerint. Nagyon félelmetes a kutyákkal és az emberekkel, beleértve a gyerekeket is. HouseBroken, finoman veszi a kezeket, és jól sétál a pórázon. Nagyon jó kutyának hangzik, és remélhetőleg találkozhatok vele egy közelgő örökbefogadási rendezvényen.

A megmentéssel rendelkező profiljából:

„Szeret futni és játszani az udvaron, és a legjobban fel fog futni, és a karjaidba bújik. Szereti, ha tartanak, és felgyorsulnak mellé. Ez egy olyan ember, aki szeretné egy aktív családot, aki sétára, tengerpartra vagy túrákra viszi, hogy együtt töltsön minőségi időt. ”

Úgy hangzik, mint egy jó kutya. Olvassa el még több információt a Mindy -ről itt.

Bármely összeget adományozhat Mindy örökbefogadási díjainak az alábbi PayPal gomb segítségével. Bárki, aki 20 dollárt vagy annál többet adományoz, egy teljesen ingyenes 2014 -es Mutt naptárat kap.

Köszönöm, hogy segítettél Mindynek!

Szerezd meg a Mutt hírlevelét a postaládájában: