Roundup 81: Kedvenc kedvtelésből tartott kutyák cikkei és videói a hétről

Roundup 81: Kedvenc kedvtelésből tartott kutya cikkek és videók a hétről

Utoljára frissítette 2021. december 13 -án, a kölyökkutya 1 megjegyzés
Egy kis siker ezen a héten a kedvtelésből tartott kutyák rajongói számára bárhol, akik aggódtak a Montreal Pit Bull tilalma miatt. A hét elején a bíró meghosszabbította a korlátozások felfüggesztését az SPCA kihívásának végső eredményéig.

x

Háziállatok

0 másodperc 34 másodperc

Élő
00:00
00:34
00:34

A Pit Bull típusú kutyákra irányuló korlátozások, ideértve az elfogadás tilalmát, és azt a követelést, hogy a szabadban szurkolják őket, addig nem hajtják végre, amíg az SPCA kihívását a bíróságok meghallgatják, és a végső döntést meghozzák. – CBC

Noha ez nem jelzi, hogy a csata vége, ez egy kritikus első lépés. Itt van abban a reményben, hogy egy olyan személynap, amelyet abbahagyunk a kutyák veszélyesnek tartása alapján, egyedül a megjelenés alapján.

Kedvenc kedvtelésből tartott kutyák cikkei a hétről

Videók a kutyákról, amelyek a kutyákkal szemtől szembe kerülnek, rossz példákat mutatnak | Pszichológia ma
Miután hetente súroltam az internetet a kedvtelésből tartott kutya videók számára, nem tudtam egyetérteni ezzel. Elpattanok, amikor látom, hogy a fiatalok kutyákkal játszanak, miközben enni, hátra lovagolnak, rúgnak rájuk vagy az arcukra húznak. Megértem, néhány kutya eléggé laza, de ez nem jelzi, hogy korlátlan mennyiségű dolog van, amelyet az adott kedvtelésből tartott kutya tolerál.

Szeretett családi háziállatok – linkek a múltunkhoz és a szívünkhöz örökre | Nancy pontja
Miért rendben van (és sok ember számára jellemző) úgy érzi, hogy teljesen feloszlik, miután elvesztette egy dédelgetett háziállatot, még akkor is, ha ez nem a társadalmi normák „normája”. A kétségbeesés olyan dolog, amiről nem beszélünk szabadon rendkívül gyakran, de csak annak megértése, hogy nem vagy egyedül, önmagában is kényelem lehet. És tőlem függ – amikor egy kedvtelésből tartott állatok elvesztésére vonatkozik, és nagyon hosszú ideig gyászol.

Az emberek sokkoltak, hogy felfedezik, honnan származnak a kedvtelésből tartott kiskutyák | A DODO
Van -e különbség között, hogy a „kutyus emberek” mennyire értik meg a kedvtelésből tartott üzleteket és a kölyökkutyákat, összehasonlítva azzal, amit a nagyközönség ismeri? Ha ez a jelentés pontos, akkor eltávolítják, hogy még mindig sok téves információ áll rendelkezésre, amikor ez arra vonatkozik, hogy a kedvtelésből tartott állatok kölyökkutyáinak 99% -a kölyökkutyákból származik.

Az állatorvosi klinikák tervezésének mentális hatása van -e a háziállatokra? | Mattie kutya
Ha az évek során néhány állatorvosnál jártál, akkor valószínűleg megfigyelte, hogy maga a környezet különbözik a klinikától a klinikáig. Itt van egy pillantás a „félelemtől mentes” indítványról, amely az állatorvosok körében tartja magát, amelynek célja az állatorvosi látogatások szorongásának minimalizálása.

Kedvenc kedvtelésből tartott kutya videók a hétről

Új videó a Hope for Paws -tól.

Hogy nem láttam ezt még soha?

Ajánlott olvasás:

Roundup 66: Kedvenc kedvtelésből tartott kutyák és videók a hétről

Roundup 32 – Kedvenc kedvtelésből tartott kutyák, ajánlatok és videók a hétről

Roundup 84: Kedvenc kedvtelésből tartott kutyák, videók és a hét ajánlatai