Miért szeretik a kutyák a nyikorgó játékokat?

AddEthis Sharing Buttonsshare a facebookfacebookfacebookshare -hez a twittertwittertwittershare -hez a pinterestpinterestpinterestshare -hez a Moreaddthismore46 -hoz

Legtöbben megfigyeltük, hogy négylábú társaink megőrülnek a kedvenc játékhoz, és ez általában egy játék, amelynek belsejében egy nyikorgó zajos is van. Gondolkozott már azon azon, hogy a kutyák miért szeretik annyira a nyikorgó játékokat? Noha kísértés azt gondolni, hogy a rohamok csak élvezik minket a szüntelen nyikorgó zajjal, van néhány elmélet arról, hogy miért vonzzák a kutyákat a nyikorgó játékok.

Lehet, hogy észreveszi, hogy kutyája úgy tűnik, hogy elveszíti a játék iránti lelkesedést, miután eltávolították a Squeak-mechanizmust, tehát úgy tűnik, hogy a játék nyikorgó aspektusa, amelyre a kutya vonzódik, nem pedig a játék formája. A háztartási kutyák a farkasokból származnak, és néhányan azt állítják, hogy a nyikorgó zaj emlékeztet arra, hogy a rémült vagy sérült zsákmány hangos hangot okoz, amely vonzza a kutya vadászati ​​ösztöneit. Miután a squeaker eltávolításra került, a zsákmány „halott”, és a kutya munkája befejeződött. Természetesen az is lehetséges, hogy a kutyák csak élvezik a hallás visszajelzését, amikor játszanak – a nyikorgás önmagában is jutalom.

Legmagasabb besorolású Squaker kutyajátékok

A Duckworth Splash puha és ennivaló, és a játék közepén van egy squeaker, amely megnyomva egy nyikorgó hangot ad, amelyet a kutyák szeretnek!

Max, a TV -csillag a PetMeds kabalája, és egy igazi játékként él, mint egy dapper laboratóriumi kabátba öltözött játék. Maxnek lágy textúrája van, amely könnyű a kutya száján, és két kétszeres szórakozással van felszerelve.

A Sea Shammies és a kutyajátékok puha és ennivaló, és olyan szórakoztató lények, amelyek a tenger alatt találhatóak. Ezek a színes játékok plüss poliészter szálakból készülnek, amelyek ingadoznak és mozognak, amikor kutyánk velük játszik, és a belső smairer még szórakoztatóbbá teszi!

Ne feledje, hogy ha kutyája egy agresszív rágó, és hajlamos arra, hogy gyorsan eltávolítsa a nyikorgó mechanizmust a játékokból, akkor fontolhatja meg, hogy egy másik tartósabb kutyajátékot választjon, mivel a „Squeaker” fojtogató veszélyt jelenthet.

kutya viselkedésűek