Áttekintés: A mancsok nyomatai a holdfényben Denis O’Connor

Gyakran érzem, hogy túlzottan használom a „bájos” és a „kellemes” szavakat az általam olvasott sok csodálatos macskakönyv értékelésében, de ők az első kettő. Azok a szavak, amelyek eszembe jutottak, miután befejeztem a mancsok nyomatát a holdfényben: az egyik ember és a macskájának szívmelengető igazi története. Valójában azonban nem csinálják a könyv igazságszolgáltatását, mert ez sokkal több.

A kiadótól:

Amikor Denis O’Connor megment egy háromhetes cicát bizonyos halálból egy hóvihar során, akkor tudja, hogy ez az apró lény hogyan fogja örökre megváltoztatni az életét. Minden esélye ellenére a cica – amelyet Toby Jug -nak nevez – felidézi, és kiderül, hogy csodálatos Maine Coon Cat Cat extraordinaire. A Toby -val való élet soha nem unalmas, és Denis és Toby egy sor néha komikus, néha megérintő kalandot kezdenek, amelyek egyre közelebb hoznak őket. A méhek hatalmas inváziójától az Owl Cottage -ban az eltűnő paradicsom titokzatos esetéig, Denis és Toby rendkívüli köteléket alkotnak, és a macska, amelyben senki sem gondolta, hogy az éjszaka egészen az egész éjszakán keresztül él, megváltoztatja mindenki életét, akivel találkozik.

Az, ami ezt a történetet különbözteti meg a műfaj többi részétől, az az idő, és a beállítás. Az idő – 1966 – és a környezet – egy távoli vidéki ház az angliai Northumberlandben – szinte más világot kölcsönöz ennek a könyvnek, tehát kiküszöbölve a modern életünkből. Úgy találtam magam, hogy szinte annyira vonzódtam a környezet varázslatába, mint a Toby Jug és a szerző közötti hihetetlen kötelékhez. O ‘Connor Toby -ról, életéről és a természetes környezet pompája, amelyben időnként tartózkodtak, szinte elvonta a szépségemet. A narratívum annyira leíró, hogy úgy éreztem, hogy hallja a hideg téli szél kiabálását és a meleg befejező ropogást. Richard Morris szeszélyes illusztrációi újabb dimenziót adnak a könyvhez.

Egy ember és macskájának ez a története előre nem látható módon megérinti a szívedet, és jóval a könyv befejezése után veled marad.

Egy érdekes oldali megjegyzés: A könyv brit kiadását a publicistától kaptam. Paw pályáknak nevezték el a holdfényben, és más borítóval rendelkezik (Richard Morris illusztrálta, aki szintén a könyv többi részében készítette el). Melyik borítónak tetszik jobban?

Ezt a könyvet a kiadó küldte nekem. Az ingyenes másolat megszerzése nem befolyásolta a felülvizsgálatomat.

Ingrid király

Akár ez is tetszhet:
Áttekintés és ajándék: Mancsnyomatak az Owl Cottage -ban, Denis O’Connor

Mancsnyomatok az Owl Cottage győztesnél

Áttekintés: A szív fúrásai: A macska mese az életről, a halálról és azon túl

«Áttekintés: A Petflow elkényeztetett rothadt macska doboza
macska kiságy macska függőágy nyertesei »

9 megjegyzés a felülvizsgálatról: mancsnyomatok a holdfényben, Denis O’Connor

Maureen Ward azt mondja:

2014. július 16 -án, 10:33 órakor

A Dennis Oconnors könyvek a valós életben? Az egyik könyvében néhány fejezetben elmagyarázta az egyik macskáját, és a színek különböznek egymástól. Összezavarodtam.

Válasz

Ingrid azt mondja:

2014. július 16 -án, 10:48 órakor

Az életén alapulnak. Úgy tűnik, hogy szüksége van egy jobb szerkesztőre! ?

Válasz

Ingrid azt mondja:

2012. december 22., 14:59

Érdekesnek tartom, hogy az amerikai kiadó úgy érezte, hogy a könyvnek más borítóra van szüksége. Szeretem mindkét verziót, de azt hiszem, inkább a britet szeretem, mivel ugyanaz az illusztrátor készítette, mint a könyv belsejében.

Válasz

Becca C azt mondja:

2012. december 22., 14:50

Szeretem a brit verziófüzetet a legjobban. Miközben az amerikai verziómacska úgy néz ki, mint egy fénykép, a másik verzió jobban megérti, hogy a könyv a mancsokról szól a holdfényben egy havas éjszakán.

Válasz

Bernadette azt mondja:

2012. december 21 -én, 12:38

Alig várom, hogy meghalljam a Northumberland vidékét! Mindig van az a másvilágos értelme, olyan régi.

Nem tudom, melyik borítónak tetszik – szeretem az illusztrációkat, de szeretem a mancsok nyomtatási borítójának hátterét (a címet is), de mindennek, ami nem tetszik a cica elhelyezéséhez, számomra a helyről néz ki Az ábrán. Még mindig felvettem bármelyik könyvet!

Válasz

Sue Brandes azt mondja:

2012. december 21., 10:37 órakor

Köszönöm a felülvizsgálatot. Ezt hozzáadom az olvasáshoz. Mindkét borító nagyon aranyos.

Válasz

Cynthia Southern azt mondja:

2012. december 21 -én, 9:12 órakor

Szeretem a mancsnyomatot a holdfény borítójában. Ez nagyszerű olvasmánynak tűnik.

Válasz

Caren Gittleman azt mondja:

2012. december 21., 8:16

Én is szeretem a holdfény borításának mancsprogramját is!

Válasz

Regina Tatem azt mondja:

2012. december 21 -én, 7:07 órakor

Jobban szeretem a Pawprints -t a holdfény borítójában. Ezt el akarom olvasni! Miután van pénzem, meg kell szereznem! Úgy értem, ez egy Maine Coon Angliában! Nem tudsz sokkal jobbat elérni, mint it.lol

Válasz

Hagyjon választ egy választ. Válasz
Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. a szükséges mezőket jelölik *
Megjegyzés *
Név *

E -mail *

Ha megjegyzést hagy, egyetért az adatainak ezen a weboldalon történő gyűjtésévelnull