Mély gondolatok a DIY -ről a kutyából

Megjegyzés: Kérjük, üdvözölje Julia Thomson új közreműködőjét a muttushoz. A blogházat 129 hektáron megőrzi, és minden más kedden összeállítja a muttot.

A lakásfelújítás, a felújítások és a barkácsolás óriási részei a házban, 129 hektáron. Az egész háztartás bekapcsolódik. Akár négy vagy két kezed van, a legénység része vagy.

Tehát az alábbi jelenetek, mint például az alábbiak, rutinszerűen játszanak a Baxter kutyánkkal, valamint a macska Ralph -nal.

“Segítenék, hogy felállítsa ezeket a függönyrudakat, de nincs fúróm.”

UH Huh? Mi lenne a hüvelykujjával, a függőleges eléréssel, valamint az idő nagy részének alszik, haver?

„Úgy gondolja, hogy egy ecset pótolja, hogy nem ad nekem fúrót? Ez a pooch szereti az elektromos eszközöket, hölgy. ”

– Ó, ahogy te is gúnyolódott a hüvelykujjam, valamint a magasságomat. Ön egyedül vagy, hogy festse azt a tükröt. Ez az, amit hiszek a ecsetedben. ”

– Ahhhh… Dreamland, ahol a kutyusoknak vannak gyakorlatok… és a hüvelykujja.

A Baxter asszisztense (vagy talán annak ellenére) a legutóbbi projektünk – a vendégtér átalakítás – most már befejeződött.

És amennyire gúnyolom őt, el kell mondanom, hogy a gazdaság körüli különféle munkahelyek nagyszerű módszer a Baxterrel való időt tölteni. Felfedezte, hogy tolerálja a hangos zajokat, bízzon abban, hogy kockázatmentesen fogjuk tartani (még akkor is, ha körülöttem egy hosszú függönyrúdot lengve a feje fölött), és türelmesnek is vagyunk, miközben dolgozunk.

Milyen hobbikat mutatsz meg kutyájának?

Julia Thomson egy blogíró otthon 129 hektáron, ahol a Country Living és a DIY felújításáról szól. Vizsgálja meg a pórázon kívüli túrázás ajánlásait itt a kutyájával.