Kiskutya a TV -ben – EP10 – Kiskutyaképzés a hóban, valamint a Bass Pro Shop

Ez a közzététel társult linkeket tartalmazhat. Pénzt vagy termékeket kereshetünk az ebben a bejegyzésben említett vállalkozásból.
Röviddel a szezon egyik utolsó hóvihara után, Dublin, valamint a Regionális hegyekbe indultam, hogy kiskutya edzésen dolgozzam a hóban, valamint hogy ellenőrizhessem a Bass Pro üzletet.
Dublin a harmadik vezető kutya kiskutyám az edzés során, bár az elsőként esélye van arra, hogy menjen a hóba. A múltban vagy soha nem hittünk a hó meglátogatásáról, vagy csak nem volt idejük felkerülni a hegyekbe. Ugyanakkor a kiskutya -edzés a hóban fontos egy vezető kutya kiskutya számára, mivel soha nem érti, hogy a kölyökkutyája hideg éghajlaton fog működni, ahol jeges és havas, a téli vagy enyhébb időjárási állapot nagy részében, mint itt, Orange megyében, itt van , Kalifornia.
A TV -t a Puty in TV -jének mai epizódja a Bass Pro Shop -ba, egy rendkívül kutyabarát üzletbe, azok számára, akik kedvelik a szabadban. Pontosan ugyanazon a napon is meglátogattuk a regionális hegységünket, így Dublin felhasználhatja a hóban való járást.
Tehát további adieu nélkül. Kezdje el a Kiskutya TV -je ezen a heti epizódját!

Kiskutya a TV -ben – EP10 – Kiskutya edzés a hóban, valamint a Bass Pro Shop
Ha arra gondol, hogy egy kiskutya -epizódot szponzorál a TV -képzésben, látogasson el a szponzorációs oldalra.

Kiskutya edzés a hóban, valamint a basszus pro bolt átírása
Mint általában, itt van itt a heti kiskutya átírása a TV -képzésben:

Hé mindenki, Colby vagyok, ez Dublin. Arra készülünk, hogy ma elinduljunk a hóba, hogy elmenjünk a Bass Pro üzletbe, és szintén hagyjuk, hogy Dublin először látja a havat. Üdvözöljük a Puppy legújabb kiadásában a TV -ben.
Útmutató kutya kölyökkutya edzés, amely Dublin főszereplője Linus Aussie Shepherd Rescue Hasonlóképpen Colby, valamint Stetson karrier megváltozott vezető kutya
A hétvégén egy kicsit meghajtottunk a hegyekbe, és megálltunk a Bass Pro Shop -ban, hogy Dublin kölyökkutyáján dolgozzunk.
Ha még nem járt a Bass Pro Shop -ban, ez egy óriási üzlet azoknak az embereknek, akik szeretik a szabadban, és rendkívül kutyabarát. Meg kellett vizsgálnunk az óriási harcsait az Aquriumban, és egy kicsit nő, mint Dublin Pet. Dublinnak problémája volt az új emberek kielégítésével, azonban kiváló feladatot végzett ma, miközben nyugodt maradt, míg a kis nő megrázta a fejét.
Dolgoznunk kellett egy üveg felvonó bejutásán, és kiszálltunk, ami más élmény, mint egy rutin lift.

Hasonlóképpen volt lehetőségünk arra, hogy felmegyünk, és a fadólapon is felfelé sétálhatunk.
Dublin a Sit Stain -en dolgozott, miközben megnéztük a kilátást a második emeletről.
Átmentünk a hídon, majd Dublin megnézte a halat a bit tóban.
Miután a boltban elég sokat megvizsgáltunk, a bolton kívül pózolunk egy képet.
Hasonlóképpen volt esélyünk arra, hogy hagyjuk, hogy Dublin először látja a havat.
Úgy tűnt, hogy a hideg föld nem zavarja Dublin mancsát. Bár kissé őrült lett, amikor először megérintette a friss port, bár gyorsan folytatta a sarok helyzetét. Emlékeztetett arra, hogy a San Clemente -i vasúti kirándulásunk, valamint Dublin első séta a homok mentén. Feltételezem, hogy a szerkezetmódosítások kissé izgatják.
Dublinnak meg kellett vizsgálnia a bit -patakot, valamint néhány gyönyörű tájat.
A túra során elkaptunk néhány snowboardosot a dombról. Hagytam, hogy Dublin hátradőljön, és figyelje, miközben lecsúsztak a hegyről.
Végül a nap végén egy csoportos lövésre pózoltunk. Fantasztikus napunk volt a Bass Pro Shop -ban, és a hóval romlottunk. Dublin legelső hóélménye fantasztikus szórakozás volt, és felhasználta még a friss porcsalókkal való viselkedést is. Köszönjük, hogy csatlakozott hozzánk a Puppy TV -ben a TV -ben… legközelebb találkozunk!

Kérlek iratkozz fel
Ha szeretne szponzorálni a Puppy edzési epizódját a TV -ben, látogasson el a Puppyintraining.com webhelyre
Végső gondolatok a Bass Pro Shop -ról, valamint a kiskutya edzéséről a hóban
Bevonni és bármilyen típusú nyilvános áruházból fantasztikus élmény Dublin számára. Lehetőséget biztosít neki arra, hogy a különböző emberek és a környezet előtt nyugodt legyen. A Bass Pro Shop fantasztikus hely volt, ahol Dublinnal járhatott. Amint látta a dublini kölyökkutya -edzővideót, esélye volt arra, hogy felfelé és egy üvegfelvonóval lefelé, lásd az óriási harcsa akváriumban, valamint sok más látnivalónak és szagnak is kitéve. Fantasztikus feladatot végzett a napon, és még meglepte, hogy nem voltam szájjal a kis nővel, aki annyira jött, mint kedvtelésből tartott.

Dublinnak nem volt problémája a hóval járni. A legelső vezető kutya kölyökkutyánk, Stetson érzékeny mancsokkal rendelkezik, és mindig a kölyökkutya táncolnánk, amikor a fekete tetején sétáltunk, még akkor is, ha csak egy mérsékelt 70 fokos volt. Szerencsés nekünk Dublin Pnull