10 A legfinomabb kedvtelésből tartott kutyaeledel német juhászkutyák számára

Ez egy rendkívül kiemelkedő kutyafajta. Nagyon sok ember kedveli őket egy szót. Gyönyörűek, hűségesek, intelligensek és energikusak is. A német juhászkutyák még sokkal imádnivalóbbak. A döntő rész az étkezési terv, valamint a kiváló minőségű ételek. Tehát összeállítottuk a német juhászkutyák legfinomabb kisállat -kutya ételeit, így áttekintést nyújtunk Önnek.

Amikor a kedvtelésből tartott kutya ételekről beszélünk, elengedhetetlen az összetevők figyelembevétele. Sokkal nehezebb, mint gondolnád, hogy kiválasztja az ideális kedvtelésből tartott kutya ételeket a német juhászkutyák számára.

A német pásztorok, mint kölyökkutyák, gyakran élénk, valamint kis animátorok, amelyek szokatlan dolgokat fedeznek fel a körülöttük lévő világban. A fajta érzékeny a has savakra, valamint a bőrallergiára.

Német pásztor kölyökkutyák ételek

Ez az útmutató megmutatja, amit a német pásztor megfelelő táplálására követelhet. Van ajánlásaink, függetlenül attól, hogy milyen életkorban van a német juhászkutya, akár kölyökkutya, akár egy idősebb kutya. Élvezd!

A tartalom elrejtésének összefoglalása

Mi a kalória a német juhászkutya legjobb kedvtelésből tartott kutyájának?

Királyi Canin Német Pásztor száraz háziállat -kutya ételek

Purina pro terv nagy fajta száraz kiskutya ételek

Kék bivaly nagy fajta magas fehérjetartalmú szárazállat kutya étel

Purina pro terv száraz kölyökkutya ételek

Orijen kiskutya ételek nagy fajtáihoz

Wellness mag természetes gabonamentes száraz kölyökkutya ételek

Természetes egyensúly száraz kiskutya ételek

Nyitott mezőgazdasági kölyökkutya gabonafélék ingyenes szárazállat -kutya ételek

Nulo kölyökkutya étel gabona ingyenes száraz ételek

Milyen tápanyagokra van szükség a német juhászkutyáknak?

Hogyan segíthet a kedvtelésből tartott kutya ételek a német juhászkutya tipikus egészségügyi és wellness problémáiban?

Milyen ételek megfelelőek a német juhászok, valamint a kutyáik számára?

Szükségem van -e kiegészítők szállítására a kölyökkutyámhoz?

Melyek a legnépszerűbb német juhászkutya ételek?

Vegye figyelembe ezeket a szempontokat, amikor kiválasztja a legjobb kedvtelésből tartott kutyaeledeleket a német juhászkutyák számára

GYIK a német juhászkutya ételekről

Végső ítélet

Mi a kalória a német juhászkutya legjobb kedvtelésből tartott kutyájának?

A német juhászkutyáknak pontos zsír-, fehérje- és foszfor -skálára van szükségük. A kölyökkutya -ételeknek 8 és 12% zsírtartalmúak, valamint 18% -ról 22% -ra kell rendelkezniük. A keverékben a foszfor és a kalcium 1/1 arányát kell tartani.

A német juhászkutyák követelménye, hogy minden nap 500 kalóriát fogyasztanak. A kölyökkutyának napi 1500-1700 kalóriát kell bevennie, amikor fiatal felnőtt. Legyen óvatos, ha magas fehérjetartalmú recepteket készít.

Lehet, hogy a kutyák sokkal hajlamosabbak az emésztési zavarokra és a laza székletre. Egy nagyfajta kölyökkutyát nem szabad biztosítani a sok kalciummal. A csípő diszpláziát a fiatal kutyák felesleges kalciuma válthatja ki.

Legjobb válogatás kedvtelésből tartott kutya ételek

Királyi Canin Német Pásztor száraz háziállat -kutya ételek

Ezt a terméket kizárólag a német juhászkutyák számára gyártották. Gondoskodik a német juhászkutyák speciális táplálkozási igényeinek, valamint a német pásztoros kölyökkutyák egészségügyi és wellness -szükségleteinek, ami meglepő. Ezt a terméket javasolják 15 hetesnél fiatalabb kutyák számára, egészségügyi és wellness problémákkal.

