Nincs többé nem műsor!

Kathy Hosler
2018. október 30.
Van -e valami frusztrálóbb, mint ha gondosan szervezett rutinját az ügyfelek nem mutatják be, akik nem mutatják be vagy akik az utolsó pillanatban lemondnak?

Szinte minden groomer, valamint egyesek számára ez napi előfordulás.

„Most nagy problémám van ezzel. Három ember nem jelenik meg ma ” – állítja Groomer, Sandy Hartness. „És nem értem, mit tegyek. Nem tudok díjat fizetni, mivel rossz területen találom meg, és ezt a területet elárasztják a Groomers. Az ügyfelek csak máshová mennek. ”

Nincsenek show -k, valamint az utolsó pillanatban lemondási költségek, a pénzügynökök, a pénz, valamint a nagy súlyosbodások. Van -e valamilyen módszer a Sandy és más ápolók számára, hogy megszabaduljanak a problémától? Valószínűleg nem teljesen, azonban vannak olyan dolgok, amelyeket megtehetsz, hogy csökkentsék őket, valamint az Önre gyakorolt ​​hatást, valamint az Ön vállalkozását.

Az első lépés az, hogy megválasztjuk, hogy mi lesz a politikái, valamint a show -k, valamint az utolsó pillanatban való lemondás. Tedd közzé őket egy kiemelkedő helyen a szalonban vagy a kisteherautóban, és tegye fel a webhelyére. Magyarázza el politikáját az embereknek, amikor megbeszélést végeznek. Ha emlékeztető hívásokat kezdeményez, a szövegek és az e -mailek is tartalmazzák a lemondási/elmulasztott látogatási politikát.
Hirdetések

Ha ezeket a dolgokat csinálja, és még mindig nem kap show -kat, akkor ideje lehet büntetni az elkövetőket – más szakértők. Az orvosok, a fogorvosok és a fodrászok minden díjat fizetnek a kihagyott találkozókért.

Mindenkinek nincs egyetlen válasz. Az új vállalkozók, akik egy vállalkozást fejlesztenek ki, gyakran nem tapasztalnak műsorokat, bár sokan vonakodnak számukra díjat. Nem akarják elidegeníteni az ügyfeleket, hanem szegény szájukkal rendelkeznek. Ez érthető, bár azt is nem akarja, hogy körülkerüljenek, és csak a látogatásukra jelenjenek meg, ha úgy érzik.

Mindannyian megértjük, hogy egyes kedvtelésből tartott állatok tulajdonosai telefonálnak, valamint könyvlátogatásokat számos groomerrel. Akkor megtartják az egyiket, amely a legjobban alkalmas, és soha nem lesz jóvoltából a többi törlése.

Az olyan megalapozott ápolók, mint Justine Cosley, felfedezték egy módszert, amely nagymértékben csökkentette a show -kat. “Minden új ügyfélnek először az interneten kell foglalnia.” államok Justine. „Ha egy rutin ügyfél elmulaszt egy találkozót, akkor szintén le kell foglalni az interneten. Amikor online foglalnak, elfogadják a vőlegény alapköltségének 50% -os törlési díját. A programunk emellett emlékeztetőt küld a szövegre, az e -mailre vagy mindkettőre. Mivel az ügyfélkönyvek online könyvek, a saját kapcsolatba lépnek az információkkal, és nem hibáztathatnak minket azért, hogy nem kaptak emlékeztetőket. ”

Mary Arnold szintén felfedezett egy olyan módszert, amely csökkenti a nem műsorokat. “Ha a tulajdonos elmulasztja a kinevezését, mindig azt kérdezem az okról … néha komoly, mint én nem büntetem” – állítja Mary. „Ha nem, akkor 50 dollárt előre fizetnek egy hiteltörténeti kártyára, ha újrafoglalni akarják. Ezt levonom a vőlegény költségéről. ”

Az elmulasztott látogatások folyamatos problémát jelentettek Nancy Gross számára. „Júniusban végül közzétettem, hogy ha nem vészhelyzet, akkor 25 dollár nem hívás/nincs kiállítási díj” – állítja Nancy. “Ennek ellenére egy” freebie “-et fogok biztosítani nekik, valamint akkor is felszámolnak.”

A mobil ápolók sem mentesülnek. „Világosan meghatározom az aláírt szolgáltatási feltételeimben, hogy a teljes lemondási díj 24 órás értesítés nélkül esedékes” – mondja Mary Oquendo. „Általában egy passzot adok. Mindig lemondok valódi vészhelyzetek miatt. Felfedezem, hogy a két dolog egyike fordul elő, amikor végrehajtom. Soha többé nem csinálják – vagy nem használják újra a szolgáltatásaimat. Akár helyzetben van, jól vagyok. ”

Azok az ügyfelek, akiknek nincs hívás/nincs show, nehezebb lehet, mint amennyit érdemes. Pazarolják az idejét, és megakadályozzák, hogy valaki más megkapja a számukra nyújtott látogatást. Ha van az Ön számára dolgozó ápolói, és a látogatásaik nem mutatnak, akkor pénzt veszítenek, mint ők is.

Mindig dokumentáljon, amikor valaki nem jelenik meg a kinevezésre. Akkor, ha a jövőben telefonálnak, és rutinálni akarnak egy találkozót, akkor elutasíthatja őket – vagy előzetesen megfizetheti őket.

“Miután felvette a látogatási kártyáimat, hogy 35 dolláros díjat számítanak fel a nem legalább 48 órával előre nem tett elmulasztott látogatásokért vagy lemondásokért, ez ritkán jelent problémát” – állítja Barb Hoover. „Miután levelet küldtem egy ügyfélnek, aki azt mondta, hogy egy elmulasztott kinevezés miatt egy héttel előre előzetesen fizetett jövőbeli látogatásaikat követelnék, visszatérítés nélkül, ha nem jelennek meg vagy lemondnak. Soha nem jött vissza, ami egyébként a levél célja volt. ”

A műsor egyetlen valódi kérdés az ápolási iparban. A valódi cél azonban az, hogy az ügyfél megjelenjen, ne büntetje őket a show -nál. Szóval, pontosan hogyan csinálod ezt? Újrafogalmazza, és emlékeztesse.

Kezdje a már meglévő ügyfelekkel. Kérd meg minden ügyfelet, hogy foglalja le a háziállat következő látogatását, amikor a vőlegényük után felveszik őket. STAnull