Mews és Nips: egy macskák, akik kerti kesztyűt gyűjtenek

, az Egyesült Királyságban a Derbyshire -i Belperben található macska house kerti kesztyűt hoz a szomszédos otthonokból. Az elmúlt évben az Elmo embere legalább 14 kesztyűt számolt. Az Elmo egyetlen kesztyűt hoz, majd visszatér, hogy később összegyűjtse a megfelelőt. Sokkal többet az Elmo -ról és a gyűjteményéről a BBC.com webhelyről.

Ha elmulasztott bármilyen típusú történetet, amely a héten a tudatos macskán szerepelt, itt van egy összefoglaló: Vasárnap néhány gondolatot adtam arról, hogyan kell megbirkózni egy fejjel lefelé fordított világgal, hétfőn Dr. Lynn Bahr válaszolt a látogatónak. Kérdések, kedden, a Kittycat Art Studio kedves macska papír babáit mutattuk be, szerdán a sorozatunk harmadik részletét futtattuk az iskolai macskák gondozásáról a pandémián, csütörtökön, a gyönyörű macskaszél -hangjelzéseket, valamint Pénteken kiértékeljük a macska-központú titkos halottat az ajtóban.

Ingrid király

Hasonlóképpen is tetszik:
Mews, valamint a NIPS: A macska növeli az eBay értékesítését

Mews és Nips: Amszterdam úszó macska szentélye

Mews, valamint a NIPS: Az iskolai macska a hallgatók preferált professzora

«Áttekintés: Halott az ajtóban
Új az Assisi Animal Health -től: Teljesen ingyenes webináriumok macskák szülei számára, menedékhelyek és állatorvosi szakértők számára »

5 megjegyzés a MEW -kről, valamint a NIPS -hez: A macska, aki kerti kesztyűt gyűjt

Cindy azt mondja:

2020. június 8., 18:07

Omg, ami megnevettetett! Az egyik állatkommunikációs ügyfõm arra kért, hogy beszéljek a macskájával, aki összegyűjti az összes cigarettacsikkot a komplex parkolásból, valamint a pázsitokat, valamint hozza nekik házat, valamint egy újabb ügyfélt, aki kölcsönhatásba lépett a macskajával. Ez házbotokat hozna, nem a levelet, csak a botot! ?

Válasz

A CatScue azt mondja:

2020. június 6 -án, 13:18

Milyen vicces, egy kesztyűgyűjtő macska! Ez a cica videó csodálatos, semmi sem mosolyog, mint a cica.

Válasz

Janine azt mondja:

2020. június 6 -án, 7:19 órakor

Elmo története nevetett. Minden bizonnyal egy teljesen új, ami a macska betörő szó számára utal. A két álmos cica ugyanúgy aranyos.

Válasz

Julie Blaskie azt mondja:

2020. június 6 -án, 1:42 órakor

Szia! Ez annyira aranyos! Ne emlékezzen arra, hogy emlékszik az Ipswich -i Theo -ra … egy cica, aki ellopta a Milkman pénzét! Igazi macska betörő ugyanakkor imádnivaló a szavakhoz!

Válasz

Abby F. azt mondja:

2020. június 6 -án, 1:11 órakor

Szeretnék egy klipet ebből a 2 cica -ról, valamint az anyámról a tévében, minden alkalommal, amikor reklám van. Nincs sokkal szerencsétlen vagy őrült idő. Egy pillantás erre, valamint az egészen mosolyog. Olyan olyan aranyos!

Válasz

Hagyjon választ egy választ. Válasz
Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. a szükséges mezőket jelölik *
Megjegyzés *
Név *

E -mail *

Ha megjegyzést hagy, egyetért az adatainak gyűjteményével ezen a webhelyen, a mi szerint
Adatvédelmi irányelvek.
*

Értesítsen nekem az e-mailben a követő megjegyzésekről. Hasonlóképpen feliratkozhat kommentálás nélkül.

Δ