Ugyanígy probiotikumokból áll az emésztési problémák elleni küzdelem. A probiotikumok előnyös növényvilágot fognak biztosítani a kutya bélrendszeréhez.

A csontok és az ízületi problémák megállításához szükség van elegendő kalcium és foszfor elérésére. Ugyanígy különféle antioxidánsokból áll, amelyek elősegítik a kutya kiszolgáltatott immunrendszerének javítását.

A vállalkozás létrehozta a krokett speciális struktúráját és alakját. Különösen a német pásztor finom orrának és fogainak készítették őket.

Ugyanígy segíti a kedvtelésből tartott kutyát, hogy jobban rágja. Ugyancsak az E -vitamin és az antioxidánsok speciális keverékéből állnak. Ez elősegíti a kutya immunrendszerének növekedését, és egészségesnek tartja.

Hasonlóképpen, sok rendkívül emészthető speciális szálból és fehérjékből áll. Ezek elősegítik az egészséges emésztést, figyelembe véve, hogy ez a fajta gyakran alacsony székletű.

Amint a kölyökkutya nagy kutyává válik, a glükozamin mellett mind a kondroitin támogatja az ízületet és a csontok egészségét. A Royal Canin speciális ételeket kutatott a családi háziállatok számára, amelyek az elmúlt ötven évben gyönyörűek.

Ezek a rendkívüli tulajdonságok biztosan a legjobbak!

Étel tulajdonságai

Gyönyörű vastagság
ízletes illat
Érzékelhető íz
Tisztességes alkatrészek tisztességes áron

Gyártott elégtelen

Negatív jelentések a vonzerejéről

Második helyezett

Purina pro terv nagy fajta száraz kiskutya ételek

Bár a kölyökkutya rendkívül kicsi lehet, gyorsan növekszik. Segíthet a kölyökkutya erősebbé és sokkal lényegesebbé is. A Purina proplan kölyökkutya nagy fajta probiotikus kutya tápanyaggal kiváló lehetőség.

Hasonlóképpen, fantasztikus kezdetét biztosítja a nagy vérvonalaknak az egészséges táplálkozás biztosításával. Hasonlóképpen használják a baromfi elsődleges összetevőjeként, kiváló minőségű fehérjével.

Csirke ellátja a szükséges STR -tUgrás a kutya progresszív életmódjának. Ez a tápanyagban gazdag termék 50 font feletti kutyák számára készült.

A vállalkozás nagyon óvatosan kiválasztja az alkatrészeket táplálkozási és gyakorlati célokra. A DHA a halolajokban kiválóan alkalmas kutyájának látásához, valamint az agyához. Kutyája bőre egészséges marad az A-vitamin, valamint az omega-6 zsírsav mellett.

A ropogós krokett és az ízletes ízek kísértik a kíváncsi kedvtelésből tartott kutyáját, miközben esznek. Ugyanígy olyan antioxidánsokat szolgáltat, amelyek elősegítik a kutya immunrendszerének növekedését.

Ennek a nagy, száraz kölyökkutya -ételnek a kutya teljes és kiegyensúlyozott étrendjének részét kell képeznie. Ez lehetővé teszi, hogy megmutassa kedvtelésből tartott kutyájának, hogy törődik az egészségével és wellnessjével, valamint a boldogsággal.

Profit

DHA az omegaban gazdag halolajból
Ízléses íz
PAW-VIDES Fontos épületblokkok
Tartalmazza az online probiotikumokat

Gyártott elégtelen

A rossz egészségi állapot és a wellness kutyák mellékhatásokat okozhatnak.

Összességében a legjobb

Kék bivaly nagy fajta magas fehérjetartalmú szárazállat kutya étel

A kék vadon száraz, egészséges kölyökkutya. A magas fehérjetartalmú, gabonamentes étrend a legjobb dolog a német juhászkutya kiskutya számára. Az elsődleges alkatrészek a baromfi -táplálék és a halak tápláléka. Hasonlóképpen kiválaszthatja a csont nélküli baromfit, hogy kielégítse kutya igényeit.

