[Új termék] Incurin Tablets Control Spay Incontinence

AddEthis megosztási gombok a FacebookFaceBookBookShare -hez a TwitterTwitterTwittershare -hez a pinterestpinterestPinterestshare -hez a MoreaddthisMore2 -hez

A spaying és a semlegesítés a legjobb módja annak, hogy megkönnyítsék a kedvtelésből tartott hajléktalanság problémáját, ami évente több millió macskának és kutyának eutanizációjához vezet. Még a spaying és a semlegesítés orvosi előnyei is vannak, beleértve bizonyos rákok csökkent előfordulását, valamint a viselkedési előnyöket, mivel a háziállatok nem fognak hőt, így kevésbé valószínű, hogy otthonról elmenekülnek. Sajnos néhány spayed női kutya szenvedhet húgyúti inkontinenciától a spaying után. A véletlen vizelés gyakorisága és mennyisége PET -től PET -ig változhat, de annyira súlyos lehet, hogy a gyógyszeres kezelésre van szükség.

Spay inkontinencia kutyákban

A becslések szerint a spayed női kutyák 5-20% -a a műtét után egy bizonyos ponton húgyúti inkontinenciát alakít ki. Sokan csak az időskorukban kezdik meg a spay -inkontinencia megtapasztalását, míg mások nem sokkal a műtét után elkezdhetik elveszíteni a hólyagvezérlést. A kedvtelésből tartott állatok életkorától függetlenül a húgyúti inkontinencia nem csupán kellemetlenség. A húgyúti szivárgás bőrirritációt és fertőzést, valamint egyéb kapcsolódó higiéniai problémákat okozhat. Ez azt is okozhatja, hogy a kedvtelésből tartott állatok stressze, mivel a háztartás elsajátítását csak az ellenőrzhetetlen vizelés lehet, miközben alszik vagy bárhol pihenhet.

A spay inkontinencia kezelési lehetőségei

Ha kutyája nem jellemző háztartási “baleseteket” tapasztal, akkor a legjobb, ha megnézi az állatorvosát egy kiterjedt értékelés céljából. A háziállatát gyógyszert írhatják elő a spay inkontinencia ellenőrzésére. A petefészek és a méh műtéti eltávolítását követő instinencia (ovariohysterectomia) utáni instinencia (ovariohysterectomia) szenvedő nőknél jelenleg többféle gyógyszeres kezelés érhető el.

A fenilpropanol -amint, a gyógyszer -proin hatóanyagát, a spay inkontinencia kezelésére használják a hólyag sphincter izomjának meghúzásával, hogy segítsék a vizeletszivárgás szivárgását. Ez azt találták, hogy ez sok, de nem minden, húgyúti inkontinenciával rendelkező nőstény kutyának hatékony kezelése. Az ösztrogénre reagáló húgyúti inkontinenciával rendelkező kutyák általában jól reagálnak az ösztrogén természetes ösztrogénterápiára, amely az incurin tabletták aktív összetevője.

Incurin tabletták – testreszabható megoldás a spay húgyúti inkontinencia számára

Az incurin tabletták hatékony kezelés az ösztrogénre reagáló húgyúti inkontinencia hatékony kezelése olyan kutyáknál, amelyek petefiohysterectomia (petefészek eltávolítása és méh eltávolítása), az A.K.A. A hatóanyag, az ösztriol egy természetes ösztrogén, amely úgy működik, hogy növeli a húgycső nyugalmi izomtónusát női kutyákban. Ez elősegíti a húgyúti inkontinencia szabályozását a spaying utáni természetes ösztrogénszintek kimerülése miatt.

A kezdeti 2 mg (két tabletta) adag minden kutya esetében azonos. A kezelés első 14 napját követően a legalacsonyabb effektív adagot úgy lehet meghatározni, hogy fokozatosan csökkentik az adagot, amíg a minimális tényleges összeg meg nem található. Ez az incurin tablettákkal történő kezelést mind a kutya egyéni igényeihez testreszabható, mind pedig költséghatékony megoldást jelent az Ön számára. Ez a gyógyszer csak receptre érhető el, ezért feltétlenül kérdezze meg állatorvosát, ha az Incurin tabletták megfelelőek -e a kutyájának.