Nagyszerű -e a weimaranerek macskákkal?

Először gondoljunk be néhány általános sztereotípiát a weimaranerről.

Nagy energiájúak. Durva. Magas zsákmányuk van. Vadászkutyák, kellemetlen és hangos is.

Gondoljunk most arra, hogy sok Weim online csinálja a macskákkal, és jól megbukik.

Szóval, nagyszerűek -e a weimaranerek macskákkal?

Természetesen a privát kutyától függ. Nem fajta.

A macskától is függ. A macskát kutyáknak használják? Vajon jól kezeli magát körülöttük?

És tulajdonosként megérti, mikor lép be, és mindenkit biztonságban tart, mit kell tolerálni, valamint pontosan hogyan lehet biztonságosan bemutatni egy kutyát és macskát?

Alsó sor. Nem, a weimaranereket nem feltétlenül értik „jónak” a macskákkal (a fenti okokból). De ha a kutyát a macskákkal növelik, vagy esetleg később az életben, kockázatmentes módszerrel, valamint a szabályok eltávolításával, akkor ez nagyon jól sikerül.

A Weimaraner Remy „jó” a macskáimmal.

Ez alatt azt értem, hogy nem agresszív velük. Nem engedjük meg, hogy üldözze a macskákat, bár szeretné. Ugyanakkor ő még mindig hiper és wiggly is a kedvelésük miatt. Megpróbálja orrát és mancsát is megsarni, mint rájuk (csakúgy, mint nekünk is). Alapvetően a weimaranerem mindenki számára durva – emberek, kutyák és macskák. Ugyanakkor nem engedjük meg, hogy terrorizálja macskáinkat.

Beamer, a nyugodt és hűvös, pozitív barnító cirmunk rendkívül nagyszerű Remy -vel. Beamer lassú bizalommal sétál egy helyre, és azt a területet állítja, hogy olyan egyértelműen azt mondja: „A területet és a tiszteletet is nyújtod nekem.” Beamer 14 éves. Egy ideje már volt, és mondjuk csak, látott néhány szart.

Cserkész, érzékenyebb szürke cirmunk (nem a képen) aggódik Remy környékén. Úgy gondolom, hogy sokkal jobb lesz, ám a folyosó kapu másik oldalán marad.

Mindezek ellenére bízom Remyben a macskáimban. Pontosan ugyanabban a térben hagyhatom őket, és ő is bosszanthatja őket, bármit is, ami engem érint. Nem hagynám magukkal együtt lazán házat, bár Remy mindig kenneles, amikor egyébként nem vagyunk házak.

Ugyanígy óvatos vagyok, ha élelmiszerek vannak, ám ez minden állatnál ez tipikus érzék. Óvatos vagyok az ételekkel a laboratóriumi keverékem körüli ászom körül is.

Remy -t 8 hétről megnövelték a macskáink körül, és azt hiszem, hogy ez volt a legnagyobb különbség számára. Látja a macskákat kívülről, és izgatott lesz, és üldözi őket, ám ez nem pontosan ugyanaz a „hajtás”, amelyet benne látok, amikor nyulakat vagy madarakat helyez el.

Szerettem volna összeállítani ezt a kiadványt, mivel láttam valakit a Facebookon egy labradori mentő kiadványból arról, hogy pontosan hogyan vett részt csoportja egy Weimaranerben örökbefogadás céljából, és a kutya nem tudott macskákkal elmenni egy házba. “A weimarániák macskagyilkosok” – mondta. “Nem tudnak online macskákkal online.” Csakúgy, mint ő, valamint mások folytatta a „macska gyilkos” Weims -t.

Igen, néhány weim megölte a macskákat. Ezek vadászkutyák, erős zsákmányt. Pontosan ugyanazt állíthatja be, mint sok fajta.

A kutyák üldözik, és néha megölnek kis állatokat. Néhány weimnek nem szabad online macskákkal online, hanem ez nem teszi őket szegény kutyákká. Nagyon sok olyan kutya van, akiknek nem szabad online macskákkal online.

Néhány weimaraner, akárcsak bármilyen fajta fajta, biztonságosan online lehet a macskákkal. Csak a magán kutyától függ, pontosan hogyan növelte, és pontosan hogyan vezetik be a macskákkal.

If you are adopting an adult weimaraner as well as you are not sure exactly how the dog is with cats, I would be very, extremely cautious as this breed does have a extremely strong prey drive. I personally would not be comfortable adopting an adult weimaraner unless I understood he had dealt with a feline in a prior indoor home.

Before we made the decision to purchase a weimaraner, one of my top concerns for the breeder was, “Can weimaraners live with cats?” Her response was extremely frank as well as I believe accurate:

“Cats are generally not an problem when you get a extremely young pup (8 weeks) since they will be increased with them as well as generally the feline will lay down the legislation at that impressionable age, which helps.”

My weim Remy is great with our cats. He understands they online with us as well as that we’re all somehow this united group or “family.”

Two dogs, two cats as well as two people.That’s all he knows, really. Az ő családja.

Do we have any type of weimaraner owners reading? Or other people with breeds understood for a high prey drive?

Van macskád? exactly how do your pets get along generally?