A cukros burgonya biztosítja azt az energiát, amelyet a kedvtelésből tartott kutyának erősnek kell lennie. Az áfonya, a sárgarépa és az áfonya mind antioxidánsokból áll. Ezek az antioxidánsok segíthetik a kedvtelésből tartott kutyák elleni küzdelmet.

A Blue Buffalo Wilderness Big Breed Puppy Food Analysis 6% nyers rostból, 14% nyers zsírból, 35% nyersfehérjéből, valamint 35% nyersolajból áll. Ez egy fantasztikus lehetőség kedvtelésből tartott kutyájának, valamint az egészségesnek kell lennie.

Ezeket az aminosavak kivonatait általában húsokból, például baromfiból, valamint csont nélküli halakból készülnek. Annak ellenére, hogy a kroketteknek sokkal zsírtartalmuk van, mint a kedvtelésből tartott kutyáknak, mégis nagy zsírokból állnak. Az omega -zsírsavak segítenek a kutya szemét egészségesnek és egészségesnek tartani, amellett, hogy a kabátjaik egészségesek.

Ezeknek a daraboknak 1,2: 1 -es kalcium és foszfor aránya van, ezt javasolja a kutatási tanulmány. Ez egy fantasztikus termék a német juhászkutya számára.

Étel tulajdonságai

A nyersfehérje 35% -ával
Tartalmazza a gabonamentes fehérjeben gazdag képletet
Soha ne álljon baromfiból, ember alkotta ízekből vagy tartósítószerekből
Csomagolva valódi csirkével

Gyártott elégtelen

Néhány jelentés, amely kevesebb életforrás -bitből áll

Száraz kedvtelésből tartott kutya ételek

Purina pro terv száraz kölyökkutya ételek

Az élet nagyszerű kezdete nem pontosan ugyanaz, mint a nap fantasztikus kezdete. Egy finom, egészséges reggeli elősegítheti a kölyökkutyák testének növekedését!

A Purina Pro Focus baromfi, valamint a rizsfestmény száraz kölyökkutya étele fantasztikus módszer lehet a kutya táplálkozási igényeinek kielégítésére. Ez többnyire kiváló minőségű fehérje, a baromfi az elsődleges összetevő. Ezek a létesítmények elősegítik a kölyökkutya egészséges izmainak kidolgozását. Ez lehetővé teszi a kedvtelésből tartott kutyájának, hogy örömmel és egészséges életmódot nyújtson.

Ez a kölyökkutya-recept szintén omega-full dha olajból áll, amely segíti a szem és az agy táplálását. Hasonlóképpen segíti a csontok és a fogak fejlesztését.

Ez a prémium kedvtelésből tartott kutyaeledel boldoggá teszi kedvtelésből tartott kutyáját. Ön konkrét lehet, hogy kedvtelésből tartott kutyája az összes és a kiegyensúlyozott táplálkozás 100% -át megkapja.

Testének szüksége van erre a táplálkozásra a gyógyulás kezdetén. Javasoljuk ezt a Purina Proplan Focus Puppy Food receptjét, hogy mutassa meg a kutyáját.

Étel tulajdonságai

A kiváló minőségű fehérjék kialakulnak sovány izmok
Tartalmazza az A-vitamint, valamint az omega-6 zsírsavakat
Tartalmazta az omega-gazdag halolajat, valamint a DHA-t
Élő probiotikumok és antioxidánsok

Gyártott elégtelen

A szag néhány kutyának kellemetlen lehet.

Ideális nagy fajtájú kölyökkutyákhoz

Orijen kiskutya ételek nagy fajtáihoz

Orijen Big Puppy Food Győződjön meg arról, hogy kedvtelésből tartott kutyája ideális módon táplálja. Az Orijen Big Puppy Food-ot elkötelezettek a jó minőségű, tápláló ételek szállítására a kutyájának. A kortárs kölyökkutyákat általában ősi struktúrájuk szerint tenyésztik. Orien aztán figyelembe veszi, mit kell enni.

