[A verseny győztese] Elégetje a Gorillát, egy második lehetőséget nyújtott egy mopsznak

AddEthis Sharing Buttonsshare a facebookFaceBookFaceShare -hez a TwitterTwitterTwittershare -hez a pinterestpinterestpinterestshare -hez a Moreaddthismore -hoz

Változtassa meg a háziállat élettartamát ma, valamint az ünnepléshez, a Petmeds segíti az egyik örökbefogadható háziállatot, hogy megszerezze a műtéti kezelést, amelyre szüksége van egy boldog, egészséges élethez!

A kedvtelésből tartott állatok életversenyének módosítása január 22 -én, csütörtökön, valamint a Gorilla The Pug volt a győztes. Ezt a kutyát karácsony előtt a legjobban eldobta a tulajdonos előtt, aki kijelentette, hogy nem tud törődni Gorillával és orvosi kérdéseivel. Szerencsére a menedék gondosan együttműködik az Austin mopugó mentésével, és felhívta őket, hogy megmentsék -e Gorillát.

Amikor a mentés megválasztotta a Gorillát, haladéktalanul láthatják, hogy számtalan kezeletlen orvosi problémája van, és kellemetlenséget vált ki neki. A körmei annyira benőttek voltak, hogy lábát oldalra fordították. Amellett, hogy durván túlsúlyos volt, a súlya, valamint a meghosszabbított lágy szájpad miatt problémája volt. Hasonlóképpen súlyos, kezeletlen, száraz szeme volt, ami végül elvakult. Ezen problémák mellett Gorilla tele volt fertőzött, tályogos fogakkal, amelyek kiváló fájdalmat váltottak ki neki, és veszélybe sodorta általános egészségét és wellnessjét.

A Pug Rescue elvitte őt a Westlake Állatkórházban lévő állatorvosukhoz, valamint átfogó vizsga. Körömét megvágták, kétféle szemcseppre tették, valamint a szájának antibiotikumaival kezdték el. Gorillát szintén fájdalomcsillapító gyógyszert alkalmaztak az ízületi gyulladására, valamint a súlykezelési tervre, amely lecsökkent.

Most, a PetMeds támogatásával, Gorilla megkapja a szóbeli és a légúti műtéti kezelést, amelyre egészségesnek kell lennie. Legelső eljárása fogászati, a fogainak megtisztításához, valamint a tályog és a laza fogak kiküszöbölése. A szája jelenleg rendkívül fájdalmas és fertőzött: fogorvossal ez a fertőzés megtisztul, és végül képes lesz enni, valamint fájdalommentesen is inni.

Fogorvosát követően Gorilla visszatér egy második műtéti kezelésre, hogy javítsa a légutakját, és lehetővé tegye számára, hogy szabadon lélegezzen. A műtéti kezelés kiszélesíti az orrlyukait, és kiküszöböli meghosszabbított szájját. Az, hogy képes szabadon lélegezni, fokozott mobilitását eredményezi, végül segítve, hogy elveszítse a túlsúlyt! A mentés szerint Gorilla jelenleg egy házban van más mopszokkal. A műtét után a Gorilla végül biztosítja a játékot, valamint a nevelő testvéreival való felmenetet.

„Boldogabb, egészségesebb kutya lesz, aki sokkal gyorsabban áttér, valamint aki nem lesz online krónikus fájdalomban” – mondta Alecia Zalot, az Austin Pug Rescue elnöke, a műtét utáni gorilláról.

Miután Gorilla felgyorsult a műtéteiből, örökbefogadásra felajánlják. Ha arra gondol, hogy Gorillát hozza a szerető családjába, kérjük, olvassa el Austin webhelyének PUG -mentését, és töltse ki az örökbefogadási kérelmet.

Nem található az Austin környékén, bár rászoruló háziállatot szeretne hozzáadni a családjához? Gondoljon arra, hogy menedékbe vagy mentőcsoportba megy a környéken! Hasonlóképpen láthatja a versenyoldalunkat, hogy megnézze a többi háziállatot, amelyek a követelmények, valamint az otthonok is.

Az Austin mopugmentését 2009-ben hozták létre, hogy segítsék a mopszokat, valamint a vegyes fajtájú mopszokat a texasi Austinban. Ők arra törekszenek, hogy segítsenek a követelménynek, és büszkék arra, hogy soha nem fordítják el a rászoruló mopszot. Mivel 97 % -os örökbefogadási arányuk van, a Gorilla, mint például a Gorilla, kiváló lehetősége van egy állandó ház felfedezésére a mentés utáni leszállás után.

Az 1-800-Petmeds a PetMeds Cares programmal folytatta a kedvtelésből tartott állatok életversenyét. A PetMeds Cares vény nélkül kapható gyógyszereket, valamint kedvtelésből tartott termékeket adományoz az állati menhelyekhez, valamint az Egyesült Államok mentőcsoportjaihoz, hogy sokkal több információt kapjon, vagy adományt kérjen, lásd a PetMeds Cares webhelyét, valamint a Facebook-ot.

Azok számára, akik arra gondolnak, hogy sokkal többet hallnak a Gorilláról, valamint a gyógyulásáról, Petmeds műtétje után videót tesz közzé. Hamarosan láthatja a PetMeds webhelyen, tehát maradjon velünk!