Szokatlan, hogy rájönünk, hogy ketrecben lévő tojásokból, ingyenes pulyka, friss csirke, egész vadon élő halakból, valamint szabadon tartott pulykából áll. Ez a prémium kedvtelésből tartott kutyaeledel magas fehérjetartalmú, valamint segíti az izomtömeg kialakulását.

Ugyanígy segít az egészséges testsúly megőrzésében, az ízület és a csontstressz minimalizálása mellett. Ez az étkezési terv az állati húsokból származó fehérje 75% -ából áll, ami jelentős különbség a rutin kedvtelésből tartott kutyaeledelnél. Minden harapás gazdag táplálkozási értékben és ízben.

Az Orijen háziállat -ételei a kedvtelésből tartott kutyájának a legjobb természetes, tápláló ételeinek etetésére szolgálnak. Az Origen az egyetlen üzlet, amely elkészítette ezt az ételt. Ezt az ízletes ételt szintén friss regionális termékekkel készítették.

Azok az emberek, akik betakarítják, bizalmát, valamint megértik a földet, valamint friss vagy nyers ételeket hoznak a konyhánkba, csak néhány a sok előnye. Orijen CompAz egész bányászati ​​filozófiával. Orijen szintén megfelel a teljes bányászati ​​megközelítésnek az összes szükséges állati alkotóelemmel, hogy megmutassa a vadállat étrendjét.

A rendszeres kedvtelésből tartott kutyaeledel magában foglalja a szerveket, a porcot és a csontokat a hús, tapioka, burgonya és gluténmentes mellett. Ez a magas fehérjetartalmú kedvtelésből tartott kutyaeledel friss, nyers állati összetevőket tartalmaz. Gondoskodni fog arról, hogy kedvtelésből tartott kutyája boldog, egészséges és sikeres legyen.

Étel tulajdonságai

Minőségi baromfi, valamint halak alkatrészei – 85%
A legelső öt alkatrész mindig friss vagy nyers
Fagyasztva szárított májkal borítva
Természetes módszerek az ízek és az ízek javítására

Gyártott elégtelen

Negatív értékelések a kiadásra

Legjobb gabona: Ingyenes

Wellness mag természetes gabonamentes száraz kölyökkutya ételek

A wellness üzlet egy felnőtt receptet használ, amely hasonló a kölykökhöz. Ez a természetes, gluténmentes recept egészséges zsírokból, fehérjéből és üzemanyagból áll, a gabonamentes szénhidrátok mellett.

Ez a teljesen természetes gabona kisállat-kutyaeledel baromfi, valamint pulyka, valamint a gyümölcs, zöldség, valamint a lazac mellett készül. Ezek a létesítmények gondoskodnak arról, hogy kedvtelésből tartott kutyája egészséges és boldog legyen. Ugyanígy tartalmaz egy kisebb kekszet, amely illeszkedik a kisfajta kutyákhoz.

Gazdag probiotikumokban, vitaminokban, ásványi anyagokban, valamint antioxidánsokban. Ugyanígy a len és az omega halak keverékéből áll a bőr és a kabát egészsége. Ugyanígy a kondroitinból, a glükozaminból, valamint más tápanyagokból áll, amelyek elősegítik az ízületet, valamint a csontok egészségét.

A wellness mag gabonafélék ingyenes kedvtelésből tartott kutya ételei azon a tápláló hiten alapulnak, hogy a kutyák, mint például a főként húsból álló étrend. Minden tápanyagban gazdag, gluténmentes étrend-terv kiváló minőségű fehérjetartalmú kedvtelésből tartott kutyát biztosít. Ugyanígy biztosítja, hogy ne legyen kukorica vagy búza-glutén, gabona, szója, ember alkotta tartósítószerek vagy íz.

A kognitív fejlődés érdekében a kisfajta kölyökkutyák követelményei extra támogatást, például a DHA-t. Ugyanígy döntő fontosságú, ha a kiskutya fizikai fejlődéséhez kiváló minőségű állati fehérjét szállítunk. Ez egy teljes, tápláló, valamint nem cookie-alapú étel, amely a kölyökkutyát biztosítja az összes szükséges tápanyagban.

Étel tulajdonságai

Nincsenek hús melléktermékek, töltőanyagok vagy ember alkotta tartósítószerek
Kiváló minőségű fehérjék és egészséges szemcsék
Maximális fehérje és kalória szint
Természetes, gabona nélküli kedvtelésből tartott kutyaeledel

Gyártott elégtelen

Meglehetősen drága

Legjobb természetes

Természetes egyensúly száraz kiskutya ételek

Miért szállítunk korlátozott étkezési tervet kutyáink számára? Időnként nem fedezzük fel ugyanazokat a fontos elemeket a kutya ételeiben, mint a sajátunkban. A kevesebb alkatrészt tartalmazó bonyolult ételek sokkal jobbak a kölyökkutya egészsége szempontjából.

Ha ez egyszerű, a természetes egyensúly az L.I.D összetevőkkel korlátozott étrendjei között szerepel a kedvtelésből tartott kutya ételek választása. Ez a választás javítja kutyájának nagyságát.

Adja meg kedvtelésből tartott kutyájának a legjobb étkezést a természetes egyenleggel, L.I.D. A kacsa és a burgonya alapvető étrendje. A mezőgazdasági kacsa az elsődleges alkotóelem ebben a száraz kölyökkutya.

Ugyanígy burgonyából áll, amelyek a szénhidrátok emészthető forrása. Ezt a terméket kifejezetten a kis állkapocsok számára hozták létre. A tengeri forrásokból származó DHA -ból áll, hogy támogassa az idegfejlesztést.

Ezt az ételt egy olyan állatorvosok csoportja hozta létre, akiket tanúsítottak. A táplálkozás, a minőség, valamint az íze a kutya szükségleteinek több mint 125 éves integrált tapasztalata felülmúlhatatlan. Az USA -ban készült, hogy csak a legjobb alkotóelemeket használja fel világszerte.

Étel tulajdonságai

100% teljesítés garantált
Az USA -ban készült, a világ sok pontos elemével
A mezőgazdasági termeléssel rendelkező kacsa az 1. számú összetevővel rendelkezik
A pénz értéke

Gyártott elégtelen

Szagú kérdés: Néhány kedvezőtlen jelentés

Nyitott mezőgazdasági kölyökkutya gabonafélék ingyenes szárazállat -kutya ételek

Az Open Farm csak sertéshúsot és baromfiot használ, amelyeket a megfigyelt otthoni gazdaságok egyének engedélyeztek. Az Ocean Smart szintén engedélyezte a vad lazacot annak biztosítása érdekében, hogy kedvtelésből tartott kutyája jól érezze magát abban, amit eszik.

Ez a recept szintén friss húsfehérjével tele volt, hogy elősegítse az izomtömeg -szöveti növekedést. Az üzlet szintén használja a vitaminokat és a prebiotikus rostot. Az egészséges játék és a kutya fejlődésének motiválására vonatkoznak.

Kezelje a német juhászkutya kiskutyáját friss, helyi forrásból származó csodálatos burgonyával, csodálatos burgonyával, málna és cikória gyökérrel. Ez az étel szintén ingyenes az ember alkotta színekből, valamint a tartósítószerekből, hogy kedvtelésből tartott kutyájának a természet egészségét és wellness előnyeit nyújtsa.

Az Open Farm képlete a legelső szempont, mivel a kutyák természetesen éhesek a húsra. Hasonlóképpen kihagyták a búzát, a kukoricát, a szóját, valamint a gabonaféléket. Ennek célja az elegáns szuperételek, például a sárgarépa, a tök, a nem GMO kókuszdió-olajok, valamint a kiegyensúlyozott étrend előmozdítása.

Hasonlóképpen felajánlják a tulajdonosoknak, hogy megvizsgálják a vásárlásaikat, és Sur -t is készítseneke átláthatók. Hasonlóképpen lehetővé teszik a tulajdonosok számára, hogy utaljanak az egyes összetevők eredetére azáltal, hogy egy kötegszámot helyeznek a táskába. A kedvtelésből tartott ételek nem lehetnek rejtélynek.

Étel tulajdonságai

Magas fehérjetartalom
100% -ban kimutatható összetevők
Hús a magas jövedelmű kezelt gazdaságokból
Az üzlet megtiltotta a feldolgozott m